Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek valaha kevesebbnek magatokat az exnel?
Nem.
Bár igaz, néhány dologban úgy érzetem, le vagyok hozzá képest maradva (egyetem, párkapcsolati tapasztalatok), de ezek mára elmúltak. Tök felesleges magunkat összehasonlítani az ex-szel, nyilván neki is van jó és rossz tulajdonsága, ahogy nekünk is, párunk szerette valamiért, de ugyanígy valamiért szét is mentek.
Hozzád hasonlóan pedig nálunk is úgy van, hogy az ex-szel hat év alatt se jutottak semeddig (ők is elsők voltak egymásnak), engem meg másfél év után eljegyzett, és mindketten biztosak vagyunk a dolgunkban.
Én is szoktam hasonlót érezni. Leginkább azért, mert van egy gyerek is az exétől.
Baromira el tudja rontani a kedvem, ha szóbajön a gyerek. Mindig arról álmodtam, hogy a férjemnek én fogom szülni az első gyermekét. Hát erről úgy néz ki lecsúsztam, és ez nagyon bánt! :(
Külsőre nem jobb az ex, gondolkodásban sem. Ahhoz képest, hogy idősebb pár évvel, sikerült bebizonyítania, hogy gyerekes a gondolkozása.
Szia!
Mintha én írtam volna a kérdést...
Hát,igen,az én fejemben is megfordult már párszor,hogy kevesebb vagyok,mint a Párom volt barátnője.
4,5 évig voltak együtt,el akarta venni a feleségül.Mi 3 éve vagyunk együtt,meg se fordult a fejében az eljegyzés gondolata sem.Amikor felhoztam a témát,hogy mik a tervei a jövőben,akkor mondta,hogy milyen autót szeretne meg ilyenek.Nem akartam kihegyezni a kérdést a házasságra,azt hittem,tiszta sor neki,hogy én szeretnék házasodni egyszer.
Aztán mondta,hogy engem ő nem akar feleségül venni.... kopp..
Szóval ezek után én is kevesebbnek érzem magam és nem is tudom milyennek;bár az előző lányt élőben nem láttam,de képen igen.Nem tartom szebbnek vagy csúnyábbnak sem,egyszerűen őt akarta feleségül venni,engem pedig nem és ennyi az egész.Ő valamivel több vagy jobb volt nálam ezek szerint.
Ettől független szeretem a Párom,bízom benne,hogy még sokáig együtt lehetünk,boldogok vagyunk,de én házas ember szeretnék lenni,és ezt ő is tudja.Nincs időkorlát,de szeretném látni,hogy halad valamerre a kapcsolatunk.
Szerintem a távolság(párszáz kilométer)vetett véget a kapcsolatuknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!