Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tortat vigyunk a keresztlanyunk eskuvojere?
mi mint keresztszulok vallaltuk magunkra az esku voi totra megrendeleset....
szerintetek melyik legyen?...
amugy nekem a kastelyos tetszik a legjobban
Attól is függ szerintem, hogy mennyien lesznek, illetve mennyi idős/milyen a házasulandó pár. Nekem a szív alakú tetszik legjobban, viszont ez szerintem nem elég olyan sok vendégnek. Ha sok ember hivatalos, a rózsásat ajánlanám, de talán oszlopok nélkül.
A kastélyos elég különleges, viszont nehéz vágni bizonyos helyeken, nekem kicsit túl színes és kaotikus, de ha vidám, fiatal(os) párról és kevésbé konzervatív násznépről van szó, még jó is lehet. Az M&M's-es nekem egyáltalán nem tetszik, nem találom elég ünnepélyesnek.
Tudom, hogy nem azok közül van, amiket mutattál, de talán többet látsz, jobban tudsz válogatni. Én gyerekek helyében nagyon örülnék egy ilyen tortának, csodaszép!
kb 70 fos lagzi lesz....
keresgelek meg...
Nagyon mutatósak ezek a torták,de egyik sem elég 60 főre. Azonkívül hogy fogja ezeket felvágni az ifjúpár baleset nélkül?
Az emeletes tortákról tudni kell,hogy az "emeleteket" fapálcák tartják,és az egymásra rakott torták között is papír van.
Ha már mindenképpen ilyeneket akartok,akkor olyant válasszatok,ahol nincs sok tartóelem. Pl. a szívest.
Abból lehet nagyobbat is készíttetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!