Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért van az, hogy a mostani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mostani lányok többsége "a pénzhez" megy hozzá?

Figyelt kérdés
Érdekesnek hangzik, több esetben mégis bizonyságot nyert a fenti állítás. De nem értem, miért? Ennyire nem számítanak már az érzelmek? Köszi az értelmes hozzászólásokat.
2011. okt. 1. 11:40
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
78%
25 eves vagyok, szep lany.Nagyon sok alkalmam lett volna mar olyan pasikkal osszejonni, akik tele voltak penzzel.ezzel szemben sosem erdekelt, hogy valaki hogy all anyagilag.Csak tudod az a baj, hogy a legnagyobb szerelmet is tonkreteszi a penztelenseg, vagy az, ha latom, hogy a pasinak semmi ambicioja nincs.Es mar rajottem, hogy ha lehet valasztani, tenyleg jobb egy olyan kapcsolat, ahol van penz, es nem kell allandoan szamolgatni, hogy jajj, most lesz-e penz kajara hovegen is.Az, hogy eltem az alkalommal, es olyat valasztottam, aki jol all anyagilag-ugyanakkor persze szeretem is ot- nem hinnem, hogy bun lenne.Madsok is ugyanigy elnenek ezzel a lehetoseggel.
2011. okt. 1. 11:48
 2/35 anonim ***** válasza:
52%

Mert a legtöbb ribi be akarja magát biztosítani, és ez sokkal többre való számukra, minthogy egy olyan embert találjanak, akibe szerelmesek lennének.

Baráti körben van egy 21 éves ribi (én csak megtűröm),aki egy 64 éves hapsival él együtt, teljesen nyilvánvaló, hogy a sok lé miatt, olyan összegű pénzt ad a ribinek heti szinten csak úgy "vásárolgatásra", hogy a fülem kettéáll. Ezt a legutóbbi összejövetelkor mesélte a vén farok. Hát mindenki csak lesett. Teljesen egyértelmű a szitu. Emellett a lány csalja a vén farkat ahol tudja, és lehet, hogy tud is róla, csak úgy van vele, hogy 'na legalább egy szép nővel mutatkozom, ha már én bűn randa vagyok".

2011. okt. 1. 11:49
 3/35 anonim ***** válasza:
78%
Nálam számítanak az érzelmek, de azért nem biztos, hogy szívesen hozzámennék egy olyan férfihoz, akinek több milliós hitele van. Mert lehet, hogy ha már nem tudja fizetni, akkor nekem kellene. És ezt azért sokan nem tudják bevállalni. Az nem baj, ha nem milliomos. Ha van egy "biztos" állása, az nekem már elég lenne. Szerintem attól félnek, hogy ha nekik sem lesz állásuk, akkor miből fognak megélni. És hát valljuk be, az manapság igencsak gyorsan bekövetkezhet. Ez ellen pedig csak egy pénzes pasival lehet védekezni.
2011. okt. 1. 11:51
 4/35 anonim ***** válasza:
62%
Az ilyen nőket arról lehet felismerni, hogy a férfit pasinak nevezik.
2011. okt. 1. 11:54
 5/35 anonim ***** válasza:
56%
Ez van, ilyen a világ. Sok ilyen kérdés volt már. Fenn lehet ezen akadni, megbotránkozni, de a pénz az fontos dolog manapság. Ahogy a pasik is 2 csaj közül a szebbet, kívánatosabbat válasszák úgy a nők is a jobb egzisztenciával, több pénzel rendelkezőt esetleg.
 6/35 anonim ***** válasza:
51%
Megértem az ilyen választást! Ki a fene akar nyomorogni! Mellette sunyiban lehet még szép szeretőm!
 7/35 anonim ***** válasza:
56%
Kulonben a legtobb ember csak irigysegbol frocsog ezekre a nokre...a lanyok azert, mert ok mondjuk nem kellenek a kutyanak sem, es persze szerintuk minden jo csaj k.rva, a pasik meg azert, nem tudnak maguknak not talalni.Viszont el kell, h keseritselek, masodik, nem mindenhol boldogtalan az ilyen kapcsolat.En peldaul nagyon szeretem a paromat, es raadasul meg o is szeret es tisztel engem.Szerencsesnek erzem magam, h ebbe a kategoriaba tartozom.Elso vtam.
2011. okt. 1. 11:58
 8/35 anonim ***** válasza:
29%
te ribi
2011. okt. 1. 11:58
 9/35 anonim ***** válasza:
47%
majd ráfogják a nők hogy jaj hát válság van. XD
2011. okt. 1. 11:59
 10/35 anonim ***** válasza:
76%

Ez, amiota a vilag vilag, mindig igy volt. Penz volt mindig az ur meg presztizs.

Sok lanynak konnyu oszeszedni egy penzesebb pasit, de megtartani meg nehezebb.

2011. okt. 1. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!