Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn éreztétek már magatokat rosszul vendégként?
Hú, igen, nagyon, idén tavasszal. Pedig a szervezők és a pár kitettek magukért, és csak kis részben az ő hibájuk volt. Amit én nem úgy szerveztem volna, az az, hogy... na szóval, egy baráti családból nősült meg a fiú, és amennyire jó kapcsolatban vagyunk az egész családdal, annyira keveset ismerünk az ő ismerőseikből, főleg én a 22 évemmel (a fiú sem az én korosztályom annyira). Ugyan olyanok közé ültettek, akiket ismerek (meg anya, apa), de mind apukáma-anyukám korúak voltak (és nem vagyok egy nagyon korai gyerek... szval ilyen 60 körüliek), és nagyon unatkoztam. Tipikusan az az ember vagyok, aki, ha összeismertetik vkivel, akkor el tud beszélgetni, de ha nem, akkor túl félénk vagyok ahhoz, hogy vadidegenekhez odamenjek ilyen helyeken, hogy szia, hogy hívnak, én XY vagyok.
(egy egyedülálló nőt pedig képesek voltak egy olyan társasághoz leültetni, ahol senkit nem ismert, amikor lett volna olyan asztal, ahol voltak általa ismert emberek, akiket kedvel is... főleg azután, hogy nemrég hagyta el a férje, még ezzel is megspékelik, hadd érezze azt, hogy milyen egyedül van...)
Na de ez még a kisebb része volt a problémáknak. Volt XZ bácsi az asztalunknál, 60 év körüli pasas, apukámék ismerték, én nem... ő tök jó fej volt, amíg nem ivott, mert utána le sem lehetett vakarni rólam, nyomult nagyon, folyton engem hívott táncolni... szóval nem lépett át úgy semmilyen határt, de mégis lehetett érezni, hogy nyomul, ez meg egyszerűen taszított. Ilyen helyen, helyzetben, ismerőst (akkor már ismerős volt, meg hát apáék ismerték) elküldeni az anyjába nem illik (vadidegennek bármikor megmondom, hogy kopjon le, ha nagyon nyomul), botrányt nem akartam csinálni... a szüleim meg egész végig XZ bá feleségével voltak, aki 5percenként hívta ki őket cigizni, meg rájuk akaszkodott, főleg anyára-aki ráadásul látta és érzékelte is, hogy mi van, neki is feltűnt, hogy nem hagy békén egy 60as szakállas, kövér pasas, de nem jött volna segíteni vagy akármi, mert "nem illett volna" visszautasítani XZ nénit... apukám meg teljes szociális analfabéta, ő meg, amikor már azt mondtam, hogy nagyon fáradt vagyok, elkezdte, hogy XZ bácsi csak jót akar nekem, menjek még vele táncolni... váááá...
Akkor ezek mellett volt még az is, hogy ugyan nem ittam sokat, de az egyik lámpa/hősugárzó/fene tudja mi egész végig rám küldte a meleget, így egy pohár bor után elkezdett zúgni a fejem. Ja, és XZ néni meg részegen úgy humorizált, hogy vagy 5 percen keresztül tequilát követelt a pincérektől, amikor jól tudta, hogy az nem lett rendelve, és azt hitte, ez olyan humoros. Nekem égett a fejem, hogy ilyen emberrel kell egy asztalnál ülnöm.
(az meg a poén része a dolgoknak, hogy volt két nagyon szép nagy virágdísz a teremben, és azt beszéltük XZ nénivel, hogy hú, de szép, elvinnénk-persze csak vicceltem, és utána mondtam is, hogy csak vicc volt... erre anyáék este beállítottak az egyik virágdísszel, hogy hozta nekem XZ néni, mert megbeszéltük, hogy elcsórjuk, és egyébként is, hogy jut eszembe ilyen, hogy ellopnék egy ilyen díszt, és nekem kellett magyarázkodnom, hogy konkrétan nem beszéltük meg :D... ja, és enyhén meg volt nyomódva, mert a két dísszel a kezében részegen 2x is eltaknyolt a szállás fele menet...)
Hűűű mennyi válasz, köszönöm szépen!
Az ültetéssel tényleg sok mindent el lehet szúrni...Egy esküvőn ahol voltam (szintén egyedül, az unokatesóm esküvője volt) engem a barátok közé ültettek. Én akkor voltam 21, a barátok/barátnők meg 30-35-40 felé. Aranyosak voltak meg minden, de mégis más korosztály. A szomszédos asztalnál ültek az unokatestvérek, meg az ő haverjaik (akiket legalább ismertem) de engem nem oda tettek...Mai napig nem értem hogy én miért nem fértem be a családi asztalhoz.
Igen.
A barátom legjobb haverja nősült. Igazi jó buli volt, kb. 120 vendég volt. Viszont a vőlegény a barátomat kérte meg arra, hogy amikor valaki elsóhajtja magát, hogy hazamenne (szomszéd falvakba), akkor a barátom üljön kocsiba, és vigye őket. Tehát én végig idegenekkel beszélgettem, táncoltam, mert a barátom egész éjjel "taxi" szolgáltatást nyújtott.
De mint utólag kiderült, ezt ő tudta, csak nem mondta nekem előre:(
Még egy volt, a szomszéd csajszi lagzijába hívtak meg. Voltunk kb. százötvenen.
Ami ledöbbentett, hogy a süteményeket csak éjfél után kezdték felszolgálni. Tehát éjfélig semmi süti nem volt:(((
Én még ilyen szokásról, vagy hagyományról, de inkább orbitális baromságról nem hallottam:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!