Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői vendégként mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői vendégként mennyit kellene adnunk?

Figyelt kérdés

Férjem családjában esküvő lessz s hivatalosak vagyunk (bár én még nem ismerem a párt).

Nagyszabásúnak ígérkezik az est s mi pénzt szánunk nekik de nemtudom mennyit kell. Vannak már pici gyerekeink (ők nem jönnek mert gyorsan fáradnak) így túl sokat nem tudnánk, olyan 10 vagy 15 ezret gondoltunk fejenként.

Így az étel minimum kivan fizetve.

Szerintetek?

2011. szept. 3. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Igen, a fogyasztás jó mérce. Ha legalább annyit adtok, amennyibe a vendéglátásotok kerül, akkor nem lehet baj.
2011. szept. 3. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fejenként 10 bőven elég. Ők is tisztában vannak vele, hogy gyerekeitek vannak. Nem hiszem, hogy elvárnák, hogy többet/sokat adjatok. Elvileg nem ezen múlik :-)
2011. szept. 3. 10:17
 3/5 anonim válasza:
100%
Szerintem is elég a 10ezer fejenként.Mi is annyit adtunk egy tavalyi lagziban.Végülis valószínű,hogy nem a pénz a lényeg,ha azt írtad, hogy nagyszabású lesz :)
2011. szept. 3. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
ha nagy lesz a felhajtás, biztos drága lesz a menü is. Érdeklődj utána. Annyit szoktak adni min., amennyi a menü értéke.
2011. szept. 3. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semelyik vendég nem kényszerítette a párt, hogy drága menüt rendeljen, vagy nagyszabású esküvőt tartson és majd a vendégek ajándékaiból térüljön meg az ára...

Annyit adtok, amennyit a közöttetek fennálló kapcsolat, illetve a családi kassza indokol, igen illik a min. a fogyasztást állni, de a 10ezer fejenként már bőven elég.

2011. szept. 3. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!