Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hallottatok már ilyen helyzetről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok már ilyen helyzetről?

Figyelt kérdés

Munkahelyen megismerkedtem, egy lánnyal, akivel úgy döntöttük, hogy megpróbáljuk. Találkoztunk is, minden szép és jó volt, nagyon jól éreztük magunkat, megbeszéltük hogy nem visszük be a munkahelyre.

Viszont tegnap a reggeli szünetben csak úgy lekezelően elküldött a lány, azt mondta ma kihágások napja van, kérdeztem ezt hogy érted, mire azt mondta értsem úgy ahogy akarom. Nagyszünetben meg már került, hozzám se szólt, mintha ott sem lennék. Viszont a barátnőjével tök jól elbeszélgetett… Azt tudni kell a lányról, hogy nagyon féltékeny, már az első találkozás előtt is mondta, hogy én biztos meg fogom csalni ha itt lesz szebb lány. Nem tudom hogy mi zajlott le neki tegnap le abban a pár órában. Nem mondtam neki semmi rosszat. Most azt, hogy én köszönök a kolleganőknek is, abba szerintem nincs semmi.

Valakinek valami vélemény, hogy mégis mi lehet? Lányok, ti mit tudtátok ehhez hozzáfűzni?

okt. 26. 12:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10-es. Többen is ezt mondják, hogy jobban járok, ha hagyom vele
okt. 26. 13:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy napi szinten latom. Az sem lesz könnyű…
okt. 26. 14:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Totál beteges ez a viselkedés. Alkalmatlan állapotban van egy kapcsolatra. Kidobnám, mint a szart.
okt. 26. 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#12. Miután kiismerted és akkor látnád napi szinten na, az lenne csak nehéz. Az ilyenek képesek rossz színben feltüntetni téged, manipulálni másokat. Menekülj!!!
okt. 26. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!