Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mostani lányok többsége "a pénzhez" megy hozzá?
A mostani lányok alatt érted a tiniket?
Mert köztük előfordul egy-két eset.
Mivel felnőtt nő vagyok, biztosíthatlak, hogy az egyetemen a nőismerőseim teljesen átlagos fiúkkal vannak együtt, egyik sem milliomos vagy ilyesmi.
Úgyhogy ez amit te beszélsz, a nők 10%-ra ha érvényes.
A nők amúgy sem tudnak szerelem, vonzódás nélkül együtt lenni valakivel, nagyon kevésnek sikerül csak.
Én sem állnék le egy link, piás, ambíció nélküli, lusta trehány, játékgépes alakkal. Sajnálom!
A mostani lányokra és megalkuvó feleségekre gondolsz? Miért, régebben nem így volt?
20-30 éve nem volt a szülői nyomás, hogy "menj csak hozzá fiam a Jóskához, maszek kőműves, felépíti a házatokat és még pénzetek is lesz". Nem elszigetelt, egyedi eset az ilyen, sok hasonló házasság volt (el is váltak sokan).
Vagy még korábban, nagyszüleink idején nem létezett ez? Ott volt a szép szemű, délceg, ám koldusszegény parasztgyerek, fel is szökött volna vele a lány a szénapadlásra, de végül a módos gazdához ment hozzá, mert tudta: valamiből élnie is kell, a szépszemű napszámosfiú nem fogja eltartani...
Mióta világ a világ, így megy ez. Fiatalon lehet egy kicsit csapongani, érzelmi életet élni, de mire eljutnak az emberek az esküvőig, családalapításig, rájönnek, hogy ahhoz nem a lángoló érzelmek kellenek, hanem a biztos anyagi háttér. És általában mire ennyire benő a fejük lágya, már nem is vágynak arra, hogy minden nap turbékoljanak a házastársukkal. Élnek, dolgoznak, nevelik a gyerekeket - egyszerűen nincs annyi idejük egymásra, hogy hiányozzon nekik a nagy-nagy szerelem.
Volt pasim akinek a haverja a 3. X5-ös BMW-jét törte össze, és ő azzal volt elfoglalva, hogy a srác minél hamarabb felépüljön. Jóképű jóindulatú férfi.:) Szerettem nagyon. És soha nem költött rám egy egy italnál többet.
Aztán összejöttem egy fiúval, akinek semmije nem volt. Már velem volt amikor megkapta élete első kocsiját, egy 29 éves WV Derbyt. Most 200 ezres keresete van. Van lakásunk és nyáron összeházasodunk. Volt hogy nyomorogtunk, tavaly télen enni alig volt mit, de kitartottunk egymás mellett. Nekem senki ne mondja, hogy igen is számít a pénz. Az számít, hogy a férfi okos legyen. Mert ha okos akkor már tud csinálni pénzt.:) De nekem igazából soha nem számított a pénz. Lehet nem is vagyok lány?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!