Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő telt el nálatok az eljegyzés és az esküvő között? Sajnos vagy nem sajnos, nálunk majdnem 2 év fog eltelni a kettő között. Mert jövőre tudunk csak házat venni, és utána pedig még gyűjtenünk kell az esküvőre.
Persze a szülők támogatnak minket anyagilag, hogy megtudjuk venni a házat, de az esküvőre mi akarunk gyűjteni. A családunk sem annyira gazdag, hogy még tőlük kérjünk kölcsön.
Várom a válaszokat!
Ha ti így döntötettek,így lesz a legjobb!
Az pedig szép tőletek,hogy nem kértek az esküvőre pánzt,
ha a házvevésben támogatnak titeket!
Nálunk 9 hónap telt el az eljegyzés és az esküvő közt!
De nekünk már volt házunk(párom öröksége)azon nem kellett
gondolkodnunk!
Engem múlt nyáron kért meg, jövő szeptemberben lesz a lagzi, tehát majdnem 2,5 év.
Nem tudom miért probléma ez?
utolsónak!
régen volt az a szokás (amit ált. ma is tartanak) , hogy eljegyzés után egy éven belül esküvő
engem idén májusban kért meg, jövő májusban (ha minden igaz) lesz az esküvő
2,5 év.
Közben szültem és nevelgettük a gyereket. Nem tartottunk nagy hacacárét, igazából a férjem és a szülők miatt volt esküvő. Nekik volt fontos, nekem nem. Hiszen már együtt éltünk 6 éve :)volt családom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!