Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te engednéd ezt a koszorúslányodnak?
Szerintetek egy koszorúslány felveheti ezt a színű ruhát?
Illik egy ilyenben megjelenni a menyasszony mellett/előtt?
Nem tudom mi a gond a második ruhával,amelyiknél a nő a kislány mellett áll.Az a ruha nem hófehér,ráadásul van rajta színes szalag is.Ránézésre eszembe sem jutna,hogy menyasszonyi ruhát látok.A te ruhád pedig abroncsos lesz,míg az övé nem,ez is rá tesz egy lapáttal arra,hogy ne menyasszonynak nézzem.
Az általad linkelt ruha elég egyszerű,nem nehéz túlöltözni.
Nekem is most lesz az esküvőm,de én senkinek nem szabtam meg,hogy miben jöhet. Attól,hogy valamelyik lány szebb lesz nálam,ez még mindig az én esküvőm,miattam és a vőlegényem miatt jönnek el az emberek,rólunk szól a nap,mi vagyunk a központban. Nem kell ahhoz mindenkit színes ruhába öltöztetnem,hogy úgy érezzem én vagyok azona napon a legszebb,főleg a leendő férjem szemében.
Szerintem válassz egy kicsit pazarabb ruhát. Írod, hogy még nincs eldöntve. Mert amit választottál bár szép, de egyszerű. Ha egy bonyolultabbat választanál, ami habosabb, nagy abronccsal, húzott, vagy bármilyen módon extrább, akkor viselhetné a húgod is ezt a ruhát.
Kérd meg a húgodat, hogy segítsen választani. Nem mondom, jó érzéke van kiválasztani a szépet. Meg kell hagyni, gyönyörű az a koszorúslányruha, amit kinézett. Akár menyasszonyi ruhának is beillik, ebben igazad van, jól látod. De ha a te ruhád hercegnősebb, csilli-villibb lenne, akkor nem lenne ebből probléma.
Mármint a 2.-ra írtam, hogy csodaszép, ahol a nő a kislánnyal áll. Ami a kérdésben szerepel, fekete derékrésszel, az nem tetszik.
De ha a te ruhád "nagyobb" lenne, akkor sem tartom jó ötletnek az 1. (fekete derekú) ruhát viselni, a túl nagy abroncs miatt. De a 2. (nő kislánnyal) tökéletes lenne neki, ha a te ruhád extrább lenne.
Én értem, mi a baja vele a kérdezőnek, egyrészt az, hogy szerintem sokkal közelebb áll a fehérhez, mint a bézshez, én legalábbis így látom a monitoromon.
Ha tényleg bézs lenne, nem is lenne vele gond.
De így, hogy fehéres, valljuk be, sokkal szebb, mint az a ruha, amit ő választott magának menyasszonyi ruhaként.
Igen, végülis egyetértek.
De azért van a dolognak egy olyan oldala is, hogy a menyasszonyt nem illik túlöltözni, és nyilván egy koszorúslány tudja, miben megy a menyasszony, vagy tegyük fel, nem tudja, azonban a menyasszony jelzi neki, hogy ez túl sok, akkor illik lemondani róla.
Vagy akkor ne legyen se koszorúslány, se tanú.
Ha ezt választja, és szimplán csak rokonként jelenik meg, akkor viszont nem illik ilyen menyasszonyos ruhát viselni, tehát akárhogy is van, ez a ruha más színben megfelelő lenne egy vendégnek, akár koszorús, akár nem, de ebben a színben nem.
A menyasszony nem szereti a túlnagyzolt dolgokat.
Egy sima menyasszonyi ruha mért nem lehet szép?!
Kötelező úgy megjelennem, hogy vásári majmot csinálok magamból?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!