Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Éreztetek valaha kevesebbnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek valaha kevesebbnek magatokat az exnel?

Figyelt kérdés
Hiába engem vesz el,akarmikor szobakerul vagy talalkozunk kevesebbnek, csúnyábbnak... Stb erzem magam. Mindig orok masodiknak gondolom magqm, aki a nyomaba se ér. Nagyon odavolt érte a parom, tul se volt rajta amikor megismerkedtunk. Ó volt neki az elso.
2012. febr. 15. 09:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
6%
Nincs exem.
2012. febr. 15. 09:39
 2/16 A kérdező kommentje:
A parod exenel, es, ha neked nincs minek irsz...
2012. febr. 15. 09:44
 3/16 anonim ***** válasza:
87%

Nem.

De szerintem ez az egyéni önértékelésen múlik, nem azon, hogy az ex mit tudott vagy mit nem.

2012. febr. 15. 09:52
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
egyáltalán nem érzek ilyesmit. Ha békeségben vagy önmagaddal, akkor semmi nem tud kizökkenteni.
2012. febr. 15. 09:54
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
volt. Szerintem én nem vagyok olyan szép, mint az előző barátnője. Bár ő azt mondja, hogy boldogabb velem, mint vele, jobb velem a szex, de én mégis így érzem. Alacsonyabb vagyok, molettebb vagyok, az arcom sem olyan szép. Temperamentumosabb vagyok, én nem mentem vele fesztiválra (bár ő is csak egyszer volt), és a családja sem szeret annyira. Mármint anyósom szeret, apósom inkább elvisel, de ez így volt az exxel is, viszont a nagynénje és a nagyanyja nem szívlel, ezt ki is mutatják. Viszont engem vesz el, tudom, hogy szeret, de az önbizalmam a béka segge alatt van. Most is azon agyalok, hogy fogok kinézni a menya ruhában :( De tudom, hogy szeret, csak azért mégis ilyen érzésem van. De ő ezt sosem mondta vagy éreztette, ez kicsi korom óta így van. Van önkritikám, na!
2012. febr. 15. 09:54
 6/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Már csak azért sem, mert ha egyszer engem választott az ex helyett, az nyilván nem véletlen volt!
2012. febr. 15. 09:55
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

Néha elindul a vezérhangya az ember fejében, de próbálj meg nem törődni vele! Téged választott, te leszel a felesége, ez nem véletlen. Bármiért is alakult ez ki nálad, önértékelési problémákra utal, próbáld meg túltenni magad rajta, legyen önbizalmad!!!

A másik lehetőség..

Érezteti veled a párod, hogy szeret és mindennél fontosabb vagy neki? Ha nem, akkor ülj le vele és mondd el neki, hogy fontos lenne neked, ha jobban kifejezze az érzéseit!

2012. febr. 15. 09:58
 8/16 A kérdező kommentje:
Dobta az ex, nem ő hagyta el. Utolso előtti teljesen ezt erzem en is. Nem tudom mitől erezhetnem mashogy.
2012. febr. 15. 10:00
 9/16 A kérdező kommentje:
Erezteti nagyon is, megis ezt érzem, de csak akkor ha latjuk Vagy felmerul a neve.
2012. febr. 15. 10:04
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
hááát lányok, lehet, h nem fog tetszeni amit írok. én is nő vagyok, nyáron lesz az esküvőnk a párommal. hozzá megyek, mert így tartom helyesnek, mert szeretem őt, és mert láttam, h vannak, akik 1000-szer rosszabbul élnek mint mi és most nem az anyagiakra gondolok. amit te érzel, szerintem azt érzi az én párom is. ez vmiféle emberi megérzés, nem írom, h női, mert a vőlegényem pasi :) nekem is van 1 exem, aki nagyon régi, 12 éves ügy, mégis annyira szervesen a részem, h nem tudok túllépni rajta. borzasztó harcokat vívok magamban, de tudom, h helyesen döntöttem, amikor a páromnak igent mondtam. csak a szív... azzal nehezen bír el az ember. és itt nem a te önértékelésedről van szó, és magamból kiindulva nem is a párod hibája. ez a sors fintora. a párod szeret téged, ezért vesz feleségül. hogy a másik lány jobb nálad? lehet, h másként szerette őt a párod? könnyen meglehet, de hidd el, hha téged vezet oltár elé, akkor pontosan tudja, h veled boldogabb lesz, ahogy én is tudom. sőt, én néha még össze is hasonlítom őket magamban, nem tehetek róla, hirtelen bekattan, h a régi erre mit és hogy reagálna és ez főleg megerősítést ad, h a helyemen vagyok. mégha a vőlegényemnem is olyan helyes, nem is olyan okos,mint az ex, de a vőlegényemet mégsem tudom elengedni, ahogy ő sem engem, így úgy döntöttünk, akkor együtt öregedjünk meg :) hozzáteszem a réi szerelemmel is tartom a kapcsolatot, szoktunk beszélgetni, kávézni, és egyre inkább látom, h mennyire távol vagyunk már egymástól mint nő és férfi.
2012. febr. 15. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!