Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy telt az első házassági évfordulótok?
Az első házassági évfordulóm 1993-ban volt.
Ráadásul a névnapom és a házassági évforduló egy napon volt..
Hogy milyen volt az első? Semmilyen,mert a drága férjemnek eszébe sem jutott.Még a névnapom sem..Hétköznapra esett,így én otthon sütöttem,főztem fejedelmi vacsorát,csodás asztal díszítés,pezsgővel vártam..De csak leült és evett.Majd szóvá tette,hogy minek költöm a pénzt pezsgőre amikor utálja..Inkább sört vettem volna belőle..Na ekkor döntöttem el,hogy összeszedek egy kis pénzt,és új életet kezdek..
Nem is értem,hogy tudtam hozzámenni...
Sajnos nem mindenki érkezik ünnepelgetni.
Egészséges kapcsolaton belül annyi neves alkalom gyűlik össze, hogy egybe is kell vonni a megemlékezéseket.
Első találkozás, csók, gyermekek fogantatása...., stb.
minden felülíródik.
Eljegyzés dátumát sem igazán szokás ünnepelni.
Az exem perverzióból azzal bosszantott, hogy emlegette mikor veszítette el a szűzességét, persze nem velem.
Az első házassági évfordulónkon már hárman voltunk:)
Pici fiam akkor volt 2,5 hónapos,így inkább ő volt a lényeg:)
De akkor még anyóséknál laktunk és kaptam 3 óra kimenőt 2 etetés között,érdekes volt a baba nélkül sétálgatni...
Az első házassági évfordulónk 1986-ban volt.
Elmentünk 2 napra Szegedre, már 4 hónapos terhes voltam akkor.
Aztán 20 évig sehova sem mentünk.
Milyen "szívderítő" történetek...
Mi elmentünk egy étterembe, azóta is minden évfordulón ott vacsorázunk, aztán hazasétáltunk és otthon folytattuk az ünneplést :)
Semmit! Egy csomóan fehívtak, hogy sok boldogságot (nagymamák, keresztanyum). Mi meg illedelmesen megköszöntük azt jó van:)
Mégpedig azért, mert előtte már 7,5 évig jártunk, így annak az évfordulóját ünnepeljük kettesben (illetve azóta hármasban). Most lesz novemberben a házassági évfordulónk, a második. De tavasszal leszünk 10 évesek:) Azért az utóbbi sokkal szebb:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!