Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te engednéd ezt a koszorúslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te engednéd ezt a koszorúslányodnak?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek egy koszorúslány felveheti ezt a színű ruhát?

Illik egy ilyenben megjelenni a menyasszony mellett/előtt?

2012. jan. 9. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
56%

Már ne is haragudjatok, de nehogy már a mennyasszony öltözzön a koszorúslányhoz. Ha ő ezt a szép, egyszerű ruhát szeretné, akkor vegye fel azt. A nővére meg fogadja el, hogy ez a testvére napja és nem az övé. Illetve nem csak az, hogy ne öltözze túl, mert lehet, hogy találna olyan hófehér ruhát, amivel nem tenné. De ha egyszer a menyasszony kérése az, hogy fehér ne legyen, akkor tökmindegy, hogy az milyen.

Igazából nem is értem ezt, hogy lehet valaki ilyen.

A nővérem esküvőjén biztos ugyanolyan színű koszorúslány ruhák lesznek, legfeljebb a fazon más és nem is hosszú, hanem koktélruha. Ismerve őt, rózsaszín, vagy lila lesz és én nem rajongok ezért a színért, de ha libafos zöld ruhát akarna rámadni, azt is felvenném.

Ha ő nem tartja tiszteletben a kérésedet, akkor válassz más embert magad mellé, ő meg nézzen mélyen magába, hogy mégis mit művel. Te pedig nem vagy hibás ebben a szituációban, emiatt kár lenne lefújni a nagy esküvőt.

2012. jan. 11. 10:14
 42/72 anonim ***** válasza:
45%
Mondjuk én azt sem értem, hogy hogy merül fel a koszorúslányban, hogy ilyen hatalmas báli ruhát viseljen.. A második ruha szerintem teljesen jó koszorúslánynak, de egy abroncsos, bármilyen más színben is illetlenség lenne. Nem bálba megy hanem esküvőre..
2012. jan. 11. 11:08
 43/72 anonim ***** válasza:
50%

A második ruha sem tetszik a menyasszonynak,pedig nem hófehér és nem is abroncsos,egyszerűen csak szebb,mint amit ő választott menyasszonyinak.

Mint írtam én is idén megyek férjhez és nem csinálok belőle gondot,hogy ki mit vesz fel.Az én esküvőmön mindenki érezze jól magát.Mindenki tudja,hogy én vagyok a menyasszony,nem a ruhám mérete és nem a színe miatt. A vőlegényem azért vesz el,mert szeret és engem tart a legszebbnek.A vendégek miattunk vannak ott,mi kell ennél több.A koszorúslányom pedig viseljen olyan ruhát,amiben jól érzi magát,szépnek és cswinosnak,ez nekem miért kell,hogy fájjon.Én is arra törekszem,hogy kihozzam magamból a maximumot.Ő is nő,ugyanezt teszi.Aki ilyenért féltékeny lesz és tilt dolgokat,csak mert ez az ő napja,az buta és kevesebbnek tartja magát a koszorúslányánál.Válasszon rondább lányt,aki bármit is vesz fel rondább marad,mint ő,ha ő csak ettől nyugszik meg.

2012. jan. 11. 11:16
 44/72 anonim ***** válasza:
61%

Én csak azt nem értem, minek egyáltalán koszorúslány? :D

Én viszont nem vennék fel olyan színű ruhát, amit utálok, vagy nem áll jól szerintem, inkább lemondanék a koszorúslányságról. Úgyis feleslegesnek tartom.

Ez épp olyan vásári majom csinálás, hogy a kérdező szavaival éljek. Minek? Hogy úgy érezze magát a menyasszony, mint régen az arisztokraták, hogy körbeveszik az udvarhölgyek? Pff.. :D

2012. jan. 11. 14:01
 45/72 anonim ***** válasza:
57%
Én sem vennék fel olyan ruhát,amiben nem érzem jól magam,pont ezért nem is kérem ezt senkitől.Ha azt kérném,hogy vegyen fel libafos színűt vagy általa utált színt,akkor ezzel elárulnám,hogy nem szeretem őt és meg akarom alázni,felhatalmazva érzem magam erre,hiszen én vagyok a menyasszony. Ez a menyasszony napja,de azért nem árt normálisnak maradni.Az irigységről nem tudok mit mondani,ha valaki szebb,az farmerban is szebb lesz,kár is erőlködni a rondább ruhákkal.A kérdezőt nagyon szánom,mert ilyen önbecsléssel nehéz lehet élni. A vőlegény is hibás,mert nem érzékelteti eléggé,hogy tetszik neki a menyasszonya.A kérdező testvérének jó az ízlése és a második ruha,a színes szalaggal kifejezetten alkalomhoz illő és gyönyörű.Nem hagynám lebeszélni magam és felvenném.
2012. jan. 11. 14:16
 46/72 lizzi77 ***** válasza:

Bosszúból adjál rá egy ilyet:

[link]

2012. jan. 11. 14:23
 47/72 lizzi77 ***** válasza:

Vagy egy ilyet:

[link]

2012. jan. 11. 14:24
 48/72 anonim ***** válasza:
Ez a kettő nem is olyan ronda ruha! :D
2012. jan. 11. 14:42
 49/72 anonim ***** válasza:
48%
Már nem azért, de bírom, hogy némelyik koszorúslány jobban rápörög a ruhája, mint a menyasszony! Mi most szervezzük az esküvőmet, lesz 3 koszorúslányom, együtt varratjuk meg az én ruháimmal az övéiket, 4-en megegyezzünk fazonban is színben is, de mind egyöntetűen azt mondja, hogy ez az én napom, úgyis nekem kell rábólintanom, és nem is akarnak feltűnőbbek lenni, ha meg nem tetszik neki az ég világon semmi más szín, csak a fehér és krém szín árnyalatai, az egyrészt furcsa, másrészt akkor ne legyen koszorúslány. Úgy érzem az igaz barátnő az én 3 lánykám, aki magát nem az első helyre teszi.....
2012. jan. 11. 19:18
 50/72 anonim ***** válasza:
70%

Persze,hogy rápörög a ruhára,hisz itt a csúfitás a cél és ezt a hülye is látja. Szándékosan elvenni valakitől azt a ruhát,ami tetszik neki csak azért,nehogy szebb legyen...mert ebben a ruhában szebb lesz és nem azért,mert majdnem fehér,hanem,mert ízléses.

Mint menyasszony úgy gondolom,hogy vannak határok,amit az ember ebben a "pozícióban" megtehet.A más fölötti uralkodás pedig igen csak túllépi ezt a határt. A koszorúslányom szép arcú,magas vékony és sötét vörös hajú. Ennek tudatában megértettem,hogy ő a zöld színhez ragaszkodik,hiszen köztudott,hogy ez általában jól megy a vörös hajhoz. Miért állna érdekemben választás elé állítani.Vagy felveszi,amit ÉN mondok vagy nem kell eljönni. Ez még leírva is kész röhej.

2012. jan. 11. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!