Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok! Ti milyen úton-módon dobtátok le magatokról a súlyfelesleget? Illetve mennyi súlytól sikerült megszabadulnotok az esküvőig? Mennyi időbe telt?
Én szülés után vagyok közvetlen. Idén lesz az esküvőnk.
+25 kg híztam terhesség alatt, abból 10 lejött szüléskor, utána még 1-2 kg, ahogy a vizesedés lement.
Szoptatás alatt pedig csak úgy olvadtak le rólam a kilók.
Most már (sajnos) nem szoptatok, így elvileg bármint csinálhatok/csinálhatnék, de annyit teszek, hogy csökkentettem az ételadagjaimat és rengeteget sétálok.
Szülés előtt 3-4 éven át, ha úgy adódott, hogy le kellett dobnom pár kilót akkor T*rbó *iétáztam.
Nekem az pl. bevált. 2 hét alatt leadtam 8-12 kilót és semmi bajom, hátrányom nem lett tőle.
Nem azt írtam, hogy a "4 liter tea" sok, hanem , hogy a "4 liter folyadék". Tök mindegy, hogy az tea, víz, vagy tevenyál. Nem a koffein miatt írtam.
Hiperhidrációnak hívjuk ezt a dolgot, ami összefügg a vesével, szívvel, anyagcserével. Az anyagcsere pedig összefügg a narancsbőrrel.
Más: Nem azt írtam, hogy a 4litertől narancsbőrős leszel, hanem hogy ettől is LEHET vki narancsbőrős.
Mennyi idő alatt van látható eredménye az egészséges táplálkozásnak és a rendszeres mozgásnak? 4 hónap alatt meglehet szabadulni 10 kg-tól egészségesen?
Ne haragudj, hogy én is kérdezek:D
Nekünk augusztusban lesz, addig még legalább 10et akarok fogyni. December közepétől lement 6 kiló, de ugye voltak az ünnepek:)
Szerintem sikerülni fog, nagyon remélem, csinos menyasszony akarok lenni. Jelenleg utálom a teljes alakos képeket magamról, azt meg akkor nem lehet kilőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!