Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, miként vélekedsz erről a helyzetről, és a pasiról?
Fiatalabb nálad a pasi 15 évvel. Független. Láthatóan nincsenek anyagi gondjai.
Párszor beszéltetek, majd a legutóbbinál megemlítetted neki, hogy a hétvégén szakmai konferenciára mész.
Eljön a konferencia ideje, amin ő is megjelenik.
Nem tudod, hogy jutott be, pedig elvileg regisztráció és belépő köteles, zárt rendezvény, de láthatóan az őrség és a pincérek nem dobják ki.
Köszön, beszélgettek, majd miután közlöd vele, hogy végig maradnod kell, utána pedig jön érted a férjed, akiről ő tud, elköszön.
Mikor visszamész a terembe, a következő előadást meghallgatni, az asztalodnál egy pincér éppen gyümölcstálat szervíroz. Mikor rákérdezel, hogy ez mi, elmondja, hogy az úr küldte, és rendezve van.
A kora az hogy jön ide?
Nekem volt részem hasonlóban csak a saját párommal.
A céggel kellett menni kotelezo uzleti vacsorára ahol bajolog az igi meg minden sz.r van amit meg kell hallgatni. Zártkörű stb
Párom meg ismeri az egész helyet(a vendéglátó egységet a felszolgálókat stb.) az igit is szegrol végrol (a férjét inkább)es simán bepofatlankodott igy.
Meghivott engem vodkára is hogy bírjam ezt a smalltalkos sz.rt, az iginek is odavetett pár kedves szót(aki teljesen elalélt tőle..az mondjuk durva volt hogy egybol hanyatt is esik a párom előtt), a kollegák végig lesték hogy én meg néha odamegyek a pulthoz inni is a párom is ölelget, mikozben mindenkinek karotnyelve kellett ülnie, aztán a végén mentünk egyutt kb bulizni is (már a haverok is jottek jokocsik jopasik stb)míg mindenki más meg haza a gyerekhez meg a szokásos.
Nekem nagyon tetszett az egész. Ráadásul kollegák kozt en vagyok a messze legjobb nő is. A párom totál büszke is volt rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!