Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért "kell" újabban köszönő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "kell" újabban köszönő ajándékot adni?

Figyelt kérdés

A véleményetekre vagyok kíváncsi,ki-miért tartja fontosnak/szükségesnek a köszönő ajándékot?

Én nem fogok adni,mert én nem látom értelmét.

Ti hogy vagytok ezzel?

2012. jan. 26. 14:56
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
Amerikai eredetű szokás, szerintem felesleges. Szóban is meg lehet köszönni, hogy eljöttek, a meghívót elrakták emlékbe, valószínűleg.
2012. jan. 26. 19:20
 32/36 anonim ***** válasza:
34%

Egyszerűen egy aranyos gesztus.

Ennyi erővel sok mindenre mondhatnánk, hogy mi értelme? Nem szeretem az ilyenen való agyalást. Aki kedves dolognak tartja, adjon, aki hülyeségnek, ne adjon, de ezen nyaralni felesleges idősz.rás.

2012. jan. 26. 19:37
 33/36 anonim ***** válasza:

Anno régebben mi esküvők után köszönőajándékként a párról és a násznépről kaptunk külön-külön 1-1 darab fényképet.

Nekünk idén lesz az esküvőnk és 65 fő kap sárga organzában üveggolyót (abból is 5 db-ot fejenként). Összesen a 65 darab kijön 4500 forintból.

Egyébként én is fényképre gondoltam először, mikor szervezni kezdtük az esküvőt, mert előttem ez a "trend" volt már 6 éves korom óta (ahány esküvőn jártunk 29 év alatt).

Viszont most előjött az a változat, hogy az esküvő napján kell ajándékot adni a násznépnek, mert megjelent.

Erről pedig az a véleményem, hogy és a két tanunkkal is vígan kimondom az igent. Nincs szükségem a felhajtásra.

De ez a mi családunkban lehetetlen, mert anyós és apám ki is "nyírt" volna, ha nem dicsekedhetnek boldog, boldogtalannak.

Egyébként a sarki főszeres néni, akivel életemben egy szót nem beszéltem, jobban tudja, hogy mi lesz majd az esküvői program a nagy napon, mint mi ...

Szóval, ennyit erről.. nekem is sok mindenről meg van a véleményem. Sok baromság van, ami már-már protokoll szerűen kötelező egy esküvőre..

Az a legjobb, ha mindent saját kezűleg csinál a pár.

2012. jan. 27. 20:45
 34/36 anonim ***** válasza:
Bocsi: 65 csomag jön ki annyiból.
2012. jan. 27. 20:46
 35/36 anonim ***** válasza:
Mi nem adunk. Vidéken lesz a lagzink, és arrafelé nem szokás, párom anyukája még csak nem is hallott ilyesmiről.
2012. jan. 29. 20:11
 36/36 anonim ***** válasza:

Nálunk pl. mézeskalács szivescske lesz, ami éppen akkora, hogy a kettőnk vene és a dátum ráférjen.

Ha jól emlékszem, akkor ez kb. 200Ft/db áron kijön.

Szerintem ez az apró figyelmesség megéri ezt a kis plussz pénzt.

2012. febr. 21. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!