Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bunkóság tényleg csak két tanúval esküdni,
szülők nélkül?
Tudjak a szuleid,h eskuszol?
2009. máj. 18. 15:26
Hát, nem lesz egy konvencionális esküvő, de bizonyos körülmények mellett -amiket mi nem ismerünk- esetleg indokolható.
Jól nem fog esni a rokonságnak!
2009. máj. 18. 15:28
3/26 A kérdező kommentje:
Persze, de semmi kedvem ahhoz, hogy ideutazzanak, meg ilyesmi. Szeretnénk utána elmenni egy jót ebédelni a férjemmel, meg kettesben lenni, az meg mégis milyen, hogy a 10 perces szertartás után, talp-sarok, magunk akarunk lenni...
Szerintem ennek nincs köze a bunkóssághoz. Ha a "szerelmeseknek" ez a megálmodott, tökéletes esküvő, akkor a szülőknek ezt tiszteletben kell tartani.
Én sem voltam/vagyok a nagy hercehurcás házasságok híve, mikor mindenkit meghívnak mert illik. Mi a párommal odamentünk az oltár elé az én legjobb barátnőmmel és az ő legjobb haverjával, Ők voltak a tanuink és így mondtuk ki az igent. Nekünk ez volt a tökéletes esküvő. Az pedig csak még meghittebbé varázsolta a helyzetet, hogy az anyakönyvvezető, legnagyobb meglepetésemre a gimnáziumi barátnőm volt. Erről semmit sem sejtettünk, csak mikor a szertartás közben bejött az ajtón.
Máig megborzongok, annyira kellemes volt a végén így 5-en együtt pezsgőzni!
2009. máj. 18. 15:32
Szerintem sem bunkosag, ha teged ez tesz boldogga!
A lenyeg,h szepen magyarazd el a szuleidnek, nehogy felre ertsek.
2009. máj. 18. 15:36
Jezus... ezert lepontozni! Mennyi unintelligens, beszukult latokoru ember van! Na nyomhatod...
2009. máj. 18. 15:49
Igazad van. Én is csak lesek, hogy miért kell valakit lepontozni azért, mert nem 100 emberrel kívánja megosztani élete egyik legbensőségesebb döntését. Lehet máshogy gondolni és a véleményeink különbözősége tesz izgalmassá témákat, de azért lepontozni valakit mert máshogy szereti átélni az esküvője napját mint a lepontozó illető???!!! Na ez a bunkóság!
2009. máj. 18. 15:52
Mi pont így csináltuk. Senki nem szólt egy rossz szót sem, nem volt sértődés. De szerintem ez erősen családfüggő: van, ahol ez egy életre tüske marad, és van, ahol tiszteletben tartják a pár döntését. Nekem sem jutna eszembe soha, h' bármely családtagom esküvőjébe beleszóljak, de az sem, h' hagyjam, h' bárki beleszóljon az enyémbe. A mi családunkban egyébként vannak "hagyományai" a nagyon szűk körű házasságkötéseknek, ezért több generációra visszamenőleg elfogadott megoldás.
2009. máj. 18. 15:53
mi is így csináltuk, de nálunk előzménye volt a dolognak
az első házasságomnál is szűk családi körben szerettem volna megtartani az esküvőt, de mire észbe kaptam, már anyám hatalmas hercehurcát, 300 embert összeszervezett nekünk
a második házasságomnál csak utólag mondtam meg neki, hogy férjhez mentem :)) de nem haragudtak meg szerencsére, külön is tartottunk egy kis összeröffenést, de nekem az mindennel felért, hogy szép csendben ketten és a két tanú (legjobb barátaink) tartottuk az esküvőt és utána egy kellemes ebéd halk zenével... :)
2009. máj. 18. 16:08
Szerintem se aggódj ez miatt. Mi is csak öten esküdtünk: mi, a tanúk és az anyakönyvezető. Végülis mindenki túltette magát rajta, még anyukám is, pedig ő biztos nagyobb vagy legalábbis eseménydúsabb esküvőt képzelt el. De van még egy lánya, majd talán ő. :) A másik meg, hogy én sajnáltam volna a pénzt egy "bulira", inkább utaztunk belőle. :) Nekünk is így volt tökéletes, mert mi így akartuk. A nagy esküvőn nem éreztem volna jól magam. Az én tanácsom, ha te nem érzed, hogy szeretnél meghívni tömegeket, hogy tanuja legyenek a nagy eseménynek, akkor ne hívj meg senkit, mert úgy nem lenne értelme.
2009. máj. 18. 16:13
Kapcsolódó kérdések: