Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te engednéd ezt a koszorúslányodnak?
Szerintetek egy koszorúslány felveheti ezt a színű ruhát?
Illik egy ilyenben megjelenni a menyasszony mellett/előtt?
elég menyasszonyias, de ha a menya ruháját nem übereli akkor semmi gond.
Hiszen eredetileg is azért vannak a koszorús lányok, hogy megtévesszék az ártó démonokat :)
Voltam olyan esküvőn, ahol a koszorúslányok közül (amúgy 4-en voltak) ketten is fehér esküvői ruhát vettek fel.
Ott ez a szokás, senkit sem zavart és szépek voltak.
Hogy sikerült-e elűzniük az ártó szellemeket, még nem tudom, majd az idő eldönti :-)))
előző vagyok:
Nekem amúgy tetszik a ruha, mert nem fehér, hanem barnás-szürkés, senki sem nézné menyasszonyi ruhának.
Nos, én is ugyanígy vagyok ezzel, amit ti írtok, de egyszerűen nem bírom a nővéremnek már elmagyarázni, hogy ne akarjon ennyire világos színű ruhát.
Lehet, hogy élőben másképp néz ki, de nem hiszem.
Mivel ő lesz a tanúm (bár még nem tud róla), így elég viccesen néznénk ki egymás mellett én úgy gondolom.
Nem szeretnék az esküvőn feltűnni nagyon, de a középpontban így is, úgy is én leszek. Viszont, ha olyan ruhában lesz, ami menyasszonyra (is) való, akkor az nekem nagyon rosszul esne.
Ez előtt egy ilyet akart varratni magának:
[2. kép, az a nő, amelyik a kislányt fogja. Ezt a ruhát szerette volna]
Az én ruhám még nem döntött, mivel szülés után vagyok fél évvel és még nem volt időm eljutni odáig, hogy egyáltalán próbálgassak.
Egyébként nekem egy ilyen típus bőven megfelel: [link]
Nem szeretnék olyan ruhát, ami túlságosan hivalkodó. Sima, egyszerű nekem megteszi.
A "probléma" az, hogy nem hajlandó sötétebb színű ruhát felvenni. "Ragaszkodik" a világos színhez. Viszont ebből meg az adódik, hogy már lassan felteszem azt a kérdést, hogy még ki házasodik?! Ő vagy én ... :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!