Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a helyzetr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a helyzetről? ( élethelyzet)

Figyelt kérdés

Adott egy felnőtt férfi és egy nő. Mindkettő foglalt, a férfinak gyereke is van.

Hónapok alatt nagyon közel kerülnek egymáshoz lélekben, nincs testisegről szó, csak az a bizonyos izzik a levegő ha egy helyen vannak.

Közelednek, de nem történik semmi. A nő elfárad lélekben és elmondja, hogy hatással van rá a férfi, de jobb lenne egymást kerülni. A férfi tudomásul veszi és tiszteletben tartja ezt másnap reggelig.

De valahogy mégis úgy alakul, hogy nem kerüli el a nőt, sőt ugyanannyit egymásba bomlanak ami már kérdőjel, hogy véletlen e?

Aki eddig mindig mosolyogva nézett rád most hatalmas boci szemekkel néz és kissé mintha lehangolt lenne.

A nő érzéseit ismerjük. A férfi nem nyilatkozott. Barátok szerint a nő elszórtan, mivel kosarat adott a férfinak.

Szerintetek van kölcsönös érzés?

A nő vívódik, mert borzasztóan beleszeretett a férfiba.

2022. ápr. 30. 10:26
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Bomlanak = botlanak, bocsesz
2022. ápr. 30. 10:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Max szexre kellenél neki nem hiányzik neki a bonyodalom, hogy felturd a házasságát, ezert inkabb tart 3 lépést. De megd.gna. de nem tartamád valszeg a szád mert érzeseket viszel bele. Ő nem.
2022. ápr. 30. 10:38
 3/15 A kérdező kommentje:
De én kértem, hogy maradjon távol amire okét mondott, de mégis látom, hogy nem így van, mégis ott akar lenni a közeledben. És láthatóan nincs ettől az egésztől jó kedve
2022. ápr. 30. 10:40
 4/15 A kérdező kommentje:

A szexet akar csak ki van zárva . Ezer másik nőt megkaphatna arra. Hosszú hónapok óta macska- egér játékot játszunk egymással. És soha szexuisan egyetlen utalást sem tett. Ki ölne ennyi időt egy numerába? Senki.

Itt az a kérdés, vajon van e érzelem ott is, vagy nincsen?

Miért nem kerül el ezek után? Nem értem.

2022. ápr. 30. 10:50
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

És mi van, ha van érzelem? Kitörölheted vele..

Ha halálosan szerelmes, akkor sem közeledik, nem nyilatkozik, nem történik semmi. Van családja, nyilván nem akar borítani, fogadd el, és lépj tovább!

2022. ápr. 30. 11:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen egyszerű
2022. ápr. 30. 11:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj csak!

Akinek kellesz, az nem csak hogy tesz érted, de felvállal, mindenki előtt. Mindent elkövet, hogy együtt legyetek. Mindig téged helyez előtérbe az életében. Ez nem regénybe illő dolog, hanem tény!!!... Mindig a tettek bizonyítanak.

Nem vagy neki annyira fontos, hogy lépjen feléd. A többit csak beleképzeled.

Egyébként nekem volt olyan pasas az életemben, aki akkora színész, hogy letérdelt elém, megfogta a kezem és a szemembe nézve azt mondta, soha nem fog bántani. Majd pár hónappal később megtaláltam a leveleket, amiket az exének írt ezzel párhuzamosan. Soha nem csalódtam még ekkorát...viszont ő nem is hívott fel soha telefonon. Ritkán vette fel nekem, üzenetekre nem válaszolt.

Szóval, hidd el, akit érdekelsz, az tesz érted...

2022. ápr. 30. 13:48
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem fogok előzményeket írni, de tesz ő.
2022. ápr. 30. 13:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy tesz, azt írtad semmi nincs köztetek! Ha tiszta helyzetet szeretnél, akkor beszélj vele, ő magától ezt sosem fogja kezdeményezni.

Nyilván azt fogod reagálni, hogy azt nem lehet, már az is kínos volt, amikor elmondtad, hogy vonzódsz hozzá, de kerüljétek egymást. Ettől függetlenül ez az egyetlen járható út, bármi is van, vagy lehetne köztetek, ez egyikőtök párjával sem korrekt, hogy kerülgetitek egymást. Ha te beleszerettél eleve szakítanod kellene, függetlenül attól, hogy összejöttök -e, hiszen a párodat biztosan már nem szereted, és ő is érdemel annyit, hogy szabad legyen.

Ha megkérdezed, hogy mi van köztetek, mit érez irántad, miért csinálja, mik a tervei, akkor kénytelen lesz válaszolni; az, hogy kerüljétek egymást anélkül, hogy mit, az nem jött be! (Nem csoda, eleve rossz ötlet volt.)

2022. ápr. 30. 14:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Jó helyzet. Sokat lehet benne személyiségfejlődni.

Na hajrá. Éljen a szerelem.

2022. ápr. 30. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!