Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te engednéd ezt a koszorúslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te engednéd ezt a koszorúslányodnak?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek egy koszorúslány felveheti ezt a színű ruhát?

Illik egy ilyenben megjelenni a menyasszony mellett/előtt?

2012. jan. 9. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
44%
A zöld az azért más tészta! Az elcsúfításnak számít, hogy ne vegyen fel hasonlót, mondjuk színben, fazonban, mint a menyasszonyé? Az szerintem nem uralkodás, ha annyit kiköt a menyasszony joggal, hogy ne legyen hasonló, nem mellesleg a saját testvérének, akiben lehetne annyi, hogy eszébe sem jut ilyen. Egyébként meg egyértelműen azért teszi fel a hölgy a kérdést, mert feszélyezné a dolog...szerintem kár az esküvőt így kényelmetlenné tenni, az ő esküvőjén is már vagy majd biztos ennyi engedményt tenni a testvére...
2012. jan. 11. 21:37
 52/72 anonim ***** válasza:
62%
Én nem engedném. Tök mindegy, ki, megmondanám neki, hogy akkor nem muszáj eljönnie. Egyszerűen nem illik ennyire menyasszonyias, világos színűben menni... főleg nem koszorúslánynak, de vendégnek sem. Olyan emberrel egyébként sem szeretnék túl sokat foglalkozni, aki ennyire nem törődik az én kéréseimmel... és aki ennyire letojja az alapvető illemszabályokat.
2012. jan. 11. 22:04
 53/72 anonim ***** válasza:
49%

Nem lesz hasonló a menyasszonyhoz,mivel a menyasszony rondább lesz.A második ruha,amit a testvére szeretne,nem fehér,ráadásul a kölcsönző is,mint koszorúslány ruhát hirdeti,gondolom nem véletlenül,hiszen ez teljesen korrekt ruha egy esküvőre koszorúslánynak.Csinos,elegáns,ízléses és nem hivalkodó.A menyasszony által belinkelt ruháról nem alkotnék véleményt,mert szépet nem tudnék,mindenesetre nem fogja a kutya sem összekeverni őket,ez biztos.

A testvéremmel szemben pedig főleg toleráns vagyok és szeretem őt annyira,hogy nem akarom krumpliszsákba öltöztetni vasálarccal nehogy lepipáljon. Hogy őt feszélyezi a saját testvére,az az ő baja,tényleg nem tudom elhinni,hogy egy boldog nő,aki az esküvőjére készül a vőlegény véleményén kívül nem tojja le másokét.A vőlegénynek ő a legszebb,akkor nem mindegy,hogy milyen ruhában van a többi nő? Mit fog csinálni,ha a lakodalom alatt valaki esetleg egy hasonló ruhát vesz fel,(mint a vitatott ruha) táncoláshoz a vendégek közül.Hazazavarja? Ennyire nem kell hisztisnek lenni,menyasszonyként is lehet valaki normális.

2012. jan. 11. 23:19
 54/72 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom, miért szidod ennyire a menyasszony ruháját, szerintem ez szép, ízléses ruha, csak azért, mert te giccsparádéba akarod vágni magad, attól még ez a ruha nem lesz ronda. Mondjuk azt én sem értem, hogy a második ruhával mi a probléma, mert az egy csinos és ízléses ruha, és mindenki látja, hogy nem ő a menyasszony, ez tényleg csak hiszti, de már írtam. De a nővér meg igazán felfoghatná, hogy valami sötétebbet viseljen, annyiféle szín van, lehetne rajta sárga, lila, bordó, kék, rózsaszín, narancssárga, piros.. Nem tudom miért csak és kizárólag a fehér és a krém jó..
2012. jan. 11. 23:28
 55/72 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom miért kell végletekben gondolkodni.Ami ennél a menyasszonyi ruhánál szebb az még nem giccsparádé.Ez csak egy fehér anyag,alatta abronccsal.Se hímzés,se csipke,semmi,ami szép lenne a szemnek,legalábbis az enyémnek biztos nem.A koszorúslány ruha sem giccsparádé,mégis látszik rajta,hogy minőségi anyagból készült és ízlése van annak,aki tervezte,ez a menyasszonyi ruháról nem mondható el,tucat darab. A makacsság úgy látszik örökletes betegség a családjukban,mindketten ragaszkodnak a saját elképzelésükhöz,csak éppen a menyasszony kezében van az adu ász,ő most a "főnök" és ezzel teljes mértékben vissza is él.Egészségére,én mindenesetre a koszorúslánynak drukkolok,remélem felveszi ezt a ruhát és jól fogja magát érezni az esküvőn.
2012. jan. 12. 00:04
 56/72 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem egy menyasszonyt inkább biztatni kellene, nem még ilyet írni, hogy a menyasszony úgyis rondább lesz...Nemtom bárki is, hogy jön ehhez, hogy ilyet írjon. Itt van a miértje, hogy miért nem szeretné, hogy ilyen ruhában menjen a testvére, nyilván kicsit egyszerűbb az ízlése, szokáshű, ahogy az a nagykönyvben is megvan írva, fehér, fekete tabu a vendégseregnek, nagy estélyi szintén. Koktélruha, kosztüm, egy krémszínű koktélruha megint más lenne.... Egyébként a menyasszonynak sok boldogságot kívánok, és egy jól sikerült, felejthetetlen esküvőt/lagzit!
2012. jan. 12. 14:05
 57/72 anonim ***** válasza:
Ha valaki a testvére elnyomásával akar szebb lenni,azt nem fogom bíztatni.A második koszorúslány ruhával az a baja,hogy szebb lesz,mint ő,ezért kell a testvérnek ronda ruhát felvenni,mert a menyasszony féltékeny.A koszorúslány ruha is lehet hosszú és van abroncsos és abroncs nélküli.A tesó egy szolid,de szép darabot választott,amihez egy koktélruha vagy kosztüm sem ér fel,ezt a menyasszony is tudja. A szabály pedig úgy szól,hogy szimplán fehérben,feketében és pirosban nem illik menni esküvőre.Ez a ruha nem fehér,ráadásul bézs színnel van kombinálva,ezért is javasolják koszorúslányoknak és nem menyasszonyoknak. A hiszti és más eltaposása helyett inkább kikérhetné a testvére véleményét,hogy milyen menyasszonyi ruhája legyen,hogyan hozza ki magából a legszebbet,hisz,mint látjuk a tesónak van ízlése.
2012. jan. 12. 14:38
 58/72 anonim ***** válasza:
40%

Az a bézs ruha (bár nekem fehéres, de ha már mindenki bézsnek írja, legyen az), nagyon jó választás, na de amire mostanában hajlana a koszorúslány, vagy ami a kérdésben lévő linkben szerepel, a fekete derekú, az borzalmas. Tehát én nem mondanám, hogy olyan jó ízlése van a testvérnek. Igen, van olyan ruha, amit el tud találni, de a fekete derekú szörnyű. Ráadásul fehér és abroncsos. Márpedig ez a ruhát esélyes jelenleg, nem a bézs színű, az egy korábbi választása lett volna.

Szóval nem biztos, hogy jól jár a menyasszony, ha kikéri a húga tanácsát.

Ha egy olyasmi egyszerű ruhák tetszenek a menyasszonynak, amit belinkelt, hiszen még nem eldöntött, az ő dolga.

Szerintem nem kéne ezen vitázniuk, ha a menyasszonynak nem tetszik a koszorúslány ruhaválasztása, mindegy milyen okból, és nem hajlandó ezen változtatni, akkor meg kéne mondani neki, hogy nem lesz koszorúslány.

Bár nem tudom, érdekelné-e egyáltalán, végülis nem világos, ki ragaszkodik jobban a koszorúslány szerephez. A kérdező akarja, hogy legyen, vagy a húga.

2012. jan. 12. 14:49
 59/72 anonim ***** válasza:

"Ő erre közölte, hogy akkor nem jön el az esküvőre, mert ő neki az a ruha tetszik (amelyiken a 2 nő és a kislány van). "

Eredetileg a testvére a második ruhát akarta,most is azt szeretné,csak NEM VEHETI FEL,mert világos színű és mert szebb.A menyasszony fél,hogy nem ő lesz a legszebb,ezért a koszorúslánynak rondább ruhát kell választani.Ez még gyerekek között is megmosolyogtató,nemhogy felnőtt embereknél.Nem értem,hogy teheti meg a menyasszony,hogy csupán féltékenységből megvétoz egy ruhát,mert az nem kihívóbb,nem nagyobb,nem fehérebb,hanem azért,mert egyszerűen szebb.

Ez az ő napja,de vannak határok. A koszorúslány is ember,ráadásul nő és nincs mindig alkalma az embernek ilyen ruhát felvenni,miért kell elvenni attól a lánytól azt az esélyt,hogy ő is szép legyen. A menyasszony ha nem érzi magát elég szépnek a saját ruhájában akkor az a ruha nem az igazi,keresni kell másikat.Ha pedig saját magával van baja,akkor pszichológust.

2012. jan. 12. 15:02
 60/72 anonim ***** válasza:
Itt az is kérdés, hogy ki fizetné! Én menyasszony vagyok, és én fizetem a koszorúslányruhákat, így úgy érzem, hogyha nekem a kék mondjuk nem tetszik, semmiféleképpen, akkor szerintem jogom van azt mondani, hogy kéken és természetesen fekete,fehér, piroson kívül bármit, ha lehetséges. Ha ők fizetnék, akkor már persze elgondolkodnék....szerintem ez is egy szempont.
2012. jan. 12. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!