Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért "kell" újabban köszönő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "kell" újabban köszönő ajándékot adni?

Figyelt kérdés

A véleményetekre vagyok kíváncsi,ki-miért tartja fontosnak/szükségesnek a köszönő ajándékot?

Én nem fogok adni,mert én nem látom értelmét.

Ti hogy vagytok ezzel?

2012. jan. 26. 14:56
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

6-os:

A szülőköszöntő:mézeskalács,csoki szivecske és egyéb ilyen kis apró izék,aminek értelmes és haszna semmi. ( Szerintem)

2012. jan. 26. 15:08
 12/36 anonim ***** válasza:
89%

Adjon nekik a fene! Elég nagy köszönet az, hogy van egy rakat ennivaló, pia-zene, mulatság roskadásig. Az ifjú párt szokás azzal "útnak indítani", hogy pénzt, vagy nászajándékot adnak nekik.

A szülőköszöntő természetes, de nálunk is csak virág van. Semmi több. Akinek sok a felesleges pénze, az tegye. Én nem fogom.

24/n

2012. jan. 26. 15:11
 13/36 anonim ***** válasza:
81%
Nem adtam, de szerettem volna. Ez csak magam készítette mézeskalács szívecske lett volna cukor felirattal. Ültető kártya helyett lett volna. Én szeretek sütit sütni,ezért adtam volna, de nem volt rá időm. Nem nyomja a lelkem, hogy kimaradt.
2012. jan. 26. 15:14
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Felénk nem szokás, és nem is lesz. Feleslegesnek tartom.
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez külföldről jött. Én kint éltem amcsiban, és ott a gyerek szülinapján is az ünnepelt is összeállít kis csomagokat a vendégeknek.

Én nagyon meglepődtem, (bár szép gesztus), de mégis nem elég a haccacárét csapni ahova nincs belépő, még ajándékot is adni kell? Szerintem ezek már eltúlzott dolgok. NEm tudom miért nem lehet egyszerűségben megmaradni.

16/36 anonim ***** válasza:
62%
még mielôtt vki elkônyvelne vmi sznob pics@nak, mert adok, 60 emberre 500.000 ftos koltsegvetesbol vagyunk, mindent en csinalok, amit csak tudok, plusz ebbol a penzbol fordittatnunk kell es szallast fizetni kb 30 embernek.
2012. jan. 26. 15:17
 17/36 A kérdező kommentje:
*jav: nem szülőköszöntőt, hanem köszönő-t akartam írni
2012. jan. 26. 15:22
 18/36 anonim ***** válasza:
74%

Ez durva. Mármint amit itt levágtok. Feltesz valaki egy kérdést, jön egy másik, aki nem ért egyet vele, kiírja az ő maga kontra-kérdését, aztán megy egymás elképzeléseinek lefikázása.

Kb olyan szinten áll a dolog, hogy Valentin napi ajándékozás pro és kontra. Ezzel keltetek feszkót egymásban, hogy olyan dolgot húztok le, ami a ti büdzséteket marhára nem érinti.

Félreértés ne essék, senki pártját nem fogom, nekem lagzim sem lesz. De nem gondoljátok, hogy így oltogatni vadidegeneket az elképzeléseik miatt kicsit gyermeteg dolog?

2012. jan. 26. 15:25
 19/36 A kérdező kommentje:

Én nem mondom h sznob p. vagy,csak nem értem mi ez az új hóbort,hogy köszönő ajándék. Arra költöd a ti költségvetéseteket,amire szeretnéd. Én még 2000 Ft-ot sem adnék ki felesleges dologra.Én mondjuk még nem kaptam efféle ajándékot,de nem is igényelem, mert szerintem az ifjú pár részéről a köszönet a vacsora, ital, zene..stb, én nem várnék el ezek felett semmit. És én nem is fogok adni.

De ez az én meglátásom.

2012. jan. 26. 15:26
 20/36 anonim ***** válasza:
51%
Felénk az a szokás, hogy a vendégek távozásakor a süteményekből csomagolnak nekik kóstolót. Ez köszönő ajándéknak számít?
2012. jan. 26. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!