Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hallottatok már ilyen helyzetről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok már ilyen helyzetről?

Figyelt kérdés

Munkahelyen megismerkedtem, egy lánnyal, akivel úgy döntöttük, hogy megpróbáljuk. Találkoztunk is, minden szép és jó volt, nagyon jól éreztük magunkat, megbeszéltük hogy nem visszük be a munkahelyre.

Viszont tegnap a reggeli szünetben csak úgy lekezelően elküldött a lány, azt mondta ma kihágások napja van, kérdeztem ezt hogy érted, mire azt mondta értsem úgy ahogy akarom. Nagyszünetben meg már került, hozzám se szólt, mintha ott sem lennék. Viszont a barátnőjével tök jól elbeszélgetett… Azt tudni kell a lányról, hogy nagyon féltékeny, már az első találkozás előtt is mondta, hogy én biztos meg fogom csalni ha itt lesz szebb lány. Nem tudom hogy mi zajlott le neki tegnap le abban a pár órában. Nem mondtam neki semmi rosszat. Most azt, hogy én köszönök a kolleganőknek is, abba szerintem nincs semmi.

Valakinek valami vélemény, hogy mégis mi lehet? Lányok, ti mit tudtátok ehhez hozzáfűzni?

okt. 26. 12:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább örülj neki, hogy nem lett a barátnőd.

"már az első találkozás előtt is mondta, hogy én biztos meg fogom csalni ha itt lesz szebb lány."

Pszichés eset a csaj, így nem indítunk kapcsolatot. Meg egyáltalán se.

Azt én se tudom, hogy mi az a kihágások napja, de inkább hagyjuk.

Találsz majd sokkal jobbat.

okt. 26. 12:54
 2/14 anonim válasza:
100%

Kérdezhetsz erről más lányokat/nőket, de mit tudnánk hozzáfűzni?

Semmit, fogalmam sincs mi ez a viselkedés és miért csinálja.

Ezt vele kell megbeszélned.

okt. 26. 12:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy tudja ha jonnek szép lányok, akkor én majd őt eldobom, és megyek a másik lányhoz. Hiába győzködöm, azt mondta mindenki ezt mondja az elején.
okt. 26. 12:59
 4/14 A kérdező kommentje:
2-es. Ha holnap le tudom szólítani, akkor mindenképp rákérdezek mi a baja.
okt. 26. 13:02
 5/14 anonim válasza:
100%
Hát nőként mondom nem tűnik könnyű esetnek. Mintha kisebbségi komplexusa lenne.
okt. 26. 13:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szintén nőként írom, hogy kérlek felejtsd el! A későbbiekben csak a baj lenne vele. Már, most féltéken és még ki tudja mit találna ki. Pokol lenne az életed.
okt. 26. 13:07
 7/14 A kérdező kommentje:
6-os, hagyni szeretném. Csak szeretném lezárni vele. Legalább mondja meg, hogy mit csináltam abban a 3 órában, azon kivül, hogy dolgoztam…
okt. 26. 13:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lesz neked nélküle, és ezt szintén nőként mondom. Ha már a legelején úgy kezdte, hogy "biztosan megcsalod", az két dolog miatt sem jelent jót; esetleges kisebbségi komplexus a részéről (mondván nála szebb lány), és az sem vet rá túl jó fényt, hogy már ismeretlenül ilyent feltételez rólad. Ebből sok konfliktus keletkezhet.
okt. 26. 13:25
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Az a baj, hogy többet kezdtem iránta érezni. Így nehezebb lesz elengedni… 3 hónapja ismerem, amiből 2 hete kezdünk el nem barátként tekinteni. Tudom, lehet korai, de nah.
okt. 26. 13:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
6 os vagyok. Azzal nincs baj, ha többet érzel iránta. De, saját érdekedben ne foglalkozz vele. Mindegy, hogy miért csinál magából hülyét. A hisztéria nem gyógyítható. Későbbiekben szinte menekülnél tőle.
okt. 26. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!