Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te engednéd ezt a koszorúslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te engednéd ezt a koszorúslányodnak?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek egy koszorúslány felveheti ezt a színű ruhát?

Illik egy ilyenben megjelenni a menyasszony mellett/előtt?

2012. jan. 9. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
"kombinálva van a menyasszonyi ruha feltűzési ötletével, így kicsit jellegében menyasszonyi ruhás, viszont azért a megkötőjével hangsúlyozzák, hogy csak 2. ruha a nagy alkalomkor" Hol a kérdés? Ennyi erővel beakadok valahova, leszakad a megkötő, két első számú van? :D
2012. jan. 12. 15:09
 62/72 anonim ***** válasza:
Szóval a pénz beszél :) Érdekes.
2012. jan. 12. 15:26
 63/72 anonim ***** válasza:
Nem az beszél, de nem tudom, egy ilyen ruha mennyibe kerülne, ha mondjuk varratná, a miénk 20 ezer db-ja, ha 60 ezret kiadok, azért nekem is tetszhet?
2012. jan. 12. 15:29
 64/72 anonim ***** válasza:

Én úgy látom, hogy a menyasszony ragaszkodik ahhoz, hogy neki legyen koszorúslánya.

A húga azt mondta, hogy nem megy el az esküvőre, ha nem veheti fel az általa választott ruhát. Erre a menyasszony reakciója, hogy lehet, hogy lefújja az esküvőt.

Tehát ha a menyasszony ennyire elképzelhetetlennek tartja az esküvőt a húga vagy koszorúslány nélkül, akkor neki kell alkalmazkodni, abban az esetben, ha lagzit is akar, nem csak két tanú előtti esküt.

Tehát vagy megengedi a szép ruhát a húgának, vagy ő választ egy szebbet, hogy ne öltözze túl a húga.

2012. jan. 12. 15:52
 65/72 anonim ***** válasza:
Ha pedig ő fizeti,akkor megszereted a kéket. :/
2012. jan. 12. 15:53
 66/72 A kérdező kommentje:

Először is nővérem van, nem húgom. Nem vagyok féltékeny a nővérem "szépségére", mivel kettőnk között 20 kiló különbség van az én javamra. Tehát, a nővérem nem egy nádszál vékony nő. Engem ez nem zavar, neki így jó, akkor ennyi. Ha beletudná egy ilyen ruhába varázsolni magát, talán még akkor sem zavarna, de jelen pillanatban ezt elképzelhetetlennek tartom.

Igen, én szeretem az egyszerű ruhákat! Úgy tervezem, hogy életemben csak egyszer esküszöm, így a lehető legtöbb %-ban legyen már olyan, amilyet a párom és én szeretnénk.

Mivel kizártnak tartom, hogy az esküvőnkben más is anyagilag beszálljon, így egyértelmű, hogy az utolsó szállodai szobán át a koszorúslány ruhákat is mi varratjuk/béreljük.

Ami azért mókásabb eset, mivel ezt a ruhát (a 2. számú) Magyarországon nem kapható. Lehet, hogy rhdt önző vagyok és féltékeny és blabla (aminek még elhordtatok), de valahogy krvára nincs se kedvem, se időm, se pénzem (még erre is!!!) több százezret kidobni. Mert gondolom nem két forint egy ilyen ruha.

Igen, meglehetne varratni és igen, biztos ki lehetne hozni ezt a ruhát 50ezerből/db-ja, ami röpke 150ezer. Bár, ez barátibb, mintha 1 millát fizetnék ki 3 olyan ruháért, mint a második típus. Viszont megint ott vagyok, hogy hiába van a nővéremnek ízlése, ha nem állna jól neki.

Az, hogy nem hajlandó eljönni az esküvőnkre, mert ilyen ruhát nem vehet fel(mivel rhdt szemét vagyok, hogy tiltom), szerintem nem engem minősít.

Se dackorszakomat nem élem, se beképzelt nem vagyok. Egyszerűen elmondom a véleményem.. nem pedig a háta mögött 'szervezkedem'.

Azért köszi a válaszokat!

2012. jan. 12. 20:27
 67/72 anonim ***** válasza:
7%

"Nem vagyok féltékeny a nővérem "szépségére", mivel kettőnk között 20 kiló különbség van az én javamra."

1. Ha 20 kiló van köztetek,akkor miért is félsz,hogy összekeveri bárki is a menyasszonnyal?

"Úgy tervezem, hogy életemben csak egyszer esküszöm, így a lehető legtöbb %-ban legyen már olyan, amilyet a párom és én szeretnénk.

Mivel kizártnak tartom, hogy az esküvőnkben más is anyagilag beszálljon, így egyértelmű, hogy az utolsó szállodai szobán át a koszorúslány ruhákat is mi varratjuk/béreljük."

2. Mivel te vagy a menyasszony és még te is fizetsz,ezért kijár az atyaúristen szerep,ezt meg is értem. :/

"Igen, meglehetne varratni és igen, biztos ki lehetne hozni ezt a ruhát 50ezerből"

3. Természetesen ki,de ne fáraszd magad,a tesódnak úgyis jó lesz,amit megengedsz és ami rámegy,esetleg nézz körül a rokonoknál,talán akad még valahol egy alig használt koszorúslány ruha a méretében. Fő az egyszerűség és semmi igyekezet,hogy esetleg más örüljön.

"Viszont megint ott vagyok, hogy hiába van a nővéremnek ízlése, ha nem állna jól neki."

4.És téged még nem is láttunk a ruhádban,hogy véleményezni lehessen,hogy rajtad az hogy áll. Ízlésben azért ő vezet.

"Az, hogy nem hajlandó eljönni az esküvőnkre, mert ilyen ruhát nem vehet fel(mivel rhdt szemét vagyok, hogy tiltom), szerintem nem engem minősít."

5. "Azt hiszem lefújom az egészet" ezt pedig te mondtad,mindezt azért,mert nem hajlandó engedelmeskedni.Ez téged minősít.

"Se dackorszakomat nem élem, se beképzelt nem vagyok. Egyszerűen elmondom a véleményem.. nem pedig a háta mögött 'szervezkedem'."

6. Valóban,szemben vagy szemét,nem a háta mögött.Dicséretes.

2012. jan. 12. 20:46
 68/72 anonim ***** válasza:
54%
Én csak azt nem értem, miért csinál magának problémát a kérdező? Ha nem tudnak megegyezni a ruhában, nem lesz k.lány a nővére. Nem dől össze a világ. Ha nem megy el az esküvőre, hát nem megy.
2012. jan. 12. 21:13
 69/72 anonim ***** válasza:
49%
3 koszorúslányod lesz? Mert ugye ha 50 ezer db-ja, és 150ről beszélsz, akkor sejtem igen! A másik két koszorúslány mit szól? Nekik mindegy? Lehet, hogy ők leszavaznák tesódat! Abban pedig teljes mértékben igazad van, hogy olyan esküvő legyen, amilyet te és a párod szeretne, ha már ennyi pénzetekbe kerül, van beleszólás igenis. A többieknek igaza van, hogy nem kell elcsúnyítani, de te nem is akarod gondolom zsákba sem, libafosszínű ruhába se, se latex cuccba öltöztetni, itt már túlzásba mennek, de nem hiszem el hogy az ezer és egyféle közül nem talál mást.
2012. jan. 12. 21:28
 70/72 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nem akarom zsákba rakni és libafos színűt ráadni! Teljes mértékben rájuk bíztam, csak annyit kértem, hogy a fehérhez közelálló színeket hanyagolják és lehetőleg egy fajtában legyenek. Tehát a ruha hossza, kinézete egyforma legyen. Ezen belül pedig nem kell 3 egyforma színűnek lennie persze.

Másik két koszorúslánynak mindegy, hogy milyen lesz. Nézelődtek ők is. Leendő sógornőm pl. elsőnek kinézett egy totál vadító rózsaszín ruhát, amin apró pillangók voltak, mivel imádja a pillangókat. De még a véleményünket se várta meg, magától lemondott róla.

Legjobb barátnőm pedig úgy van vele, hogy neki teljesen mindegy. Ez a mi napunk lesz (párom+enyém) és ő közölte, hogy mivel én fizetem, így az lesz felőle, amit én akarok.

Nekem se életcélom, hogy a fényképeken ott álljunk 3 "zsákosfrodóval"!

Rengeteg más szín van még ami szép egy koszorúslányruhának és más alkalmakra is fellehet venni. Mert én hajlandó vagyok még megvarratni is.

Csak szr érzés, hogy nekem kell mindig mindenben engednem!, ami a tesómmal való kapcsolatomat illeti! De ez már baromira nem tartozik ide.

2012. jan. 12. 22:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!