Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért törvényszerű az hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törvényszerű az hogy az átlagtól szebb nők gazdag férfiakhoz mennek hozzá?

Figyelt kérdés

Aminap végigfutott az agyamon ez a gondolat.Elkezdtem gondolkodni hogy a tág ismerősi körömből ki hogy is áll ilyen téren.Csak a házasokat vettem számításba a még csak kapcsolatban lévőket nem számítottam.

_Boglárka 22éves.Férje 45 alacsony kopaszodó pocakos főmuffti az ÁNTSZ-nél.

Kitti 24.Férje 55 alacsony kopaszodó pocakos.Kaszinói nyerőgépi vannak.

Eszter 26.Férje 49 Nagyon kövér(ilyen lajcsi régen típus)nagyon tapló lekezeli a nőt.Kopasz(de csak azért hogy ne lássák h kopaszodik)Építőipari vállalkozó.

Anita:27 Férje 42 alacsonyabb Anitától egy fejjel vörös hajú vörös arcú nem kopaszodik de pocakos.A régióban 6 autókereskedése van.

Aki pedig most kűldte nekem a meghívót:

Zita 24.Férje 49 olasz férfi alcsony pocakos haja mondjuk van.Cége van Magyarországon.

A felmérés az ismerősi körömben készült ami azért nem kicsi.Mivel fiatala vagyok és a többiek is azok így sacc/kb ezek azok az ismerőseim akik már férjnél vannak.

De ha most azt kérnétek hogy mondjak egy olyan lányt aki mondjuk egy középosztálybelihez ment hozzá esküszöm nektek hogy nem tudnék mondani.Gondolkodom már napok óta de nem tudok ilyet tényleg.

Szóval ez miért törvényszerű?

Van a magamfajta 3 műszakban dolgozó aránylag jól kereső(aránylag)embvernek esélye a nőknél?Vagy majd csak 30-40évesen amikor nekem is lakásom és kocsim lesz?(remélhetőleg)

2010. ápr. 3. 13:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindez igaz, amit leírtál, el kéne gondolkoznod, miért választod meg ennyire rosszul a társaságodat. Nekem pl. egy ilyen ismerős pár sem jut eszembe.
2010. ápr. 3. 20:35
 22/30 A kérdező kommentje:

Mint már mondtam ez nem a társaságom ezek csak azismerőseim sulikból munkahelyekről netán bulikból.

Az ismerőseim ugyanúgy mint én eljárnak napi 8-10 órában dolgozni havi 100-140ezerért.És hiába van köztük jóképű egyszerűen a nőknél álétalában addig vagyunk jók ameddig kiderül h se kocsi se lakás se milliomos szülők.

Szóval a közvetlen környezetünkben nincsenek ilyen lányok.Sőt lányok se nagyon.Hiszen nekünk nincs kocsink és velünk nem lehet dicsekedni hogy:Jajj képzeld elmentünk egy nagyon elit étterembe vagy wellness 7végére netán görögnbe vagy egyiptomba a strandra.

Szóval nem vagyunk a nők kedvencei max csak kűlsőre.

2010. ápr. 3. 20:42
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

17.10:nincs abban semmi baj,ha gazdag pasihoz megy valaki.Én is ahhoz mentem.Csupán elötte megteremtett magamnak,ami kell.

Tudod azt látom kivétel nélkül,hogyha egy "szegény"lány hozzámegy egy gazdag pasihoz-kor nem számít,villámgyorsan szül egy gyereket,és utánna azt hiszi most onnantól ő dirigálhat-kivéve a férjének,mert attól tart.

Szinte egyet se ismerek,aki egy gazdag férj segítségével tanulna(értelmeset,amiből később profitál is),vagy vállalkozásba kezdene,majd akkor szülne,ha megvan a saját egzisztenciája is.

Meg aztán ott vannak azok is,akik buták,mint a föld,de természetesen minimum "ügyvezetők"óhajtanak lenni a férj cégébe,0 tudással és egy hét múlva körbeharsogják a várost,hogy nélkülük már rég csődbe ment volna....

2010. ápr. 3. 20:52
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Az más, ha eleve úgy mégy hozzá v.kihez, hogy már a nőnek is van anyagi háttere (mert megkereste, vagy vagyonos csalából jött), de azt még ilyen esetben sem tartom elfogadhatónak, hogyha szerelem nélkül házasodik v.ki. Az meg egyenesen szánalmas egy nőtől, hogy azt hiszi, egy gyerekkel megfoghat és maga mellet tarthat egy férfit (közben nem gondol bele abba, hogy a gyerekkel babrál ki, mert lesz 2 idegbeteg szülője), vagy ha semmi tudással akar mindent elérni (olyan jogcímen, hogy mert ő szép, akkor neki minden automatikusan jár).
2010. ápr. 3. 23:23
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem is lesz soha nőd! Olyan beszűkült vagy hogy sosem fogod meglátni akit kell, mert csak ülsz és ismételgeted mint a mantrát hogy a nőknek gazdag pasi kell. Amúgy én sem ismerek egy ilyen nőt sem a környezetemben.
2010. ápr. 4. 00:08
 26/30 A kérdező kommentje:

Ez nem beszűkültség egyszerűen ezt látom.És ezek csak a házasok.Még azokról nem is beszéltem akik csak kapcsolatban vannak.

Ne akarja nekem senki azt mondani hogy a jobb csajok többsége szerelemből van olyan srácokkal akik a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetők jóképűnek.

tudom hogy vannak még olyan nők akiket annyira nem érdekel a pénz.De mennyien?Kb 10ből 1?

Aki csak megteheti az hozzámegy egy gazdaghoz gyorsan szül egy gyereket és jó minden.

2010. ápr. 4. 10:35
 27/30 A kérdező kommentje:

Egyébként abban igazad van hogy soha nem lesz nőm.Mert sikerült odáig eljutnom hogy egyzserűen oda sem megyek egy olyan lányhoz aki tetszik mert hogy minek?Még ha látom rajta hogy én is tetszem neki akkor sem mert mint mondtam kinézettel nincs gond nb2-ben vizilabdázom szóval a testtel sincs.De én nem tudom hogy....na jó mondjuk ti többségében nők vagytok aztán nem vágjátok hogy a mai 20-30közti lányoknak tényleg csak az számít hogy mennyi pénzed milyen egzisztenciád van.

De ha elbeszélgetnétek 30korombeli sráccal ők is ugyanezt mondanák.

Van gazdag haverom is aki szintén ugyanezt mondja.Pedig neki nincs oka sírni miven Land Rovere van..na neki kb 2 percbe kerül egy lánnyal összejöni.De persze neki se a pénzze miatt tudom.Pedig ő is tudja h csak a pénzze miatt vannak ele.Ő ugyanezt kérdezi amit mi.Hogy lesz-e olyan lány valaha aki őt szeretné nem pedig a Rover-ét meg a vele járó luxust.

De persze csak én látom hülyén a dolgot meg szinte az összes 20-30 közti srác.

Mert a nőknél nem számít a pénz.Nem perszecsak ha valakinek nincssenek milliói akkor az a srác nem számíthat tőlük semmire max 3 puszira.

2010. ápr. 4. 10:48
 28/30 anonim ***** válasza:

Volt egy barátom, a bőre alatt is pénz van. Ha nagyon akarom, akkor egy nagyon szuper nő vagyok. Hogy vonzuk e egymást, tényleg törvényszerű e az ilyesmi nem tudom. A lényeg, hogy volt a szikra, nekem nem kellett a pénze, Ő kellett volna, DE: nem illettünk össze, szétmentünk, és mikor megismerkedtek az új párommal a szüleim: "Miért nem az XY, miért Ez:S, nem tud majd gondoskodni rólad"

Nem ezért lett vége a kapcsolatnak, egyszerűen elhidegültünk. A férjem egy teljesen egyszerű, ellenben normális ffi, aki biztos támaszom minden téren, és tény, hogy per pill ő tart el(szeptemberig) de én meg cserélem a pelust a kicsin itthon.

A jónők nem biztos, hogy vadásznak a gazdag pasikra. Szerintem a fene megeszi, ha csak a pénztárca a fontos.

2010. ápr. 6. 15:46
 29/30 anonim ***** válasza:
Ajjaj még mindig le vagy ragadva. Nem gondolod hogy nőként több nőt ismerek és jobban mint te férfiként és hgy jobban megértem őket? Még mindig azt mondom és belehalhatsz az ismételgetésbe, hogy ha 100 lány ismersz az sem lesz mérvadó, mert sok milliárd van még rajtuk kívül akit sosem fogsz. :) De úgy látszik te tényleg kicsiben nyomulsz hogy állandóan azt a 3 lány meg pár ismerősöd emlegeted és nem jut el az agyadig mennyi ember van földön... Amúgy a land rover is bűnronda. :)
2010. ápr. 6. 16:27
 30/30 anonim válasza:

Tényleg sarkítasz kicsit...

Az eszedbe sem jutott, hogy a nők nem feltétlenül a férfiak külsejébe szeretnek bele? Illetve, ha nem a külsőbe lesznek szerelmesek, az még nem jelenti azonnal azt, hogy a pénztárcába? (Persze ilyen is van, de az, hogy MINDEN nő a pénztárcába, az egy kicsit erős... )

Én például nő vagyok, és csúnya sem vagyok :-) Adok is magamra, sokat foglalkozom a külsőmmel, és üresfejűnek sem mondanám magam (a kettő ugye nem zárja ki egymást:-)). Mégis: SOHA sem tetszettek a kimondottan jóképű fiúk/férfiak, már kamaszkoromban sem, a tesóm mindig azon röhögött, hogy a lehető legbénább pasikba vagyok szerelmes! Persze nagyon-nagyon, és persze csak plátóian :-)

A nőt megfogja "valami" egy férfiban, de az legkevésbé sem (legalábbis nálam nem) a hibátlan test és a szép pofi... Ez van. De hogy valami konkrétat is írjak, pl. rendkívül izgató, ha egy palinak vág az esze, az intelligencia vadítja a magamfajta nőket. (És akármilyen világot is élünk, egy talpraesett, okos férfi előbb vagy utóbb bizony egzisztenciálisan is képes megteremteni ezt-azt :-).

Valahol olvastam azzal kapcsolatban, hogy ki számít csúnyának:

"Csúnya az ösztönök nélküli nő, és a buta férfi."

Ja, és életem párjának nem kell gyártulajdonosnak lennie, de érezzem mellette, hogy nincs mitől félnem, biztonságban lesz a családunk.

Lehet, hogy maradi vagyok :-)))

2010. ápr. 23. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!