Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért törvényszerű az hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törvényszerű az hogy az átlagtól szebb nők gazdag férfiakhoz mennek hozzá?

Figyelt kérdés

Aminap végigfutott az agyamon ez a gondolat.Elkezdtem gondolkodni hogy a tág ismerősi körömből ki hogy is áll ilyen téren.Csak a házasokat vettem számításba a még csak kapcsolatban lévőket nem számítottam.

_Boglárka 22éves.Férje 45 alacsony kopaszodó pocakos főmuffti az ÁNTSZ-nél.

Kitti 24.Férje 55 alacsony kopaszodó pocakos.Kaszinói nyerőgépi vannak.

Eszter 26.Férje 49 Nagyon kövér(ilyen lajcsi régen típus)nagyon tapló lekezeli a nőt.Kopasz(de csak azért hogy ne lássák h kopaszodik)Építőipari vállalkozó.

Anita:27 Férje 42 alacsonyabb Anitától egy fejjel vörös hajú vörös arcú nem kopaszodik de pocakos.A régióban 6 autókereskedése van.

Aki pedig most kűldte nekem a meghívót:

Zita 24.Férje 49 olasz férfi alcsony pocakos haja mondjuk van.Cége van Magyarországon.

A felmérés az ismerősi körömben készült ami azért nem kicsi.Mivel fiatala vagyok és a többiek is azok így sacc/kb ezek azok az ismerőseim akik már férjnél vannak.

De ha most azt kérnétek hogy mondjak egy olyan lányt aki mondjuk egy középosztálybelihez ment hozzá esküszöm nektek hogy nem tudnék mondani.Gondolkodom már napok óta de nem tudok ilyet tényleg.

Szóval ez miért törvényszerű?

Van a magamfajta 3 műszakban dolgozó aránylag jól kereső(aránylag)embvernek esélye a nőknél?Vagy majd csak 30-40évesen amikor nekem is lakásom és kocsim lesz?(remélhetőleg)

2010. ápr. 3. 13:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
ez sarkítás azért valamelyest. Vannak ezek a típusú nők, meg a nagy "átlag", akik hozzámennek egy kedves, egyáltalán nem gazdag pasihoz.Jópár nő mércéje a pénztárca, azt azért én is kimondom, de ezeket érdemes lepattintani.Aki meg elveszi, az "ki milyen virágot szakít...":))
2010. ápr. 3. 15:05
 12/30 anonim ***** válasza:
36%

Belőled csak az irigység beszél... Az eszedbe sem jut hogy szereti? De akkor ne menjen hozzá ha gazdag, akkor sem ha szereti mert akkor rosszat fognak gondolni róla? Olyat el sem tudsz képzelni hogy valakinek van pénze és nem is egy modell de egy nő mégis beleszeret?

És ha a pénz érdekli akkor az miért rossz? Csak az mondja hogy nem a pénz számít akinek nincs! Van akinek ez fontos, van akinek meg más! Mennyivel rosszabb akinek a pézn fontos mint akinek pl az hogy szüljön 10 gyereket?

2010. ápr. 3. 17:14
 13/30 A kérdező kommentje:
17:14. Szóval te is a pénzéért mentél hozzá valakihez?És ezért most véded itt a hozzád hasonlókat.
2010. ápr. 3. 18:11
 14/30 anonim ***** válasza:
eleve rossz ha így gondolkozol....
2010. ápr. 3. 18:52
 15/30 anonim ***** válasza:
Nem mentem férjhez mert még csak 19 vagyok és pénzem sem sok van de attól még nem gondolkozok ilyen hülyén. Miért fáj az neked ha valakinek a pénz a fontos és miért nem tudod elhinni hogy valaki nem azért megy gazdag pasihoz mert pénze van hanem mert szereti?
2010. ápr. 3. 19:01
 16/30 A kérdező kommentje:

Ez nem az én gondolkodásmódom.Én csak annyit tettem hogy az általam ismert párokat kicsit tanúlmányoztam.És ez jött ki eredményként.

És itt nem is azzal van a legnagyobb baj hogy a pasik hogyy néznek ki.Hanem azon hogy ha ők nem lenének gazdagok és sikeresek és ha csak mint egyszerű alkalmazotti vizonyban lévő dolgozó emberként mentek volna oda a lányokhoz ők undorodva utasították volna vissza őket.Maj utána kiröhögték volna.

Én tudom hogy nem minden a kinézet de azért az első benyomás már általában az első pillantáskor megvan.

Én sem szeretném őket bántani mert senki nem tehet róla hogy néz ki.De ezek a fickók tényleg nem szépek.És még most finoman is fogalmaztam.

De az utcán is naoi szinten nézegetem a dolgokat és rengeteg olyat látok hogy a lány mondjuk 10es aki vele van pasi meg jóindulattal 4es.

Ugyanez fordítva is ha a pasi mondjuk 10 es(jóképű sportos ámde proli)vele általában egy 6max 7es lány van.

Gondolom nagyrészben itt is az anyagi dolgok miatt van az h a 10es lánynak a gazdag pali kell aki meg mondjuk olyan jó pasi mint amennyire az a lány jó nő de annak a jó pasinak mégis csak egy 6os jut.

De miről is beszélek?Itt az a jó pasi akinek pénzze van.

2010. ápr. 3. 19:05
 17/30 anonim ***** válasza:
És az neked miért fáj? Mindenki úgy éli az életét ahogy neki tetszik, neked semmi közöd hozzá!
2010. ápr. 3. 19:07
 18/30 A kérdező kommentje:

Nekem ez nem fáj.Mármint csak annyiban fáj hogy én tényleg szeretnék valakit akinek tényleg az érzés a fontos amit tőlem kap.És nem az anyagi helyzetem alapján dönt arról hogy velem lesz-e?Ez persze nem azt jelenti hoy nekem nincs annyi pénzzem hogy elmenjünk étterembe vagy hétvégente bulizni vagy moziba.

Csak hallottam több lánytól is hogy neki a személyiség a fontos meg a belső értékek..aztán mikor odakerül a sor mégis a gazdag palit álasztja.Engem csak annyi zavar hogy manapság már nincs olyan lány aki vágyik a szerelmre mert mindenki csak a pénzr vágyik.

2010. ápr. 3. 19:12
 19/30 anonim ***** válasza:

Azért mert te nem találsz, nem azt jelenti hogy nincs. Az emberek többsége talál párt, tehát te is biztos fogsz... Még a legszegényebb csórónak is van barátnője! Már ha az ilyen buta előitéleteket elfelejted... Komolyan nem hiszed el hogy valaki szeremes lehet a gazdag pasi... pasiba és nem a pénzébe?

Igenis vannak akik szerelemre vágynak de ha nem hiszed el akkor nem is fogsz ilyet taklálni...

2010. ápr. 3. 19:53
 20/30 anonim ***** válasza:
Egyértelmű: az átlagnál csinosabb, szebb nők külsejének állandó szintentartásához baromi sok pénz kell, de a munka büdös nekik, ezért hozzámennek egy öregebb fószerhez, aki megtömi őket pénzzel (is, vagy ha a bizonyos másikkal nem, hamar találnak egy szeretőt), és aki a baráti társaság előtt dicsekedhet velük.
2010. ápr. 3. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!