Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi lenne ha lefújnám az esküvőt?
10:48-as vagyok.
Ez valóban nem nagy költség, amit leirtál.
Viszont még azt sem lehet mondani, hogy a szülei befolyásolták, hiszen készen vannak, hogy esküvõt rendezzenek nektek.
Es mi lenne, ha elmondanád az anyósodnak, hogy a fia hogyan áll a helyzethez?
A lényeg valóban komolyan el kell beszélgetni a pároddal, hogy mégis miért jelentette ezt ki a barátai elõtt.
Mondd neki le fogod fújni az esküvõt, és figyeld hogyan reagál!
Félve kérdezem, mert tudom, hogy sokan nem hiszik el, hogy van ilyen, de mi van, ha az esküvőtől, házasságtól függetlenek az érzései? Mi van, ha az esküvő neki olyan felesleges, mint ha azt terveztétek volna el, hogy mittudomén, kimentek a Városligetbe, és röplapokat osztogattok, hogy szerelmesek vagytok.
A privát dolgok nyilvános megbeszélése tényleg tahó dolog, de itt úgy tesznek, mintha embert ölt volna. A bántalmazott nőknek meg azt mondjátok, hogy biztos kiérdemelte.
"A privát dolgok nyilvános megbeszélése tényleg tahó dolog, de itt úgy tesznek, mintha embert ölt volna. A bántalmazott nőknek meg azt mondjátok, hogy biztos kiérdemelte."
Szóval szerinted csak fizikailag tud pofon vágni egy férfi egy nőt? Mert szerintem nem, érzelmileg is meg lehet ezt tenni, elég nagy sebet ejtve - ez az egyik.
A másik: Ki mondaná azt, hogy a bántalmazott nő kiérdemelte? Soha, semmilyen körülmények között nincs joga ilyet tenni egyik embernek sem a másikkal.
Biztosan felbontottam volna ott helyben az eljegyzést és lefujtam volna az eskuvot. Biztosan kirúgam volna.
Nálunk ugy volt az eskuvo,hogy mind a kettonknek nyug volt. Csak tul akartunk lenni az egészen. Mi csak egy kiss meghitt eskuvot akartunk, kis vacsorával. Anyósék meg nagy dáridót akartak. Mi nagyon ellenkeztunk. Mi fizettuk az egészet. Kulon élunk, hitel a lakásra stb. Kozben meg már babát vállaltunk. Ugyhogy ugy orultunk, hogy végre letuttuk és tul vagyunk az egészen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!