Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről?
28 éves nők vagyunk. Barátnőmet nem értem, miért törés az neki, hogy 1,5 év alatt nem került gyűrű az ujjára,meg baba a hasába.
Egy 36 éves férfi is lehet boldog az együttélésben és ki akarhatja élvezni ezt a szakaszt a lagziszervezés,babázás előtt. Albérletben élnek olcsón, a pasi sokakhoz hasonlóan nem keres eleget ebben a csodaországban, úgyhogy ezt nekik is meg kell tervezni, hogyan meg mint jönnének ki a hó végére egyszer gyerekekkel, már ha belefér több.
De az ő példáján meg a magamén is megtanultam, hogy csak azért mert mi 28 éves nők, már bocsánat de hormonális kirobbanó petefészkekkel ácsingózunk a babavárás és az elköteleződés után, a férfi, legyen akárhány éves, igényelheti az időt, amíg el tud köteleződni.
Barátnőmék legalább együtt élnek, én mit mondjak, nálunk ez sincs meg, páromban nem lobbant fel ez irànt a vágy, de közben mégis sokat fejlődött az eredeti nagyon bizonytalan állapotához képest. Ez nem rólam szólt, nem en nem voltam elég jó neki, neki kellett megküzdenie azzal hogy nem elég szerethető, meg hát azért jó szabadnak lenni, ha mar végre 26 évesen elköltözött otthonról, és most menjek én a nyakára, el tudom képzelni, hogy nem akar megint "kompromisszumokban" létezni. Én meg nagyon nem itt tartok, mert 19 évesen elköltöztem otthonról egyetem miatt, 22 éves korom óta anyagilag független is vagyok, ő meg csak 2 éve. Saját maga szerint is egy nagy gyerek.
Simán benne van a pakliban, hogy mire barátnőmék eljegyzik egymást, mi szakítunk, mert lehet nem fogom bírni, még nem döntöttem el, szeretem, de szeretnék haladni. De nem keresztény emberek ne hasonlítsák magukat, meg irigykedjenek keresztény emberekre, ahol tök más miatt,pl: szex se lehet házasság elött, hamar elkötelezödnek. Barátnőm ugyanis sok ilyen ismerősére nagyon irigy, látszik rajta mennyire keserű pirula ez neki.
Szóval csak úgy ideológiai szinten, ha a keresztényeknél a házasság a kapcsolat záloga, egy jól működő együttélés lehet olyan fontos a nem keresztény embereknek, mint a házassági papír, ami ennek a hozománya lesz?
Mert ahány nem keresztény, házas ismerősöm van, náluk a házasság volt a formalitás és az együttélés a nagy döntés, a nagy lépés, ami eldöntött mindent.
És én ezt nagyobb gondnak látom, hogy 1,5 év után ez a lépés még nem fontos páromnak, minthogy barátnőm azonnal összeköltözött a barátjával és ìgy se volt elég 1,5 év neki az eljegyzésre.
Ezek közös döntések kell legyenek, nem nyüstölöm tényleg a páromat, csak bedobtam, hogy lehetne erről fantáziálni. Ilyen szinten barátnőm is fantáziálhatna nyíltan a lagziról, meg a közös babákról, mert bármilyen sunyi susmorgásnak tűnik is ez, meg tudja hatni idővel a férfiakat. :D
De én már tényleg nem nyüstölöm ezzel párom, örülök ha néhány családi eseményre el tud jönni velem a munkája miatt. Ráhagytam, benne kéne megszülessen vágy, de nem hoz szóba semmi ilyesmit. Utoljára 3 hónapja filoztam a dolgon vele.
Szóval ott elakadt a dolog, h neki ez nem jó, nekem meg annyira az, de meg tudnám oldani, csak nem lesz komfortos. Sosem laknék ilyen messze fontos városresztől, sosem laknék tetőtérben, ha nem amiatt tenném, akit szeretek.
De ja, ő azota nem hozta fel a dolgot, csak vártam a sültgalambra, ez nem jó taktika.
32-es, mivel neki háziállata is van szeptember óta, ìgy gyakorlatilag nincs kiadó albérleti lehetőség, ami erkélyes és van garázs. Nincs ilyen, ezért kellene nekem menni oda, és ezt megértem. Olyan szinten brutális az albérletrendszer, hogy barátnőmék az 50 nm-es saját kis lakásbol albérleteznének 2 gyerekkel egy 3 szobásba egy 5x kisebb városban. Szerinted találtak 4 hónap alatt bármit is? És mindjart szül, maradnak a 1,5 szobásba, mert venni se tudnának nagyobbat abban a kisvárosban, jelenleg 3-4. Emeleteket árultak, amire nem tudnak így felmászni lift nélkül. Szüleim is így kezdték, negyedik emelet, 52 nm-en. De nem mindenki tud ennyit cipekedni. Leszakad a karjuk, derekuk 55 évesen, mert 6 masszív évet lenyomtak ott, négyet gyerekkel. Az én egyik térdem is rottyon van már 6 év 4. Emelettől.
Szóval hosszabb távra a 3 szobás saját lakás, liftes házban az egyetlen megoldás. Nekem is kéne 5 millió forint ehhez az új tervemhez, nem 2 nap összeszedni, ha lenne is, sem tudnám elszórni most albérletre.
És ez egy köztes célom az előtt hogy egy házassàgban majd házban gondolkodhatnék, nagyon sok minden vàltozhat addig, nem biztos, hogy hitel mellett lenne pénz kifűteni egy házat, szóval egyelőre egy nagyobb lakásra gyűjtenék.
Hát nagyon kíváncsi leszek mire jutunk, meg hogy a rokona odaengedne-e. Ha nem, és nem költözne hozzám, akkor nem látom ertelmét folytatni. Ahogy írták, ha a másikat akarod, egy odúban is összeköltöznél vele.
32 vagyok. Néha néha azért találni ilyet. Nekem is itt van lányom, kutya és garázs meg kis udvar is van.
Mind2-nek engednie kéne valamiből...különben sehova nem juttok.
Barátnődék majd találnak valamit. Ez megint nem ide tartozik sztm.
Kiadid a lakást abból a bejövő pénzt félrerakod és meg lesz az az 5 millió.
Fiatalok vagytok, tanulhatsz is vagy egy kis ideig 2 munkát is lehet vállalni.
Már akkor megkellett volna mondanod hogy kérdezze meg. Szóval hajrá.
???? 1: én nem albérletben lakom. 2: nem is akarok 3 gyereket. XD
De akinek nem adatik saját lakás és 2. Terhességre mondjuk ikrek csúsznak be? Tudod hany ilyen családot ismerek a munkám miatt? És ahol az ikrekkel 4 van? Olyan is van pár. Mivel gyerekekkel dolgozom, jócskán latom már most mennyivel tőbbet tudnánk adni anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!