Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan aki gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki gazdag családba ment férjhez/nősült bele?

Figyelt kérdés

Na engem ez a veszély nem fenyeget,mivel nem vet fel a pénz sem engem, sem a páromat, csak az érdekelne, hogy aki "szegényebb" családból, került be gazdag családba, hogyan kezelte a helyzetet?

Nem-e voltak kínosak az egymás családjával való találkozások, stb...

Volt-e belőle konliktus, vita-akár párok közt is!

Mert úgye ez a helyzet lehet pozitív is, de gyorsan veszekedésekhez vezethet!

2011. jan. 21. 12:44
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Aki Monacóban él, hogyan ismerkedtél meg a férjeddel?

Suli?

2011. jan. 21. 15:10
 22/38 anonim ***** válasza:
26%
Aki Monacoban él: Ne haragudj, de szerintem üvölt belőled a nagyzolás.Elég lett volna egyszerűen annyit leirnod,hogy a párod nagyon gazdag családból származik, ehelyett te sorolod részletesen hogy nektek mi van,mi nincs stb..
2011. jan. 21. 15:36
 23/38 A kérdező kommentje:

Azt, hogy hány meg milyen autójuk van, azt Tőle kérdezte itt valaki, hát istenem jól megy nekik ennyi!

Legalább nem kell sajnálni szegényeket:))

2011. jan. 21. 15:41
 24/38 anonim ***** válasza:
97%

Hello. Én voltam a Porsche autókkal kapcsolatos kérdező. Köszönöm is a monacoinak a választ. Őszintén szólva én egy dolog miatt irigyellek Titeket: az éghajlat miatt, ami ott van. :)

No de, hogy ne offoljak.

Nálunk volt az, hogy amikor a párommal összejöttem, akkor nekünk egy jól menő vállalkozásunk volt, ő meg tanult még (én vagyok a ffi, 8 évvel idősebb) és a lány anyja és mostohaapja elég fura emberek. Iskolázatlanok, és anyagiasak. Mi jól álltunk, én igyekeztem a páromat a tenyeremen hordozni. (Pl Porschéval mentünk nyaralni, szórakozni :)) Az anyja viszont úgy viselkedett, hogy mondhatni a "lány sorsa meg van oldva" neki nem is kell tennie semmit. Ez a páromat sértette, mert amíg az én kocsimmal, az én pénzemen mentünk nyaralni, ő még egy tízezrest is alig volt hajlandó a lánynak zsebpénzt adni. Nem szorultunk rá, csak a párom van annyira tisztességes, hogy nem akar "kihasználni" és legalább egy-egy éttermi kaját szeretett volna ő fizetni. Tehát a lány nagyon korrekt. Sőt, aztán elment dolgozni és el is tudja magát látni. De anyósom bennünket nézett fejőstehénnek. Pl belevitte a lányt egy előnytelen hitelbe, amit ketten vettek fel és a lány kb az ötödét használta fel, a többit az anyós és mégis a fele törlesztést fizetteti. (Keressetek rá itt a gyk-n a "anyósom kifossza a lányát" c. kérdést) Ő jóformán soha semmit nem ad a lánynak, amikor volt külön házunk azt is mi vettük (apám segítségével), anyós soha semmiből nem veszi ki a részét. Pedig sajnos már a mi családunknak sem megy már annyira jól. (Jó, mi nem csesztünk el mindenünket).

Nálunk a legtöbb konfliktus eleinte a lány és az anyja között volt, illetve én és anyós között. És nem azért, mert én az anyagiak miatt lenéztem volna, hanem azért, mert osztotta az eszet. Illetve a különbségek kiütközése nem elsősorban az eltérő státusz miatt történt (ugyanis én soha nem nézek le senkit csak azért, mert szegényebb vagy egyszerűbb ember), hanem mondjuk azért, mert mondjuk mentünk volna színházba és anyós meg odatelefonált, hogy a párom kretén öccse berúgott úristen. Meg mondjuk olyan, hogy éppen egy üzleti tárgyalás közepette rámtelefonál az anyós, hogy a hülye öcsikéje betörte egy fickó Volvójának az ablakát egy sörösüveggel, és én próbáljak a krapek lelkére beszélni, hogy ne jelentse fel. Tehát ezek rosszak, hogy ameddig a mi családunk vállalkozik, cégezik, apám közéleti szerepet vállal, addig a párom családjában alkoholbotrányok, rendőrségi ügyek (öcsike felfügesztettet kap lopásért), verekedések, öngyilkossággal való zsarolások, igazságtalan pénzügyi zsarolások a párom irányába stb stb. Mi sem vagyunk szentek vagy tökéletesek, de nálunk sosincs rendőrségi ügy, hangoskodó cirkuszolásm részegeskedés stb stb. Na ezek zavaró dolgok. Mármint nem az, hogy nálunk nincs, hanem az, hogy milyen az anyósom. Pl: egyszer rendeztem kerti partit. Ott volt mindenki a rokonságból. Anyósom berúgott és agyon szapulta a páromat (az én partimon, az én házamban) és dícsérte a bűnöző fiacskáját, hogy ő micsoda gyerek, aki még sosem nyúlt hozzá. Bravó!

Nekem meg égett a fejem (meg a páromnak pláne) a vendégek előtt. A párom abszolút nem olyan, mint a családja, sosem züllik vagy botrányozik, abszolút kulturált és finom kis hölgy, aki messze esett a fájától.

2011. jan. 21. 15:42
 25/38 anonim ***** válasza:
86%

Te jóságos...

Nem érzem, hogy nagyzoltam volna. Kérdezték tőlem, hogy milyen kocsijaink vannak, én pedig válaszoltam, mert nekem azt tanították, hogy kérdésre illik felelni. Az lett volna nagyzolás, ha leírom, hogy hány nyaralónk, medencénk van.

Nem vettem egyébként támadásnak, ilyenen nem akadok fent, már nem :)

Az éghajlat valóban páratlan, és a kilátás is valami lenyűgöző. Monacót mindenkinek bátran ajánlom, ha valaki erre jár, szívesen látom vendégül, kagylóféleségek nélkül :D

A férjem beteges Forma1 rajongó, és eljöttek a nagydíjra, Mogyoródra.Abban a budapesti szállóban szálltak meg, ahol én recepciós voltam, diákmunkában. :)

Köszönöm egyébként, hogy lepontoztatok. Tudjátok, a pénz nem boldogít, de én boldog vagyok. Viszont aki azt hiszi, hogy nekünk gondtalan az életünk, az téved. Ezt az állapotot nehezebb megőrizni, mint létrehozni.

2011. jan. 21. 16:47
 26/38 anonim ***** válasza:
74%
Ja, a "monacói" voltam, a gyengébbek kedvéért... :]
2011. jan. 21. 16:48
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

mi szegények sosem voltunk, de annyira gazdagok sem, mint a férjem. soha nem beszéltünk erről, így nem is volt belőle baj. mondjuk ehhez azért az is hozzájárult, hogy kb. ugyanabban a körben mozogtunk, tehát nem volt nagy társadalmi szakadék. anyagi igen, de mint mondtam, ez nam okozott sose konfliktust.

29/N

2011. jan. 21. 16:59
 28/38 anonim ***** válasza:
81%

Egyszerűen nem értem, miért kell lepontozni a "Monacoi hölgyet".

Csak arra válaszolt, ami a kérdés volt!

Vagyis tudom. A jó Magyar irígység! Ezért is tartunk itt, ahol tartunk.

Ha valakinek jobban megy, arra irígyek, féltékenyek vagyuk.

A lánynak meg igaza van. Megvan az esze és a kinézete ahhoz, hogy ne kelljen nyomorognia. Miért ne használná ki?

Mondom ezt úgy, hogy én csoró vagyok és soha nem lesz olyan bombázó párom, mint a fenti hölgy.

2011. jan. 21. 17:08
 29/38 anonim ***** válasza:
87%

Látod, téged ugyanúgy lepontoznak.

Én viszont adtam neked egy felfele kezecskét. Jó érzés, hogy otthonról nem csak támadásokat kapok :]

"a monacói"...

2011. jan. 21. 17:15
 30/38 anonim ***** válasza:
64%
16:59-es vagyok. sok az irigy ember, sajnos. most jól felpontoztalak mindenhol :)
2011. jan. 21. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!