Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaha bizonytalanná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaha bizonytalanná váltak a kilátásaid az általános élethelyzetedre nézve, és ez mentális teher volt neked (rosszul viselted a bizonytalanságot), akkor a párod támogatott mindenben, akár anyagilag is, további lelki teher rád helyezése nélkül?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem volt ilyen még életedben, akkor az érdekel, hogy ha ilyen helyzetbe kerülnél, szerinted hogy viselkedne a párod.
2021. júl. 2. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Ha sokáig mélyponton vagyok, akkor keresne mást és megcsalna. Ezt ő maga is elmondta már.
2021. júl. 2. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen helyzetben. Segített is, de további terheket is rakott rám.
2021. júl. 2. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve olyan életkörülmények között jöttem vele, ahol nagy volt a bizonytalanság és ez a lelkivilágomra is rányomta a bélyegét. Már akkor sokat törődött velem és segített nekem, úgyhogy a kilábalásom jelentősen előremozdította.

Illetve volt egy nagyon rosszul választott munkahelyem is, ahol a végén sírva jöttem haza mindennap, annyira kicsináltak, akkor is mellettem állt, és végig vettük a lehetőségeimet, meghagyta nekem a döntést, bármit is lépek vagy választok.

Nem hagyna el és nem terhelt le sosem. Mindig mint objektív fél rávilágít a lehetőségeimre, de meghagyja a választást nekem akkor is ha nem az a legideálisabb és támogat. Nekem pedig ez a módszer nagyon jól esik. Nem ő dönti el nekem mi a jó, de felvet olyan lehetőségeket is amikre esetleg nem is gondoltam, és bárhogy döntök ő azt elfogadja és ha kell a támogatása azt megteszi értem.

Pl. anyám nagyon sokszor kavart be, és a férjemmel sincs kibékülve, kimondottan ellene szokott kampányolni. De engem is sokszor lehúzott érzelmileg (mártír anya típus) Amikor pl. pénzre volt szüksége (nagyobb összeg), amit már nem csak úgy kikapok a zsebemből, akkor is megbeszéltem a párommal erről, és ő pl. annak ellenére is támogatott, hogy tudja milyen az anyósa, tehát a döntés, hogy a megtikarításunkból egy jelentős összeget neki adok csak úgy, úgy hogy olykor velem sem bánnik szépen, abszolút rám bízta a döntést, és nem is neheztelt miatta, megértette, hogy szeretem az anyám és max leírjuk veszteségnek az összeget.

De ugyanúgy állok hozzá én is. Megbeszéljük a dolgokat és hagyjuk dönteni a másikat. Nekünk ez bevállt.

2021. júl. 2. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

#1 Egy főnyeremény lehet a párod..

Nemhogy inkább szakítana.

2021. júl. 2. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!