Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eskuvonker nyito tanc kent becsi keringot szeretnenk tancolni de meg nem talatam meg a megfelelo dalt?
A te dolgod, de a nyitótánc "feladata", hogy hangulatot csináljon. Keringőzni senki nem fog beállni mellétek. Valami gyors kellene, inkább rocky.
Keringőzni éjfélkor szoktak, átöltözés előtt, ez a gyertyafénykeringő.
Szerintem a keringő jó ötlet. Gyönyörű szép, amikor körbeállnak benneteket a vendégek, mindenkinek egy szál gyertya a kezében, a villany lekapcsolva, és csak ti táncoltok... Nagyon-nagyon szép!!!
És igen: Gyertyafény-keringő!!!
nyitótánc nem szokott keringő lenni, ahogy az első is írta, a nyitó táncnak kell a hangulatot megadni. Éjfélkor majd keringőztök, akkor kell a gyertyafény meg egyebek.
pl, egy ilyen összeállítást csinálhattok ti is,
Igaz, igaz!! A keringő tényleg éjfélre való, mielőtt elmégy átöltözni. Nem olvastam el figyelmesen a kérdést.
(3. voltam)
felénk mindig keringő a nyitótánc, a szám 1/3-ánál kb. beállnak a koszorúspárok, majd az örömszülők.
dalok:
ja de ebben a verzióban:
http://www.youtube.com/watch?v=08d_Ib8fOEs&feature=related
A többi nekem nem tetszik, de ez gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!