Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te engednéd ezt a koszorúslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te engednéd ezt a koszorúslányodnak?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek egy koszorúslány felveheti ezt a színű ruhát?

Illik egy ilyenben megjelenni a menyasszony mellett/előtt?

2012. jan. 9. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
Azért én Vilmos és Katalin esküvőjét nem keverném ide. Szerintem ott inkább az volt az elvárás, hogy mindenki fehérben legyen hiszen az a tisztaság színe és ez mégis egy királyi esküvő volt. Másrészről azt a ruhát, ami rajta volt, egyszerűen képtelenség túlöltözni.
2012. jan. 10. 12:07
 22/72 A kérdező kommentje:

Nos, beszéltem a tesómmal telefonon és megkértem, hogy a nagyon világos színeket mellőzzük, ami a fehér árnyalata.

Ő erre közölte, hogy akkor nem jön el az esküvőre, mert ő neki az a ruha tetszik (amelyiken a 2 nő és a kislány van).

Ennyit erről. Még jó, hogy elméletileg én vagyok a menyasszony..

Azt hiszem, lefújom az egészet. Tele a faxom vele.

Elmegyünk a 2 tanúval (helyette a legjobb barátnőm lesz) aláírunk, aztán ennyi.

2012. jan. 10. 12:13
 23/72 anonim ***** válasza:

:( Nem semmi tesód van :(

Ne engedd, hogy elrontsa a kedved!

2012. jan. 10. 12:20
 24/72 A kérdező kommentje:
Ilyen az élet .. jön ő még én hozzám szívességet kérni. :)))
2012. jan. 10. 12:28
 25/72 anonim ***** válasza:

Nehogy lefújd! :D

De ne engedd, hogy a tesód koszorúslány legyen abban a ruhában! Egyáltalán minek koszorúslány?? Két esküvőn is voltam már, ahol nem volt, senkinek nem hiányzott.

És ne ő legyen a tanúd, válassz inkább egy jó barátnőt, vagy akárki mást.

2012. jan. 10. 12:35
 26/72 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a tesód bálozni szeretne egyet, azért kell neki, hogy hercegkisasszonynak képzelje magát üvegcipőben. :D

Fizessétek be egy ilyen mulatságra, akkor lesz hová felvennie a ruhát. Ott kiélheti magát. Úgyis itt a báli szezon. :D

Amúgy hány éves? Mert én a viselkedése alapján nem gondolnám 20-nál többnek.

2012. jan. 10. 12:37
 27/72 A kérdező kommentje:
28 lesz e hónapban, gyermekkel és párjával a háta mögött..
2012. jan. 10. 12:53
 28/72 anonim ***** válasza:
Jesszusom...
2012. jan. 10. 13:01
 29/72 anonim ***** válasza:
48%

Ne fújd le az esküvőt és ne hagyjd magad. Mondd meg, hogy nem lehet koszorúslány és tanú ebben a ruhában. Most egyébként lehet azt mondja, hogy nem jön el, de biztosan el fog. Ha pedig tényleg nem lesz ott, akkor az őt minősíti és mindenki igen rossz szemmel fog rá nézni. És nem rád, hanem rá!

Úgyhogy miatta nehogy lemond az egészet.

2012. jan. 10. 13:04
 30/72 lizzi77 ***** válasza:

javascript:kep('gal_kepek/304_nkep.jpg')

Ehhez mit szólna?

2012. jan. 10. 13:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!