Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találunk olyan lelkészt vagy papot Magyarországon, aki két meleg fiút összeadna?
Te is abba a hibába esel, mint rengetegen az egyházakkal, a vallással kapcsolatban (nem csak ebben a kérdésben).
Az egyházak NEM egy szolgáltató intézmény, ahova bemész, fizetsz valamit és cserébe azt kapod, amit kérsz!!!
Az egyházaknak, úgyanúgy, ahogy Neked, elveik vannak, és ezekbe az elvekbe nem fér bele az egyneműek együttélésének megáldása.
Ez van. Ha azt akarod, hogy téged elfogadjon a társadalom, talán mutass jó példát és te is fogadd el a másképp gondolkodókat!
Isten ellen hogy harcoljunk?
A vallási törvényeket nem csak úgy az emberek írogatják kedvük szerint. Ha vallásos akarsz lenni, minden!! törvényt be kell tartanod. Nősülni nem muszáj, ezt egyik se követeli meg, sőt nagyon sok formát támogatnak az egyházak, hogy ne családban élj.
Ha meg nem felelnek meg neked a vallási szabályok, ne élj velük. Szabad vagy. de ne akarj másokra kényszeríteni valamit. Hogy változtassák meg e kedvedért az elveiket! Főleg ne Istenre, mert nem vagytok egy súlycsoportban.
Ha jónak látta volna az emberiségre nézve, betette volna a Bibliába ezt a formát is.
Úgy látszik, neked ez az utad, hogy pap áldása nélkül kell élned, csak tudnám, miért kapálózol?
Polgárilag meg? Hogy harcoljak én olyanért, amit nem látok jónak? Hiszen még azért se tudok néha kiállni, mit fontosnak és kívánatosnak tartok! Inkább Te harcolj értem, helyettem, hiszen én gyenge nő vagyok,te erős férfi!
A sorsod ellen meg ne lázadozz, teljesen fölösleges.
A sütiből se eheted ki csak a krémet! A piskótát is meg kell enni, ha kivetted! Hidd el, nekünk se könnyű!
Azt hiszed, az én párom mindenki elfogadja? Pedig férfi, és én nő vagyok. És össze se tudtunk még házasodni, sokat kell még izmosodni. Pedig szeretnénk. Te harcolnál értem?
Semmi bajunk a melegekkel, csak a kérdésedre a válasz a "sehol", és ez így is lesz örökké. Ezt ragozzuk, mert nem akarod elfogadni. A pici gyermek ilyen, hogy újra és újra kérdez, mert nem azt hallja, amit szeretne. De hát hiába, már cukorkát sem kaptunk, akár hányszor kérdeztük meg, ha nem , hát nem.
Kívánom Neked, hogy ennél nagyobb gondod ne legyen az életben sohasem!
Remélem a földön sehol!
Szerintem a "szakértő" pszichológus fejében is (vagy a se _gg _é _ben is) megfordult már valami homó dolog. Az biztosan látszik, hogy nem illemtanár.
Miért nem tudnak a bu_ zik k_u_ ss_o_l-ni! És akkor talán kevesebben rühellnének benneteket.
Az autista sem beteg ugye? Csak úgy születet. Azért nehogy azt mond már szakértő pszichológus, hogy teljesen normális, ha valaki b_u _zi. Meg hogy de f_a_ sz_a az ha valaki olyan családban nő fel ahol nem lát normális családmodellt. Csak olyat ahol apuka s_e_ gg_be dugja apukát.
Az az elmebeteg aki ezt nem tartja normálisnak?
Szerintem meg az, aki támogatja, hogy ezek a születési hibásak az utcán felvonuljanak a gyerekeink szeme láttára, vagy nyilvános szereplést kapjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!