Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "kell" újabban köszönő ajándékot adni?
Figyelt kérdés
A véleményetekre vagyok kíváncsi,ki-miért tartja fontosnak/szükségesnek a köszönő ajándékot?
Mindenkinek szive joga kérdést felrakni, és megválaszolni. Mindenki ott foglal álláspontot,ahol akar.
Én nem írtam semmit az előző kérdéshez, mert nem kívánok ott állást foglalni.
2012. jan. 26. 15:30
22/36 A kérdező kommentje:
A süti dobozolás rendben van. :)
2012. jan. 26. 15:31
23/36 anonim válasza:
Ezen kívül egyéb ajándékról nem hallottam. Logikailag sem értem a dolgot... épp hogy a vendégeknek illik ajándékot vinni, hiszen a házaspárt ünneplik ezzel. Nem hiszem, hogy az ilyen mézeskalács szív, stb-nek bármi értelme is lenne.
2012. jan. 26. 15:33
24/36 anonim válasza:
na hát akkor itt a válasz. én nem csomagolok sutit, mert a vendégek fele kulfôldrôl jôn, így az kicsit érdekes lenne.
2012. jan. 26. 15:37
25/36 anonim válasza:
Szülőköszöntő nálunk is van. Mégpedig a polgári esküvő keretein belül kapnak a szülők egy-egy szál virágot.
Egyéb köszönő ajándékot én biztosan nem adok senkinek. Örüljenek, hogy van kaja, innivaló, tánc, szépruhába öltözhettek, bulizhattak egyet, az én költségemen. Na itt is van az ajándék.
2012. jan. 26. 15:49
26/36 anonim válasza:
Amugy :) felénk szokás és nyugodtan lepontozhatsz kérdező nekem jól esett :) Szép volt az asztalon tényleg.Nekem mai napig meg van.Hogy mennyire felesleges... azt szerintem szíve joga eldönteni mindenkinek és csak azért mert valaki nem bólogat veled mint egy kiskutya azért kár haszontalannak nyilvánítani a választ.
2012. jan. 26. 16:10
27/36 anonim válasza:
Ha annak lehet nevezni, akkor a mi esküvőnkön piros marcipán szívecske volt minden vendég tányérján. :) Ennyi volt. A kis kütyü-mütyü ajándék szerintem felesleges.
2012. jan. 26. 16:14
28/36 anonim válasza:
Állítólag Rómából származik a dolog, ott esküvő alkalmából öt szem mandulát ajándékoztak a vendégeknek,
szimbolizálva a házasság öt legfontosabb kellékét:
EGÉSZSÉG, JÓLÉT, BOLDOGSÁG,
TERMÉKENYSÉG, HOSSZÚ ÉLET
... és ezek után a fantázia nem ismert határokat
2012. jan. 26. 16:50
29/36 anonim válasza:
Én is akárhová mentem esküvőre mindig volt köszönetajándék. Legutóbb a nyáron nagyon szép papírra nyomtatva szöveg a házasságról benne egy bonbon. El is raktam emlékbe. Szerintem is szép. jó sok értelme nincs. De valami kis apróság nekem is lesz, amit majd én készítek el.
2012. jan. 26. 17:03
30/36 A kérdező kommentje:
koszonom az eddigi valaszokat. nem akartam senkit megbantani a kerdessel. csak erdekelt,hogy masok mit gondolnak a temarol. remelem senkivel nincs harag :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!