Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te engednéd ezt a koszorúslányodnak?
Szerintetek egy koszorúslány felveheti ezt a színű ruhát?
Illik egy ilyenben megjelenni a menyasszony mellett/előtt?
Nem lesz hasonló a menyasszonyhoz,mivel a menyasszony rondább lesz.A második ruha,amit a testvére szeretne,nem fehér,ráadásul a kölcsönző is,mint koszorúslány ruhát hirdeti,gondolom nem véletlenül,hiszen ez teljesen korrekt ruha egy esküvőre koszorúslánynak.Csinos,elegáns,ízléses és nem hivalkodó.A menyasszony által belinkelt ruháról nem alkotnék véleményt,mert szépet nem tudnék,mindenesetre nem fogja a kutya sem összekeverni őket,ez biztos.
A testvéremmel szemben pedig főleg toleráns vagyok és szeretem őt annyira,hogy nem akarom krumpliszsákba öltöztetni vasálarccal nehogy lepipáljon. Hogy őt feszélyezi a saját testvére,az az ő baja,tényleg nem tudom elhinni,hogy egy boldog nő,aki az esküvőjére készül a vőlegény véleményén kívül nem tojja le másokét.A vőlegénynek ő a legszebb,akkor nem mindegy,hogy milyen ruhában van a többi nő? Mit fog csinálni,ha a lakodalom alatt valaki esetleg egy hasonló ruhát vesz fel,(mint a vitatott ruha) táncoláshoz a vendégek közül.Hazazavarja? Ennyire nem kell hisztisnek lenni,menyasszonyként is lehet valaki normális.
Az a bézs ruha (bár nekem fehéres, de ha már mindenki bézsnek írja, legyen az), nagyon jó választás, na de amire mostanában hajlana a koszorúslány, vagy ami a kérdésben lévő linkben szerepel, a fekete derekú, az borzalmas. Tehát én nem mondanám, hogy olyan jó ízlése van a testvérnek. Igen, van olyan ruha, amit el tud találni, de a fekete derekú szörnyű. Ráadásul fehér és abroncsos. Márpedig ez a ruhát esélyes jelenleg, nem a bézs színű, az egy korábbi választása lett volna.
Szóval nem biztos, hogy jól jár a menyasszony, ha kikéri a húga tanácsát.
Ha egy olyasmi egyszerű ruhák tetszenek a menyasszonynak, amit belinkelt, hiszen még nem eldöntött, az ő dolga.
Szerintem nem kéne ezen vitázniuk, ha a menyasszonynak nem tetszik a koszorúslány ruhaválasztása, mindegy milyen okból, és nem hajlandó ezen változtatni, akkor meg kéne mondani neki, hogy nem lesz koszorúslány.
Bár nem tudom, érdekelné-e egyáltalán, végülis nem világos, ki ragaszkodik jobban a koszorúslány szerephez. A kérdező akarja, hogy legyen, vagy a húga.
"Ő erre közölte, hogy akkor nem jön el az esküvőre, mert ő neki az a ruha tetszik (amelyiken a 2 nő és a kislány van). "
Eredetileg a testvére a második ruhát akarta,most is azt szeretné,csak NEM VEHETI FEL,mert világos színű és mert szebb.A menyasszony fél,hogy nem ő lesz a legszebb,ezért a koszorúslánynak rondább ruhát kell választani.Ez még gyerekek között is megmosolyogtató,nemhogy felnőtt embereknél.Nem értem,hogy teheti meg a menyasszony,hogy csupán féltékenységből megvétoz egy ruhát,mert az nem kihívóbb,nem nagyobb,nem fehérebb,hanem azért,mert egyszerűen szebb.
Ez az ő napja,de vannak határok. A koszorúslány is ember,ráadásul nő és nincs mindig alkalma az embernek ilyen ruhát felvenni,miért kell elvenni attól a lánytól azt az esélyt,hogy ő is szép legyen. A menyasszony ha nem érzi magát elég szépnek a saját ruhájában akkor az a ruha nem az igazi,keresni kell másikat.Ha pedig saját magával van baja,akkor pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!