Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan aki gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki gazdag családba ment férjhez/nősült bele?

Figyelt kérdés

Na engem ez a veszély nem fenyeget,mivel nem vet fel a pénz sem engem, sem a páromat, csak az érdekelne, hogy aki "szegényebb" családból, került be gazdag családba, hogyan kezelte a helyzetet?

Nem-e voltak kínosak az egymás családjával való találkozások, stb...

Volt-e belőle konliktus, vita-akár párok közt is!

Mert úgye ez a helyzet lehet pozitív is, de gyorsan veszekedésekhez vezethet!

2011. jan. 21. 12:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
84%
ahogy 15:42-es történetéből is látszik, a kulturális-társadalmi különbség sokkal zavaróbb tud lenni két család között, mint az anyagi.
2011. jan. 21. 17:23
 32/38 anonim ***** válasza:
84%

ma 17:15

Én is nyomtam Neked fölfelé kezecskét. Ha valaki őszinte, azt meg kell becsülni, nem irígykedni rá!

Nekem se jött be az élet, de az nem tesz boldoggá, hogy másnak is rossz.......

2011. jan. 21. 18:27
 33/38 anonim ***** válasza:
66%
Igen az irígy is sok,de azért a gazdagok között is van jónéhány aki azt hiszi,hogy azért mert több a pénze akkor lenézheti a másikat.Az,hogy emberileg ki milyen az nem igazán számít.Aztán ki tudja ki mit tett azért a sok pénzért.Van aki kőkemény becsületes munkával kereste meg úgy,hogy nem költekezett és így építkezett felfelé,de azért lássuk be legtöbb esetben nem ez a helyzet.A válság elött nagyon sok pénzt keretem,abból is adtam ha valaki ismerősöm rá volt szorulva.Sajnos olyannak is aki nem érdemelte meg.Most,hogy nem megy olyan jól most is segítek ha tudok csak megválogatom kinek.Egyszer próbálkoztam egy srácnál akinek jól megy de nem a pénz miatt.Csórikám azt hiszi különb mert mercivel jár.Ki is derült hamar mennyire gyáva jellemtelen hazug ember.Örülök is hogy nem jöttünk össze.Inkább vagyok egy olyannal aki annyit keres kb mint én és akkor nem kell ezen feszülnöm
2011. jan. 21. 18:32
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon szegény családból származok, gyerekkoromban meghalt apukám, néha még ennivalóra sem volt pénzünk. Soha nem akartam gazdag férjet, mivel megvolt a gazdag emberekről a véleményem. Mégis úgy hozta a sors, hogy a férjemnek nagyon sok pénze van, családjának étterme, több hotelje is van. Férjem családja egyszer segített nekünk, amikor lakást vásároltunk. Férjemmel több konfliktusunk is volt az anyagi különbségek miatt.

Pl. ő mindent meg akar venni, mindent megtesz, amit csak akar, még ha árt vele másoknak akkor is, mert ő úgyis megteheti. Gyerekként mindent megkapott, bármit kért rögtön megvették neki. Nem tud alkalmazkodni senkihez.

(Egyszer szerettem volna a férjem szüleitől pénzt kérni, amikor a kisebb fiamról kiderült, hogy nagyon beteg, hónapokig kórházban voltam vele. Nem adtak, mert a férjem ex-feleségének éppen akkor béreltek ki egy 4 szintes házat. Akkor volt 2 éves a fiam, sosem sajnáltam senkitől a pénzt, de szerintem egy kisgyerek egészsége fontosabb lett volna.)

2011. jan. 21. 19:08
 35/38 anonim ***** válasza:
85%
Köszönöm, hogy néhányotok nem csak a csúnya, rosszat látja bennem. Örülök, hogy azért még mindig vannak ilyen emberek is :)
2011. jan. 21. 19:13
 36/38 A kérdező kommentje:
Hát most csalódnom kellett, mert ezek a történetek, amiket leírtatok nem a királykisasszony vs.szőkeherceg fehér lovon története.
2011. jan. 21. 20:19
 37/38 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk tehetősebbek a párom szülei, de ezt a helyezetet ők nagyon jól kezelik. Egyszerűen nekik van, nekünk nincs, és ennyi. Nem téma.

Minket mindkettőnk szülei segítenek. A párom szülei anyagi téren (ha pl közbejön egy váratlan kiadás), az én szüleim minden másban(lakás kifestése, kert felszántása, autó szerelése). Így tulajdonképpen kompenzálnak :-)

26N

2011. jan. 21. 21:25
 38/38 anonim válasza:
100%

Nálunk is úgy alakult, hogy az olasz férjem sokkal gazdagabb családból származik, mint én. Nagy szerencsém volt, mert az anyósom és az apósom azonnal befogadtak a családba, saját lányukként kezelnek és soha nem éreztették velem a különbséget.

A jó életet nem nehéz megszokni, viszont az sokkal nehezebb lehet, ha a férj származik szegényebb családból, a férfiak sokkal érzékenyebbek szerintem erre a dologra.

Igaz az is, hogy nagyon sok az irigy ember és ez engem elég rosszul érintett az első naptól fogva, hogy együtt vagyunk a férjemmel. Olyan szinten, hogy arról, hogy tulajdonképpen házasok vagyunk ma is csak 4-5 közeli barátom tud Magyarországon, az ismerőseim nagy részének nem mondtam el. Nem azért, mert szégyellek akármit is, hanem mert nincs kedvem hallani/érezni egy újabb rosszindulat-hullámot.

Tisztelet azoknak, akik nem az anyagi helyzet és "sikeres/sikertelen" férjhezmenés alapján itélik meg az embereket...

2011. jan. 22. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!