Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te engednéd ezt a koszorúslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te engednéd ezt a koszorúslányodnak?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek egy koszorúslány felveheti ezt a színű ruhát?

Illik egy ilyenben megjelenni a menyasszony mellett/előtt?

2012. jan. 9. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem, csak a menyasszonynak kéne fehérben/törtfehérben stb megjelennie az esküvőn.
2012. jan. 9. 20:56
 2/72 anonim ***** válasza:
65%

elég menyasszonyias, de ha a menya ruháját nem übereli akkor semmi gond.

Hiszen eredetileg is azért vannak a koszorús lányok, hogy megtévesszék az ártó démonokat :)

2012. jan. 9. 20:57
 3/72 anonim ***** válasza:
89%
nagyon szép ruha, de ez menyasszonynak való, nem koszorúslánynak.
2012. jan. 9. 20:57
 4/72 anonim ***** válasza:
87%
Én nem örülnék, ha ilyen ruha lenne valamelyik koszorúslányomon, és szerintem nem illik ilyenben megjelenni.
2012. jan. 9. 21:00
 5/72 anonim ***** válasza:
62%

Voltam olyan esküvőn, ahol a koszorúslányok közül (amúgy 4-en voltak) ketten is fehér esküvői ruhát vettek fel.

Ott ez a szokás, senkit sem zavart és szépek voltak.

Hogy sikerült-e elűzniük az ártó szellemeket, még nem tudom, majd az idő eldönti :-)))

2012. jan. 9. 21:04
 6/72 anonim ***** válasza:
60%

előző vagyok:

Nekem amúgy tetszik a ruha, mert nem fehér, hanem barnás-szürkés, senki sem nézné menyasszonyi ruhának.

2012. jan. 9. 21:05
 7/72 A kérdező kommentje:

Nos, én is ugyanígy vagyok ezzel, amit ti írtok, de egyszerűen nem bírom a nővéremnek már elmagyarázni, hogy ne akarjon ennyire világos színű ruhát.

Lehet, hogy élőben másképp néz ki, de nem hiszem.

Mivel ő lesz a tanúm (bár még nem tud róla), így elég viccesen néznénk ki egymás mellett én úgy gondolom.

Nem szeretnék az esküvőn feltűnni nagyon, de a középpontban így is, úgy is én leszek. Viszont, ha olyan ruhában lesz, ami menyasszonyra (is) való, akkor az nekem nagyon rosszul esne.

Ez előtt egy ilyet akart varratni magának:

[link]

[2. kép, az a nő, amelyik a kislányt fogja. Ezt a ruhát szerette volna]

2012. jan. 9. 21:05
 8/72 anonim ***** válasza:
33%
varrassa meg ezt a kislányt fogósat, csak egy árnyalattal sötétebből
2012. jan. 9. 21:07
 9/72 anonim ***** válasza:
43%
attól is függ, a te ruhád milyen. ha sokkal pazarabb, akkor mehet
2012. jan. 9. 21:08
 10/72 A kérdező kommentje:

Az én ruhám még nem döntött, mivel szülés után vagyok fél évvel és még nem volt időm eljutni odáig, hogy egyáltalán próbálgassak.

Egyébként nekem egy ilyen típus bőven megfelel: [link]

Nem szeretnék olyan ruhát, ami túlságosan hivalkodó. Sima, egyszerű nekem megteszi.

A "probléma" az, hogy nem hajlandó sötétebb színű ruhát felvenni. "Ragaszkodik" a világos színhez. Viszont ebből meg az adódik, hogy már lassan felteszem azt a kérdést, hogy még ki házasodik?! Ő vagy én ... :|

2012. jan. 9. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!