Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bunkóság tényleg csak két tanúval esküdni, szülők nélkül?
Olyan nincs, hogy nincs ingyenes szertartás. A házasságkötés állampolgári jogod, egy fityinget sem kell érte fizetni. TELJESEN INGYENES. Amiért fizetni lehet, az a virág, a pezsgő, a zene, a vers, a körítés, esetrleg a helyszín. Itt lehetnek lehúzások, de ha az anyakönyvvezető pénz akar auért kérni, hogy a két igen után beírjátok magatokat az anyakönyvbe, akkor ott valami nem stimmel, szerintem simán mehet a feljelentés.
Amúgy Miskolcon esküdtünk, és bár nem kértük, mégis volt zene, talán Enya. Az anyakönyvet nem szabad kivinni a házaságkötő teremből, úgyhogy a szertartás is ott volt, nem az irodában. Három nap múlva bementem, és megkaptam az anyakönyvi kivonatot is. Teljesen ingyen, nem győzöm hangsúlyozni.
Utána az ebéd meg egy nagyon pici olaszos étteremben volt, onnan 50 méterre, nem a város legdrágább étterme, hétköznap is szívesen megyünk oda.
Kérlek benneteket, akik olvassák, ne hagyjátok magatokat becsapni. Házasságot kötni ingyenes jog, nincs illetéke, ha nem akartok körítést, akkor nem kötelező.
Nővéremék így esküdtek.
Anyukám elfogadta,de sokat szomorkodott és sírt is miatta,hogy hagyján,hogy nincs egyházi esküvő,nincs lakodalom,de engedtessék meg már neki,hogy legalább az anyakönyvvezetőnél ő is ott lehessen és láthassa,hogy a lánya férfjhez meg és estleg egy szűk szülős,testvéres vacsora.
De a nővérem két tanúval,4 fős vacsival megünnepelve lett házas.
Szóval az én anyum padlón volt.
Én nem tenném meg vele ezt mégegyszer,de nem csak miatta,hanem magam miatt se.
Ha neked az a szíved vágya, hogy ilyen esküvőt tarts, akkor szerintem tedd azt nyugodt szívvel. Persze rossz ha a családnak rosszul esik, de ha nem tudják elfogadni, akkor ők a bunkók, mert a TI esküvőtök rólatok szól, nem a többiekről.
Az sokkal nagyobb bunkóság, ha azt csinálod, hogy mondjuk az egyik unokatestvéredet meghívod, a másikat meg nem.
hu, de örülük a válaszoknak....én is pont igy tervezem, h max két tanú...és baromira félek a véleményektől. tudom h mindenki totál zakkantnak fog nézni, mert sajnos egy nyomi kisvárosba születtem, itt meg tudjátok milyen "maradiak" az emberek. A szüleimmel sem jövök ki. Anyu kritizál mindent rajtam+a pasimat is szarba kritizálja, még azt is megtiltotta, h eljöjjön hozzánk....meg azt mondta álmodni sem emrjünk arról h majd mi ketten itt lakunk....pedig lenne hely...de midnegy. Apám meg őrült, akinek ha meghallom a hangját, pánikbetegszerű leszek, a gyerekorri rettegés lesz úrrá rajtam, szaporán ver a szivem és legszivesebben agyonvernéma zért a sok sérelemért állandó pofázásért odibálásért amit kaptma tőüle gyerekkoromban. Az egész életem azért lett fos mert egy kis lelki sérült szociális fóbiást nevelt belőlem ez a hülye állat.
De persze a nem épeszű emberek engem ítélnek el hogy lehetek ilyne bunkó h nem hivom el.
szerintem értheő, de persze én vagyok a hibás mindenki szerint.
tiszta dilikkel vagyok körül véve úgy látszik. Hát persze, másnak apám játsza a szépet, fogalmuk sincs milyne otthon..egy szörnyeteg.
Most is épp adódott egy kis gond aház körül amit a majom nem tud megcsinálni. A barátom megtundá, ezt tudja anyám is angyon jól.De nem őt hívja. Inkább egy vadidegennek fizet egy vagyont. Apám meg megint üvöltözik és káromkodik mint egy őrült...
te jó ég, mindjárt kiugrik a szivem már megitn a félelemtől. micsoda nyomorule gy élet. egy átok ez az ember az 100
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!