Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi lenne ha lefújnám az esküvőt?
Ha ő nem akar esküvőt, és így te sem, akkor persze. Ez közös döntés elvileg, amit mindkét fél akar.
A helyedben azért elbeszélgetnék vele, normálisan, mert tényleg érdekelne, mit gondol, hogyan képzeli a jövőt ezek után.
Nagyon sajnálom, komolyan. Ezek után én is úgy gondolom hogy nem szabad hozzá menned. sajnos. Ez rendkívül megalázó volt. Mindenki előtt így meghazudtolni téged. Szörnyű.
Nekem volt egy kicsit hasonló élményem (igaz ott konkrétan még nem került szóba a házasság a pasival, de kb 1 éve jártunk elég komolyan) Elmentünk szintén a barátaival valahova, ahol is az egyik haverja mesélt a válásáról, és szóba került a házasság mint téma. Mire az én akkori volt pasim nagy lelkesen elkezdte ecsetelni, hogy ő bizony soha többet nem fog megnősülni (már egyszer elvált) Szóval ekkor megtudtam, hogy mi a helyzet. Ez után pár hónapra szakítottunk is mert végül is kinyögte hogy nem szerelmes belém már... Úgyhogy azt a tapasztalatot vontam le, hogy az a férfi aki így kijelenti hogy sose akar elvenni (ráadásul konkretizálva, hogy téged nem akar elvenni, nem is csak hogy egyáltalán házasodni) az a férfi nem szeret engem eléggé. Ez a sajnálatos helyzet.
És sajnos nagyon olyan szaga van a dolognak, hogy csak a gyerek miatt van még veled. Nem tudom hogy lehet ezt szebben kifejezni. Sajnálom
33/N
Kedves Férfi :D Azért jól esik, hogy a másik nem is reagál egy ilyen kérdésre és a nő szemszögéből is látja a dolgot. Köszönöm válaszod.
Első, Neked is! Már próbáltam este beszélni vele,de végig ugyanazt hajtogatta.
"és isten tudja mikor jár félre valakihez,mert nem akar a feleségével lenni,mert csak egy teher"
félrejár ő papír nélkül is, ha akar...
Buta vagy, ha ezek után hozzá mész. A legjobb döntés az lenne, ha a jegyességet is felbontanád. Maradjatok élettársak, és majd ha ő komolyan úgy tekint rád, mint arra a nőre, akit a feleségének AKAR, akkor majd újra megkér.
A gyerekek miatt meg amúgy sem házasodunk, nekik ehhez semmi közük. Sokan vannak úgy családban, hogy nem házasok a szüleik, vagy pedig már nem is a szüleikkel vannak, mert elváltak. Szóval a gyerek nem mérvadó. 2 ember akkor házasodjon, ha azt mind a ketten úgy akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!