Na, hogy telt a karácsonyotok?
Figyelt kérdés
Boldog Karácsonyt midnenkinek!!2011. dec. 24. 23:00
1/35 anonim válasza:
Jól :)
Szüleim vicces kedvükben voltak, férjemnek cérnára feltűztek kérdéseket rólam, az egyiknél kettéágazott két ajándékhoz. A kérdésre egyértelműen nem tudott válaszolni (hány centivel és hány kg-mal születtem), így balra kellett továbbmennie.
Kiválogatták apám két legrusnyább nyakkendőjét, szépen becsomagolták, az volt az "ajándék". Azt az erőltetett művigyort, szegény azt hitte, hogy tényleg ezt kapja :)
2/35 anonim válasza:
első....ez nagyon jó lehetett, és vicces főleg a többieknek :D :D :D
5/35 anonim válasza:
szarul.most bevágom a szunyát és 27.-ig fel sem kelek...
6/35 anonim válasza:
ezt olvasgattam, mivel kórházban vagyok:
7/35 anonim válasza:
Karácsony holnap és holnap után lesz. 25-26.-ka.
8/35 anonim válasza:
Eltelt. Nem volt rossz, és örülök az ajándékoknak, meg a finom ételeknek, de volt már jobb is a hangulat.
9/35 anonim válasza:
rosszul. párommal voltam, 2ig praktiker, utána takarítás, fadíszítés, csomagolás, összeveszés, késő este lett, fürdés, gyors menet amiben csak ő ment el, majd haza, közben összeveszés, most meg unatkozok, és mérges vagyok és csalódott és szar az egész
10/35 anonim válasza:
ma 23:43 remekül tudsz párt választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!