Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért van az, hogy a mostani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mostani lányok többsége "a pénzhez" megy hozzá?

Figyelt kérdés
Érdekesnek hangzik, több esetben mégis bizonyságot nyert a fenti állítás. De nem értem, miért? Ennyire nem számítanak már az érzelmek? Köszi az értelmes hozzászólásokat.
2011. okt. 1. 11:40
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
83%
egyebkent, jol mondod masodik.Nem a szerelem az elso, mert az hipp-hopp elmulik.Aztan ott maradnak a kifizetetlen szamlak, az ures huto, stb.lehet lepontozni.
2011. okt. 1. 12:00
 12/35 anonim ***** válasza:
91%
első! itt nem arról van szó, hogyha a szeretik egymást, és mellékesen van pénz, hanem arról, ha nincs érzelem csak pénz. márpedig az igenis gusztustalan.
2011. okt. 1. 12:12
 13/35 A kérdező kommentje:
Kérdésem a megalkuvó nőkre vonatkozott, akik őszinte szerelem nélkül állnak össze valakivel csak azért, mert neki pénze van és ezzel összetörik annak a szívét, aki pedig tiszta szívből szeretné őket. Tudom, hogy önző a világ, kell a pénz (főként a mai világban), de hogy már a szerelmet is pénzben mérik, ez elszomorít. A pénz mindenkit megszépít, pénzzel nincsenek ismerkedési gondok. De jó lenne, ha az érzelmek is épp oly fontosak lennének, mint a pénz.
2011. okt. 1. 12:16
 14/35 anonim ***** válasza:
93%
Hát sajnos ilyen világot élünk. Én nőkén elég jó anyagiakkal rendelkezem,ráadásul még ahonnan jövök,az is elég jó környezet,így pl nekem nehéz olyan férfit találnom,aki hasonlóan áll anyagiakban mint én.Szóval én is a pénzre megyek? Nem hinném. De amit a legelső válaszoló írt,azzal a véleménnyel egyetértek.Mert én sem tudnék együtt lenni olyannal,akinek nincsenek ambíciói, és a túl nagy különbségek úgyis konfliktushoz vezetnének. Az az ideális,ahol mind a két félnek ugyanannyija van,s ha egyiküknek valami miatt kevesebb lesz,akkor a másik ad belőle és fordítva. De eleve nagy különbségekkel indítani egy kapcsolatot szerintem lehetetlenség...
2011. okt. 1. 13:23
 15/35 anonim ***** válasza:
80%

miért kell lenézni meg utálni azokat a lányokat, akiknek jobb módú párjuk van? én ezt nem értem. miért zárja ki a pénz az érzelmeket?

én kérek elnézést, h nem a hajléktalanszállón ismerkedek, ha már nekem van valamim.

szeretem és tisztelem a barátomat, nagyon büszke vagyok rá, amiért fiatalon nem apuci pénzét húzza, hanem a saját lábán áll, jó szakmája van, jól keres, és velem is nagyvonalú.

mindenkinek megvan a lehetősége, hogy olyan férfit találjon, aki neki megfelel.

úgy tűnik, egyes vén fütyiknek is bejön ez a helyzet, hogy kitartják a kis pénzéhes barátnőjüket, hiszen ha nem így lenne, akkor keresnének egy hasonlóan jómódú 40es nőt, és azzal élnék a világukat. ameddig lószar van, veréb is van. ha szabad ezzel a vulgáris hasonlattal élnem...

2011. okt. 1. 13:47
 16/35 anonim ***** válasza:
77%

Sokan azért mennek pénzeshez, mert megcsalják, akkor legalább legyen jó neki, ha meg is csalják!

Na, nesztek általánosítás ezerrel...

2011. okt. 1. 13:54
 17/35 anonim ***** válasza:
84%
Mert az őskorban azok a nők szülhettek több gyermeket akik olyan pasit találtak aki több élelmet tudott biztosítaní.Világos így tőlük nagyobb részarányban maradtak fent napjainkig útódok,meg valószínűleg ez az evolúciós folyamat még mindig zajlik.
2011. okt. 1. 14:24
 18/35 anonim ***** válasza:
85%

Vajon miért van az, hogy a 30-as pasik első kérdése is az a nőkhöz, hogy van hiteled? Szüleiddel élsz együtt? Mert akkor esélyt sem adnak a szerelemre.

Egyébként meg felesleges általánosítani, mert vannak olyanok is mind a két nemnél, akik azt nem nézik, viszont csak akkor maradnak együtt, ha képesek megbeszélni a dolgokat, beleértve az anyagiakat is.29N

2011. okt. 1. 14:47
 19/35 anonim ***** válasza:
90%

Most én egy másik dimenzióban élek, vagy vidéken mások a szokások? Nem tudom, de én azt tapasztalom, hogy a környezetemben levő nők, ha egyáltalán férjhez mennek, mert az sem divat már, vagy szerelemből, vagy legalábbis kölcsönös szimpátia alapján teszik.

Van olyan is persze, aki nem a nagy szerelméhez megy hozzá végül, hanem olyanhoz, akivel "csak" szeretik és tisztelik egymást. Ők már biztonságra és családra vágynak, de ők is inkább választanak egy stabil, hűséges, jó természetű, szorgalmas, srácot, mint egy elkényeztetett gazdagot, aki mindent megkap az élettől, de nem tudja becsülni.

2011. okt. 1. 14:56
 20/35 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem azok a nők, akik csak a pénzükért mennek hozzá a pasikhoz, azok az IGAZI k*rvák. Sokkal rosszabb, mintha az utcán árulnád magad.
2011. okt. 1. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!