Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért van az, hogy a mostani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mostani lányok többsége "a pénzhez" megy hozzá?

Figyelt kérdés
Érdekesnek hangzik, több esetben mégis bizonyságot nyert a fenti állítás. De nem értem, miért? Ennyire nem számítanak már az érzelmek? Köszi az értelmes hozzászólásokat.
2011. okt. 1. 11:40
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
81%
Az olyan "nő", aki elvárja a férfitól, hogy pénze legyen, az mit ad ezért cserébe? A "szerelmét", ami mögött az van, hogy a férfi pénzes, ezért van vele; vagy talán azt, hogy a nő szép? És? Azért, mert csinos, mindjárt el is kell tartani? Az ilyenek húzzanak a bús p*csába, én ilyennel nem élek együtt, ha már az anyagiakat nézzük, jobban kijövök, ha elmegyek egy fizetős nőhöz, aki olyan ,amilyet akarok, azt csinálja, amit akarok, és kész, utána nincs gond vele. Hihetetlen, főleg a 20 éves p*csák, felvették valami szánalmas szakra, meg ő már 20 éves, ő már nő, őt már tessék eltartani, mert "csinos".....na el lehet húzni a sunyiba
2011. okt. 1. 18:20
 22/35 anonim ***** válasza:
84%

ma 18:20

Azért sokszor ez nem teljesen egyoldalú. Egy milliárdos öregedő pasi valószínűleg nagyon is jól tudja, hogy a húszéves bombanő nem a két szép szeméért megy hozzá. Ha ez a felállás nem felelne meg neki, nem venné el, hanem keresne egy hozzá hasonlóan gazdag, öregedő hölgyet.

Úgyhogy mindkét fél azt kapja, amit akar. Ha nekik ez jó, akkor másnak semmi köze hozzá.

2011. okt. 1. 18:25
 23/35 anonim ***** válasza:
31%
Jajj első szép lány??? pffffff ne nevetess már kérlek....
2011. okt. 1. 18:49
 24/35 anonim ***** válasza:
80%
Talán, mert a pénz megszépít. Sok lány szegényen nő fel és nekik egy álom világ ha valakinek sok pénze van. Olyan dolgokat kap, amiről előtte nem is álmodott.Gondolom először hála, ha nincs érzelem, utána meg nem akar lejjebb adni. Későbbiekben pedig valaki szerelmes marad a pénzbe, valaki pedig beleszeret valakibe és nem mérlegel, hanem lép.
2011. okt. 1. 18:57
 25/35 anonim ***** válasza:
86%
mennyi megkeseredett ember van itt, te jo eg...
2011. okt. 1. 19:48
 26/35 anonim ***** válasza:
63%
Amugy kivancsi lennek ra, hogy az itt szonokolo nagy erkolcsbajnokok kozul, akik szerint a penz undorito dolog, hany valasztana penzes pasit, ha lenne ra alkalma?Nagyon sok szerintem.De mivel nincs ra alkalmuk, inkabb pocskondiazzak a szerencsesebb noket.
2011. okt. 1. 19:51
 27/35 anonim ***** válasza:
94%

Azért általánosítani nem szabad.

Nekem is lett volna lehetőségem pénzes férfival összejönni, de úgy gondolom, hiába van havi többszázezrünk, ha szerelem nincs, undorral csókolom meg, és esetleg úgy beszél velem, mint a kutyával.

Akik mégis ezt választják, azoknak gondolom az a legfontosabb, hogy kívülről mit látnak az emberek. Én csak erre tudok gondolni, egyébként sajnos igen, sok ilyen lány van, de nem mind ilyen.

2011. okt. 1. 20:23
 28/35 anonim ***** válasza:
78%
Első! Nekünk számolgatni kell a pénzt hó végén, és csúnyán beosztani, de minden reggel kárpótol, amikor amellett a férfi mellett ébredhetek, akit szeretek, és aki nem csak a vőlegényem, hanem a legjobb barátom is.
2011. okt. 1. 20:25
 29/35 anonim ***** válasza:
40%
utolso!en is a szerelmem mellett ebredek, aki a legjobb baratom, es akire felnezhetek.Szoval ez ram is ugyanugy igaz.Az tenyleg gaz, ha valaki csak azert van egyutt valakivel, mert van penze, maskulonben undoritonak tartja, de szerintem ilyen keves van.
2011. okt. 1. 20:30
 30/35 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is lehetett volna, bár a mostani se szegény, de olyan ronda volt, hogy az utcára nem mentem volna vele, miközben halál jó pasinak érezte magát, mert egy luxuskocsival járt, amire odakapták a fejüket a csajok, persze a kocsira, csak nem vette észre. Én inkább maradok a szerényebb, de jóképű pasimnál.
2011. okt. 1. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!