Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te engednéd ezt a koszorúslányodnak?
Szerintetek egy koszorúslány felveheti ezt a színű ruhát?
Illik egy ilyenben megjelenni a menyasszony mellett/előtt?
Már ne is haragudjatok, de nehogy már a mennyasszony öltözzön a koszorúslányhoz. Ha ő ezt a szép, egyszerű ruhát szeretné, akkor vegye fel azt. A nővére meg fogadja el, hogy ez a testvére napja és nem az övé. Illetve nem csak az, hogy ne öltözze túl, mert lehet, hogy találna olyan hófehér ruhát, amivel nem tenné. De ha egyszer a menyasszony kérése az, hogy fehér ne legyen, akkor tökmindegy, hogy az milyen.
Igazából nem is értem ezt, hogy lehet valaki ilyen.
A nővérem esküvőjén biztos ugyanolyan színű koszorúslány ruhák lesznek, legfeljebb a fazon más és nem is hosszú, hanem koktélruha. Ismerve őt, rózsaszín, vagy lila lesz és én nem rajongok ezért a színért, de ha libafos zöld ruhát akarna rámadni, azt is felvenném.
Ha ő nem tartja tiszteletben a kérésedet, akkor válassz más embert magad mellé, ő meg nézzen mélyen magába, hogy mégis mit művel. Te pedig nem vagy hibás ebben a szituációban, emiatt kár lenne lefújni a nagy esküvőt.
A második ruha sem tetszik a menyasszonynak,pedig nem hófehér és nem is abroncsos,egyszerűen csak szebb,mint amit ő választott menyasszonyinak.
Mint írtam én is idén megyek férjhez és nem csinálok belőle gondot,hogy ki mit vesz fel.Az én esküvőmön mindenki érezze jól magát.Mindenki tudja,hogy én vagyok a menyasszony,nem a ruhám mérete és nem a színe miatt. A vőlegényem azért vesz el,mert szeret és engem tart a legszebbnek.A vendégek miattunk vannak ott,mi kell ennél több.A koszorúslányom pedig viseljen olyan ruhát,amiben jól érzi magát,szépnek és cswinosnak,ez nekem miért kell,hogy fájjon.Én is arra törekszem,hogy kihozzam magamból a maximumot.Ő is nő,ugyanezt teszi.Aki ilyenért féltékeny lesz és tilt dolgokat,csak mert ez az ő napja,az buta és kevesebbnek tartja magát a koszorúslányánál.Válasszon rondább lányt,aki bármit is vesz fel rondább marad,mint ő,ha ő csak ettől nyugszik meg.
Én csak azt nem értem, minek egyáltalán koszorúslány? :D
Én viszont nem vennék fel olyan színű ruhát, amit utálok, vagy nem áll jól szerintem, inkább lemondanék a koszorúslányságról. Úgyis feleslegesnek tartom.
Ez épp olyan vásári majom csinálás, hogy a kérdező szavaival éljek. Minek? Hogy úgy érezze magát a menyasszony, mint régen az arisztokraták, hogy körbeveszik az udvarhölgyek? Pff.. :D
Bosszúból adjál rá egy ilyet:
Persze,hogy rápörög a ruhára,hisz itt a csúfitás a cél és ezt a hülye is látja. Szándékosan elvenni valakitől azt a ruhát,ami tetszik neki csak azért,nehogy szebb legyen...mert ebben a ruhában szebb lesz és nem azért,mert majdnem fehér,hanem,mert ízléses.
Mint menyasszony úgy gondolom,hogy vannak határok,amit az ember ebben a "pozícióban" megtehet.A más fölötti uralkodás pedig igen csak túllépi ezt a határt. A koszorúslányom szép arcú,magas vékony és sötét vörös hajú. Ennek tudatában megértettem,hogy ő a zöld színhez ragaszkodik,hiszen köztudott,hogy ez általában jól megy a vörös hajhoz. Miért állna érdekemben választás elé állítani.Vagy felveszi,amit ÉN mondok vagy nem kell eljönni. Ez még leírva is kész röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!