Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Elkezdtem ismerkedni valakivel, akit a munkahelyemen ismertem meg. Rendszeresen randiztunk fél éven keresztül. Lefekvésen kívül nem történt semmi olyan. Párként viselkedtünk az utóbbi időszakban.

Egyik napról a másikra távolságtartó lett. Kibuktam, majd számonkértem. Bejelentette, hogy felbukkant az exe, akivel már 1 éve nem voltak együtt. Segítségre van szüksége, és csak ő tud segíteni.

Választás elé állítottam, hogy vagy az ex vagy pedig én. Mégis 1 év után mi köze az exének segíteni, akivel eleve ő szakított, merthogy nárcisztikus, toxic, és nem boldog mellette.

X időt kért tőlem, hogy nézzem el neki, de ő pályolgatni fogja.

Majd kiderült, hogy miközbe velem kijárt, az exével is, merthogy "pátyolni kell a lelkivilágát". Csak nekem nem szólt erről. És még hozzátette, hogy a csaj tud rólam.

Én felkerestem a csajt, mert éreztem a hazugságot. Szóvá tettem, hogy fél éve az életében vagyok stb. A csaj azt állította, hogy közük van egymáshoz a fiúval, és nem tudott rólam.

Erre közöltem a fiúval, aki kibukott, és letiltott. Majd mikor személyesen beszélni szerettem volna erről, annyit vágott hozzám "nekem veled nincs miről beszélnem" "tudtad, hogy rossz a lelkivilága"

Tehát beállította magát és az exét áldozatnak, engem pedig a gonosznak.

Szerintetek jogosan cselekedtem? Szemembe titkolózott, az ex nem tudott rólam, én pedig arról, hogy a hátam mögött írnak és kijárt vele. Miért én lettem a rossz? Mi köze az exéhez 1 év után? Azt állította, hogy utálja őt stb.

nov. 24. 20:57
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Egyáltalán miért kellene megértenem egy számomra tök idegen ember lelkivilágát? Jól gondolom, hogy nem lépett túl rajta? Csak azt nem értem miért állította egész végig, hogy nem szereti, nem érdekli már stb.
nov. 24. 21:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Itt szerintem az lehetett a probléma, hogy csak párként viselkedtetek, de ki is lett ez mondva, hogy konkrétan kapcsolatban vagytok?

Mert ha nem, akkor ő ezt sima összejárásnak is gondolhatta, ami persze nem mentség ezekre, de gondolom, ő ezt úgy vette, hogy akkor nem kell hűségesnek lennie:/

nov. 24. 21:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltatok kapcsolatban tehát nincs jogod kérdőre vonni őt. Megértem hogy olyan érzés ez neked mint ha megcsalt volna de sajnos ő még az exét szereti. Hazudott neked mert azt mondta amit hallani akartál de komolyabb érzések nem fűztek hozzád. Nem kellett volna a csajra írnod mert semmi haszna nincs az ilyesminek csak saját magad idegesítetted. Örülj hogy megszabadultál ettől a kétszínű csávótól.
nov. 24. 21:11
 4/13 A kérdező kommentje:
Ő maga mondta, vagyis hazudta nekem, hogy az exének úgy adta elő, hogy van valakije, akivel együtt van
nov. 24. 21:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy nem foglalkoznék vele...ez ennyi volt.
nov. 24. 21:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Na látod. Igazam volt végig. Remélem most felnyilt végre a szemed. Átlátszó tipikus történet
nov. 24. 21:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogy fogd fel ezt tanulópénznek, hogy a közöny az ellentéte a szerelemnek, nem az utálat.

Nem érdemli meg, hogy rágódj rajta.

nov. 24. 21:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy aljas beteg elme.
nov. 24. 23:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs túl az exén, most meg dühös rád, mert lebuktattad a csaj előtt.

Ne foglalkozz vele.

nov. 25. 06:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A cselekvés jogos volt és a reakció is. Ez van. Aki ilyet húz (mindkét fél), az számítson erre a kimenetelre.
nov. 25. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!