Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért törvényszerű az hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törvényszerű az hogy az átlagtól szebb nők gazdag férfiakhoz mennek hozzá?

Figyelt kérdés

Aminap végigfutott az agyamon ez a gondolat.Elkezdtem gondolkodni hogy a tág ismerősi körömből ki hogy is áll ilyen téren.Csak a házasokat vettem számításba a még csak kapcsolatban lévőket nem számítottam.

_Boglárka 22éves.Férje 45 alacsony kopaszodó pocakos főmuffti az ÁNTSZ-nél.

Kitti 24.Férje 55 alacsony kopaszodó pocakos.Kaszinói nyerőgépi vannak.

Eszter 26.Férje 49 Nagyon kövér(ilyen lajcsi régen típus)nagyon tapló lekezeli a nőt.Kopasz(de csak azért hogy ne lássák h kopaszodik)Építőipari vállalkozó.

Anita:27 Férje 42 alacsonyabb Anitától egy fejjel vörös hajú vörös arcú nem kopaszodik de pocakos.A régióban 6 autókereskedése van.

Aki pedig most kűldte nekem a meghívót:

Zita 24.Férje 49 olasz férfi alcsony pocakos haja mondjuk van.Cége van Magyarországon.

A felmérés az ismerősi körömben készült ami azért nem kicsi.Mivel fiatala vagyok és a többiek is azok így sacc/kb ezek azok az ismerőseim akik már férjnél vannak.

De ha most azt kérnétek hogy mondjak egy olyan lányt aki mondjuk egy középosztálybelihez ment hozzá esküszöm nektek hogy nem tudnék mondani.Gondolkodom már napok óta de nem tudok ilyet tényleg.

Szóval ez miért törvényszerű?

Van a magamfajta 3 műszakban dolgozó aránylag jól kereső(aránylag)embvernek esélye a nőknél?Vagy majd csak 30-40évesen amikor nekem is lakásom és kocsim lesz?(remélhetőleg)

2010. ápr. 3. 13:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nőknél, akiket felsoroltál, nincs esélyed, de ha volna, akkor sem téged szeretne, hanem a bankszámládat. Nem is érdemes ilyet elvenni. Ha csupa ilyen nők vannak az ismerőseid között, akkor próbálkozz másokkal.
2010. ápr. 3. 14:02
 2/30 anonim ***** válasza:
80%
Á pénz beszél kutya ugat! Csak amikor a kutya sem ugat már, na akkor lesz a probléma! Találj mgadnak olyan lányt, aki nem csak a dagadó pénztárcádat szereti, hanem az érte dobogó szívedet is.
2010. ápr. 3. 14:07
 3/30 A kérdező kommentje:
Ez az ismerősök között ez ilyen tág fogalom nálm.Tehát nem csak azokat vettem számításba akikkel valamilyen úton módon kapcsolatba vagyok.Hanem pl. a régi osztálytársak(ált.isk gimi.)a régebbi munkatársak.Stb.Tehát ez ilyen tágabbra kitarjesztett.Van egy olyan lány is aki nagyon de nem szép és mégis egy gazdag plihoz megy hozzá.A minap le is vezette az életét előre 10 évre.Persze csak azért megy a sráchoz mert a szülők befolyásosak és lintézik neki a jó munkahelyet.Ezt a lány nyíltan ki is mondta.
2010. ápr. 3. 14:08
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Ki az átlagnál szebb nő? Mi az átlag? Én nem mondanám, hogy "az átlagnáé szebbek". Csak van egy trend, azt követik akár boldogtalanul is sokszor, és mivel ez a trend, státuszszimbólumok a férfiak számára. Meggyőződésem, hogy igazán a férfiakat sem a piszkalábakon abnormálisan tekergő gizda nők hozzák izgalomba, de olyanok ők, mint egy márkajelzés. A boldogság abszolút nem ettől függ. Végezz felméréseket, hányan szerelmesek közülük. Vannak szép, mégsem "trendhy" lányok.
2010. ápr. 3. 14:15
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Téged boldoggá tenne, hogy a pénztárcádért vannak veled?
2010. ápr. 3. 14:17
 6/30 anonim ***** válasza:
83%

Sajnos igen, törvényszerű. Felnőttkorban (23-25-től) sokaknál nincs szerelem, mert addigra kiélték magukat, kiégnek. Onnantól pedig azt keresik, aki eltartja őket, vagy legalábbis minél jobb körülmények között élhet. Én az ilyen nőket nem sajnálom (mármint abból a szempontból, hogy nem az enyém lett:D), mert ezekből nem lesz jó feleség, anya SOHA.

A pénz egy olyan illúziót kelt, hogy igenis fontosak a világban, ők is valakik, holott ugyanúgy senkik, mint a pénzes férjük előtt. Ezt a férjeik is tudják és ezért is nem engedik bele a pénzbe őket.

2010. ápr. 3. 14:22
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
A választ nem tudom, de a kérdés nagyon tetszett, még agyalok rajta.
2010. ápr. 3. 14:42
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

hát én egy 22éves nő vagyok (tehát kb az a korosztály,akit te emlegetsz), nem vagyok csúnya, nem tartom magam átlagon felüli szépségnek se, de mondjuk rá h szép vagyok.

Na most engem egyáltalán nem érdekel,hogy a páromnak nincs pénze (együtt élünk 1éve, elég nehéz az anyagi helyzetünk most) engem az érdekel,hogy szeretjük egymást! Lett volna lehetőségem nem is egy,hogy pénzes pasi legyen a párom (aki nem is volt csúnya vagy öreg vagy pocakos) de egyszerűen engem nem érdekel,nem tesz boldoggá a pénz.

Én is ismerek olyanokat,akiket te említettél, akik a pénuzre hajtanak. Van is egy volt osztálytársnőm,aki épp most válik 22évesen!!! a pénzes pasijától! Hát én nem vágyom ilyenre. Azzal szeretném leélni az életem,akivel szeretjük egymást - akkor is,ha nincs pénze!

2010. ápr. 3. 14:54
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az "átlagnál szebb nő" sok visszaigazolást kap élete során azért, amiért átlagnál szebb. Hamisat és valósat egyaránt. Főleg férfiaktól. (Velem is volt olyan, hogy vegyes társaságban komolyabb témákról beszélünk, Icuka belibben, hozzászól egy olyan idióta dolgot, hogy attól ég a képem, hogy végig kellett hallgatnom, de a kedves férfiak csak mosolyognak rá.)Ezek közül a nők közül sokan kihasználják, hogy a férfiaktól szexért cserébe sok mindent megkapnak. (Persze van sok szép nő is, aki keményen dolgozik, hogy ne csak a külsejét vegyék észre.) De ha megkapsz mindent egy mosolyért cserébe, nagyon kényelmes lesz az élet, és erről a kényelemről nehéz lemondani.

Van esélyed a nőknél, de ilyet akarsz, amilyet leírtál?

22/L

2010. ápr. 3. 14:55
 10/30 anonim ***** válasza:

Most komolyan,te ezt irigyled?Egy dekoratív nőt,aki képes eladni magát,és idővel sunyivá válik,mert tart a férjétől?

Tudod a szépség megkopik idővel....vagy egy másik bölcsesség,ha eleget invesztálsz a barátnődbe,akkor belőle is lehet "jónő".

Na irigylésre méltó bármelyikük is?

Egyébként kis kostoló a fiatalfeleség-idős pasi combóbol:

Fiatal feleség hát mögött puffog,idős pasi semmibe veszi: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2010. ápr. 3. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!