Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn éreztétek már magatokat rosszul vendégként?
Na igen, ilyesmire gondoltam.
Én is voltam a nyáron egy esküvőn ahol hasonló helyzetben voltam (nincs barátom) és az a pár ember akit ismertem, ők elég lerázódok voltak. Így ide-oda csapódtam, meg kb 10 percenként kimentem a mosdóba hogy csináljak valamit, vagy ültem a helyemen és kajáltam meg ittam (üdítőt) néha azért táncoltam, de mivel nem ismertem azokat a dalokat meg amúgysem vagyok egy mulatozós típus, kellemetlen volt a helyzet. Ma megkaptam a DVD-t és előjöttek a rossz emlékek.
De esküvőre 1000% hogy egyedül többször tuti nem megyek. Akkor inkább találok valami kifogást ha megint menni kell valahova, de egyedül biztos nem.
Esküvői videósként rendszeresen kellemetlenül érzem magam, miközben a tahó vendégek versenyeznek egymással, hogy ki tud hamarabb beb@szni, ill. gyűlölöm az esküvői zenéket is.
Sok vendég kifejezetten bunkó a "személyzettel", utasítgat, parancsolgat, holott halványlila fingja sincs a videózásról, meg hogy mit hogy kell csinálni, de azért szakért, és noha nem ő fizet, mert nem ő a megrendelő, de azért bokáztatni akarja az embert, aztán halálosan meg van sértődve, ha helyrerakják.
Bunkóság továbbá nem készíteni szolgáltatói asztalt (a zenekarnak, fotósnak, videósnak), nem megvendégelni őket a kajából, na meg lökdösni az operatőrt, amikor az próbálna dolgozni, és megörökíteni a fiatal pár legnagyobb közös élményét, de nem tudja, mert valami barom a 10e Ft-os kis sz@r gépével a kamera elé furakszik, hogy csináljon egy életlen, ferde képet.
És még sorolhatnám...
Igen, én is visszahúzódó típus vagyok...
Poén hogy amikor a menyasszonnyal beszéltem azt mondja "Úgy örültem hogy jól érezted magad, mert ahogy táncolsz mosolyogsz a videón". És az a vicc, hogy itthon azt mondták hogy táncoljak és ha táncolok mosolyogjak. És én mint egy hülyegyerek ott mosolyok, közben meg legszívesebben hazafutottam volna. És ez még csak a lagzi....
Na hát igen, ez a munka szempontból jött válasz.
Jaj én voltam olyan esküvőn, ahol a fényképész (szegről végről rokon) éjfélre úgy berúgott, hogy haza kellett őt vinni taxival mert teljesen kikészült. Éjfél után a srác apja csinált 1-2 fényképet a kis amatőr fényképezővel, mert nem tudta a srác megmondani hogy hol hagyta a profi gépet....
Csak olyan esküvőn voltam...
A párok azt hiszik, hogy az esküvőjük napja arról szól, hogy minden körülöttük forog, csak nekik kell jól érezniük magukat, minden az ő ízlésüket, az ő hangulatukat fokozza. Ez mind rendben is lenne, de akkor ne csődítsenek oda 50-100 embert, akik csak azért kellenek, hogy asszisztáljanak kettejük magamutogató bohóckodásához...
Na, az gáz. Látszik, hogy nem volt profi. A zenekarnak általában megengedett, hogy igyanak, de persze nekik is csak módjával, hiszen ők egész éjszaka tolják a műsort, ezért kell az "üzemanyag", de a fotósnak, videósnak tilos innia alkoholt. Nem olcsó egy ilyen meló, ezért a minimum, hogy az ember nem járatja le önmagát azzal, hogy részeg, ill. nem teszi tönkre a fiatal pár első, és egyik legfontosabb közös élményét, amit soha többet nem lehet megismételni.
A profiknak megvannak a szabályai, kezdve az öltözékkel (öltöny, nyakkendő), és a diszkrét, de határozott viselkedéssel. Egyes vendégeket nem kell figyelmeztetni, hogy ne "bántsák" a fotóst, videóst, mert dolgoznak, de minden lagziban akad pár bunkó, aki "megmutatja", hogy ki az úr, pedig nem is ő fizet. Szerencsére nekem nincsen sok rossz tapasztalatom, de a kolléga sokat tudna mesélni.
Kedves 7es, pont ezért a hozzáállásért tartunk mi majd csak kéttanús esküvőt! ;)
Én a párom bátyjának az esküvőjén voltam így.
Ott is ment a részeg ihaj, én meg visszahúzódó vagyok, nem tudok olyan marhaságokra táncolni se, amik ott mentek :)
Kb. egész idő alatt ültem az asztalnál, néztem ahogy a párom hülyül a bátyjaival (legalább ő jól érezte magát), meg pucolgattam a 3féle piát, amit az egyik drága bátyó öntött a ruhámra a fél asztalt lesöpörve...
Szóval fergeteges volt, csak nem nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!