Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy bunkóság tényleg csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bunkóság tényleg csak két tanúval esküdni, szülők nélkül?

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 15:21
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
100%
Én ha egyszer eljutok odáig hatalmas esküvőt szeretnék ha lesz rá keret és mindenkit megszeretnék hívni aki számít és egy nagyot bulizni aztán persze kettesben tölteni az estét/hajnalt:D:D de meg tudom érteni azt is akinek ez nem hiányzik és másra vágyik,sztem egyáltalán nem bunkóság csak szépen mondd el nekik:)
2009. máj. 18. 16:33
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi is így szeretnénk összeházasodni,és ennek 2 oka van...Az egyik:hogy ma egy nagy esküvő nem kevés pénzbe kerül(erről az tudna mesélni aki éppen benne van) A másik,hogy mi szeretnénk egy gyönyörű nászutat magunknak,ami szintén nem olcsó..Ezért inkább az esküvőre szánt pénzünket utazásra költjük el...A családnak említettük,és mindenki egyetértett velünk...Úgyhogy hidd el nem bunkósság így házasodni..
2009. máj. 18. 16:37
 13/26 anonim ***** válasza:
74%
Nem bunkóság ne is gondolj ilyenre. Nekem is pirinyó esküvőm volt, a nagy esküvő több mint egy misibe került volna, ezt inkább a nászútra fordítottuk.
2009. máj. 18. 21:04
 14/26 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is két tanus esküvőm volt, és nem is anyagi okok miatt, hanem azért mert én nem szeretem a lagzikat és a nagy csetepatét. Így döntöttünk, elmondtuk a szülőknek is, valaki megértette, valaki nem. Ám én úgy gondolom, hogy az ember életében ennek egy olyan napnak lenni, amilyennek a pár akarja. Sem a családnak sem a rokonságnak nincs joga, hogy kövelezőzzön. Nekem egyik ismerősöm azt mondta mikor megtudta, hogy nem lesz lagzi, hogy mit vacakolok, kibírom azt a lagzit. De miért kellene kibírnom??? Ehhez a döntésemhez másnak kell alkalmazkodnia. Senkinek nics beleszólása.
2009. máj. 18. 21:06
 15/26 anonim válasza:
77%
Nem tartom bunkóságnak, csak nagyon furcsának, hogy életem egyik legfontosabb eseményéből kihagyom azokat, akik felneveltek. Persze ehhez az is kell, hogy olyan legyen a viszonyotok mint nekem a szüleimmel. Imádom őket, és alig várom, hogy július 25-én a két tanú és a négy szülő előtt kimondhassuk az igent.
2009. máj. 18. 22:55
 16/26 anonim ***** válasza:
44%

Elnézést az OFF-ért!

22.55-ös értelmes válaszát köszönjük, és sok boldogságot kívánunk!

2009. máj. 18. 23:23
 17/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Szerintem maradok ennél a tervnél, csak kíváncsi voltam ki mit gondol, mert sok ismerősöm elég lehúzós véleménnyel van, bár ők érdekeltek lennének egy buliban. :)Igazából én is mindig álmodtam a nagy esküvőről, egészen addig míg nem szembesültem vele, hogy egy év alatt nem keresek meg annyit, amennyit csak az én rokonságom képes lenne elmulatni.

Igazából én úgy vagyok vele, hogy ha hacacáré úgy sincs, akkor jó, hogy ez nagy esemény, de én nem azt tartom nagy durranásnak, hogy aláírok egy könyvbe, így nem okoz lelkiismeret furdalást, hogy ezt nem nézetem velük végig.. A másik meg az, hogy ha jönnek a szülők, akkor, a párom tesójáék is jönnek, élettársastól, plusz nagymami, mert ők mind együtt laknak, biztos nem maradnak otthon, ha anyu-apu elindul az esküvőnkre. De akkor már jön a másik nagyi egy utcával arrábról, meg a másik rokon, aki a nagyinál lakik. És akkor miért ne jöjjön az én nagyim, meg a másik is, ha már az egyik jön... De, ha ő jön akkor.. Az én családom nem helybeli, így nem is tehetnénk meg, hogy szétszéledünk a szertartás után. Már pedig, ha nincs lagzi úgysem, akkor mi csak ketten szeretnénk lenni és mindenféle egyszerű dolgokat csinálni...

2009. máj. 19. 00:33
 18/26 anonim ***** válasza:
50%

A polgárink az előző nap, pénteken volt, azza meghívtuk a szülőket, testvéreket, tanúkat, és ennyi. Összesen 11-en voltunk, pezsgő és virág nélkül egy 10 perces, ingyenes minimál-szertartáson, ahol egy rokon fényképezett, egy másik meg videózott. Utána elmentünk ebédelni egy közeli étterembe. Összesen 40 ezerből kijött ez a kis polgári esküvő, és nagyon bensőséges volt.

Másnap volt a templomi esküvő, oda mindenkit meghívtunk, aki csak élt éz mozgott, utána p4dig sütivel és meleg teával (tél volt) vendégeltük meg őket a szomszédos közösségi házban. Ez került összesen 30 ezerbe. Nem egy hatalmas összeg, mégis remekül sikerült, és gyönyörű emlék marad. Csak javasolni tudom, mert ide meg lehet hívni nagymamát-szomszédot-távoli rokont, hogy együtt örüljön veletek, de olcsón kijöhettek belőle, a pénzetek pedig megmarad a nászútra.

A vacsorára már csak 70 főt hívtunk meg. Ami a lagzi árát illeti... A meghívóban finoman utaltunk arra, hogy legjobban boríték alakú ajándéknak örülnénk. Végül a nászajándékok csaknem 100%-ban fedezték az esküvő és a lagzi költségeit. Hozzá kell tennem, hogy nem puccoltunk: nem árasztott el mindent a virág és a dekoráció, zenekar helyett dj-t hívtunk (a legjobb döntés volt a világon, mert olyan remek bulit csapott, amilyet mégnem láttam), a meghívókat magunk gyártottuk, egyáltalán, amit lehetett, mi magunk készítettünk.

2009. máj. 20. 13:10
 19/26 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom hol laksz, hogy ennyibe került, nálunk csak két tanus anyakönyves esküvő volt, a végén pezsgővel, még zenét sem kértünk és ez volt 25 ezer ft. Az utána lévő vacsora nincs benne ebben az árban, azzal együtt a 4 emberre volt 40 ezer ft. Nálatok ez az összeg 11 emberre szólt??? Próbáltad volna ezt meg nálunk!

Pedig a kajálás sem puccos helyen volt, egy sima kis étteremben.

2009. máj. 20. 14:33
 20/26 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy nálatok nem volt pezsgő...akkor mínusz 3000. Nálunk meg ingyenes szertartás nincs. Virág sem volt! :)
2009. máj. 20. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!