Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn éreztétek már magatoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn éreztétek már magatokat rosszul vendégként?

Figyelt kérdés
Volt veletek olyan, hogy úgy jöttetek el hogy rossz érzésetek volt utána, vagy olyan dolgok értek ami miatt rossz lett a kedvetek stb?
2011. dec. 13. 22:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
74%
igen, nem volt ott a barátom és baromi magányosan éreztem magam a sok összebújó pár között. A másik alkalommal meg nem is volt barátom amúgy se, az se volt jobb. Ezek társas programok és ha nem ismersz sok mindenkit akkor partner nélkül könnyen kínosan érzed magad
2011. dec. 13. 22:59
 2/26 A kérdező kommentje:

Na igen, ilyesmire gondoltam.

Én is voltam a nyáron egy esküvőn ahol hasonló helyzetben voltam (nincs barátom) és az a pár ember akit ismertem, ők elég lerázódok voltak. Így ide-oda csapódtam, meg kb 10 percenként kimentem a mosdóba hogy csináljak valamit, vagy ültem a helyemen és kajáltam meg ittam (üdítőt) néha azért táncoltam, de mivel nem ismertem azokat a dalokat meg amúgysem vagyok egy mulatozós típus, kellemetlen volt a helyzet. Ma megkaptam a DVD-t és előjöttek a rossz emlékek.

De esküvőre 1000% hogy egyedül többször tuti nem megyek. Akkor inkább találok valami kifogást ha megint menni kell valahova, de egyedül biztos nem.

2011. dec. 13. 23:05
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Többször is. Sosem ismertem senkit csak a vőlegényt vagy a menyasszonyt. Ők meg nem ismerték az én családomat így csak engem hívtak meg. Én meg nem vagyok egy dumás, ismerkedős típus inkább visszahúzódó. Rémes volt alig vártam, hogy eljöjjek. Már a hajam is égnek állt ha valamelyik barátom barátnőm esküvőre készült. Szerencsére mind megházasodtak már nem fenyeget ilyen veszély.Haha pedig a kaják jók voltak...
2011. dec. 13. 23:07
 4/26 anonim ***** válasza:
89%

Esküvői videósként rendszeresen kellemetlenül érzem magam, miközben a tahó vendégek versenyeznek egymással, hogy ki tud hamarabb beb@szni, ill. gyűlölöm az esküvői zenéket is.

Sok vendég kifejezetten bunkó a "személyzettel", utasítgat, parancsolgat, holott halványlila fingja sincs a videózásról, meg hogy mit hogy kell csinálni, de azért szakért, és noha nem ő fizet, mert nem ő a megrendelő, de azért bokáztatni akarja az embert, aztán halálosan meg van sértődve, ha helyrerakják.

Bunkóság továbbá nem készíteni szolgáltatói asztalt (a zenekarnak, fotósnak, videósnak), nem megvendégelni őket a kajából, na meg lökdösni az operatőrt, amikor az próbálna dolgozni, és megörökíteni a fiatal pár legnagyobb közös élményét, de nem tudja, mert valami barom a 10e Ft-os kis sz@r gépével a kamera elé furakszik, hogy csináljon egy életlen, ferde képet.

És még sorolhatnám...

2011. dec. 13. 23:11
 5/26 A kérdező kommentje:

Igen, én is visszahúzódó típus vagyok...

Poén hogy amikor a menyasszonnyal beszéltem azt mondja "Úgy örültem hogy jól érezted magad, mert ahogy táncolsz mosolyogsz a videón". És az a vicc, hogy itthon azt mondták hogy táncoljak és ha táncolok mosolyogjak. És én mint egy hülyegyerek ott mosolyok, közben meg legszívesebben hazafutottam volna. És ez még csak a lagzi....

2011. dec. 13. 23:13
 6/26 A kérdező kommentje:

Na hát igen, ez a munka szempontból jött válasz.

Jaj én voltam olyan esküvőn, ahol a fényképész (szegről végről rokon) éjfélre úgy berúgott, hogy haza kellett őt vinni taxival mert teljesen kikészült. Éjfél után a srác apja csinált 1-2 fényképet a kis amatőr fényképezővel, mert nem tudta a srác megmondani hogy hol hagyta a profi gépet....

2011. dec. 13. 23:16
 7/26 anonim ***** válasza:
41%

Csak olyan esküvőn voltam...

A párok azt hiszik, hogy az esküvőjük napja arról szól, hogy minden körülöttük forog, csak nekik kell jól érezniük magukat, minden az ő ízlésüket, az ő hangulatukat fokozza. Ez mind rendben is lenne, de akkor ne csődítsenek oda 50-100 embert, akik csak azért kellenek, hogy asszisztáljanak kettejük magamutogató bohóckodásához...

2011. dec. 13. 23:23
 8/26 anonim ***** válasza:

Na, az gáz. Látszik, hogy nem volt profi. A zenekarnak általában megengedett, hogy igyanak, de persze nekik is csak módjával, hiszen ők egész éjszaka tolják a műsort, ezért kell az "üzemanyag", de a fotósnak, videósnak tilos innia alkoholt. Nem olcsó egy ilyen meló, ezért a minimum, hogy az ember nem járatja le önmagát azzal, hogy részeg, ill. nem teszi tönkre a fiatal pár első, és egyik legfontosabb közös élményét, amit soha többet nem lehet megismételni.

A profiknak megvannak a szabályai, kezdve az öltözékkel (öltöny, nyakkendő), és a diszkrét, de határozott viselkedéssel. Egyes vendégeket nem kell figyelmeztetni, hogy ne "bántsák" a fotóst, videóst, mert dolgoznak, de minden lagziban akad pár bunkó, aki "megmutatja", hogy ki az úr, pedig nem is ő fizet. Szerencsére nekem nincsen sok rossz tapasztalatom, de a kolléga sokat tudna mesélni.

2011. dec. 13. 23:25
 9/26 anonim ***** válasza:
67%
ma 23:23: pedig pontosan erről van szó. Az esküvő a párról szól, és csakis róluk, nem a vendégekről. Az esküvő az ő ünnepük. Ha nem tetszik, vagy nem akarsz/tudsz alkalmazkodni, akkor nem kell esküvőre menni.
2011. dec. 13. 23:27
 10/26 anonim ***** válasza:

Kedves 7es, pont ezért a hozzáállásért tartunk mi majd csak kéttanús esküvőt! ;)

Én a párom bátyjának az esküvőjén voltam így.

Ott is ment a részeg ihaj, én meg visszahúzódó vagyok, nem tudok olyan marhaságokra táncolni se, amik ott mentek :)

Kb. egész idő alatt ültem az asztalnál, néztem ahogy a párom hülyül a bátyjaival (legalább ő jól érezte magát), meg pucolgattam a 3féle piát, amit az egyik drága bátyó öntött a ruhámra a fél asztalt lesöpörve...

Szóval fergeteges volt, csak nem nekem.

2011. dec. 13. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!