Na, hogy telt a karácsonyotok?
"Az első fele jól, aztán szakított velem a barátnőm...legszívesebben bőgnék, de tartom magam, mivel pasi vagyok. F/22"
Nem attól pasi valaki,hogy nem sír ezt a hülyeséget felejtsd el..
Amúgy nekem jól telt :)
tudom hogy jó párom van:) tudnék mesélni de szeretem na...:)
és ő kérdezte hogy telt, tömören összefoglaltam, finoman, nem azt írtam hogy dugtunk:D
Szia!
Neked is Boldog Karácsonyt!
Nekem nagyon rosszul telt:'-( Ez volt az első Karácsonyunk, amit Anyu nélkül kellett töltenünk, ugyanis nemrégiben elhunyt. Nagyon nehéz!! Már érződött ez a rossz hangulat napokkal előtte is és számítottam rá, hogy nehéz lesz, de erre nem lehet felkészülni igazán. Annak azért örültem, hogy a Hugom nagyon örült az ajándékoknak, de egyébként szomorúak voltunk. Apu is tartotta magát, de láttam, hogy Ő is legszívesebben sírna... Nagyon nehéz volt a vacsora is, mert most üres volt Anyu helye:-( Nehéz volt uralkodni magunkon! Kb. fél órája lefeküdtek már, én meg nem bírtam tovább és mikor én is jöttem a szobámba, elsírtam magam. Azóta sem tudok megnyugodni.
22/F-nak üzenem: tényleg nem attól férfi valaki, hogy nem sír! Ez butaság. Ha kell, engedd szerintem. Ennyi erővel én sem vagyok férfi, mert most sírok? Igaz, én Anyu miatt, Te a Barátnőd miatt érzel késztetést rá, de ettől még nem lettünk kevesebbek!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
" gyorsan menet amiben csak Ő ment el "
Azt kérdezte, hogy telt a karácsonyod, nem azt, hogy összeveszés után milyen rosszat dugtatok. Még mindig eltudok csodálkozni egyes embereken..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!