Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről?
Elkezdtem ismerkedni valakivel, akit a munkahelyemen ismertem meg. Rendszeresen randiztunk fél éven keresztül. Lefekvésen kívül nem történt semmi olyan. Párként viselkedtünk az utóbbi időszakban.
Egyik napról a másikra távolságtartó lett. Kibuktam, majd számonkértem. Bejelentette, hogy felbukkant az exe, akivel már 1 éve nem voltak együtt. Segítségre van szüksége, és csak ő tud segíteni.
Választás elé állítottam, hogy vagy az ex vagy pedig én. Mégis 1 év után mi köze az exének segíteni, akivel eleve ő szakított, merthogy nárcisztikus, toxic, és nem boldog mellette.
X időt kért tőlem, hogy nézzem el neki, de ő pályolgatni fogja.
Majd kiderült, hogy miközbe velem kijárt, az exével is, merthogy "pátyolni kell a lelkivilágát". Csak nekem nem szólt erről. És még hozzátette, hogy a csaj tud rólam.
Én felkerestem a csajt, mert éreztem a hazugságot. Szóvá tettem, hogy fél éve az életében vagyok stb. A csaj azt állította, hogy közük van egymáshoz a fiúval, és nem tudott rólam.
Erre közöltem a fiúval, aki kibukott, és letiltott. Majd mikor személyesen beszélni szerettem volna erről, annyit vágott hozzám "nekem veled nincs miről beszélnem" "tudtad, hogy rossz a lelkivilága"
Tehát beállította magát és az exét áldozatnak, engem pedig a gonosznak.
Szerintetek jogosan cselekedtem? Szemembe titkolózott, az ex nem tudott rólam, én pedig arról, hogy a hátam mögött írnak és kijárt vele. Miért én lettem a rossz? Mi köze az exéhez 1 év után? Azt állította, hogy utálja őt stb.
Itt szerintem az lehetett a probléma, hogy csak párként viselkedtetek, de ki is lett ez mondva, hogy konkrétan kapcsolatban vagytok?
Mert ha nem, akkor ő ezt sima összejárásnak is gondolhatta, ami persze nem mentség ezekre, de gondolom, ő ezt úgy vette, hogy akkor nem kell hűségesnek lennie:/
Az a véleményem, hogy fogd fel ezt tanulópénznek, hogy a közöny az ellentéte a szerelemnek, nem az utálat.
Nem érdemli meg, hogy rágódj rajta.
Nincs túl az exén, most meg dühös rád, mert lebuktattad a csaj előtt.
Ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!