Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn mennyire érzitek magatokat kellemetlenül tánc közben?
Voltam egy lagziban, és mit mondjak nem vagyok egy nagy táncos. Illetve nem járok el táncolni, utoljára 10 éve voltam esküvőn, bulizni sem járok stb...
Táncolás közben olyan h*lyén éreztem magam mint aki csak ugrál, meg zavarban is voltam, meg szerintem ügyetlen voltam. Volt egy velem egykorú társaság (kb 15en barátok) akik pörögtek, ugráltak, körbetáncolták az egész teret, énekeltek, mulattak, mintha profik lettek volna. Már most be vagyok szrva, hogy milyen gáz leszek a videón. Ti mennyire vagytok jó táncosok?
Na hát ez az...Buta voltam mert nem ittam rögtön, és először józanul táncoltam. Akkor nagyon gáz volt, aztán rábeszéltek hogy igyak. Máris jobban ment a tánc.
Nem tudom ez miért van :D Pedig mindig megfogadom, hogy nagy ritkán ha megyek bulizni akkor iszom mert különben ügyetlen vagyok, de mégsem teszem. Aztán meg fogom a fejem, hogy de gáz voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!