Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha tűkön ülve erőltetik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tűkön ülve erőltetik, miért nem akarnak kompromisszumot kötni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Párom és én 2 év alatt 300.000ft tettünk félre.

szerény kis esküvőt szeretnénk 20 fővel. Pár dologról lemondunk amit feleslegesnek érzünk pl : zenész,dj

Vőfély, ceremónia mester, díszítés, videós

Ami kérdéses az a helyszín

Vőlegényem mindenképpen bérelne egy kisebb konferencia termet ami mégis a miénk meghittebb és mégsem azt az érzést kelti,hogy egy szombaton elmentünk kajálni egyet a családdal aztán amikor megebèdeltünk lehet menni....

Kell egy szállás, többen angiából repülnek haza, 2 emberen kívül mást nem tudunk az otthonunkba fogadni szóval kellene a többi vendégnek szállás

helyszín amit még mindig nem találunk....

Gyűrűk

Ruha

Anyakönyvvezető

Étel,ital,rágcsa

Fotóst 4 órában tudunk bérelni.

Én vágynèk pár díszre ,pl fényfüzèr, pár virág...

Szolidan,de mégis érzékeltetnè,hogy megesküszünk

Őszintén jelenleg ott tartunk,hogy az élet, ital már elvitte a 200.000ftot.

Gyűrű fejenként 20.000ft

Ruha és ennyi jön ki a 300ból

Sokan tűkön ülve várják mikor lesz az esküvő lemondtunk így is dolgokról, folyamatosan gyűjtünk,de ilyen árak mellett 20 fős esküvő minimum a duplájára lenne szükség.

Kérdeztem,hogy mivel szeretnétek hozzá járulni,hogy gyorsabban meglegyen minden,ha már ti jobban várjatok mint én... Csak ment a félre beszélès... én már annyira ideges lettem ez miatt, hogy

elejtettem egy olyan mondott,hogy akár már jövő hónapban meglenne, ha mindeki állna az étteremben a saját részét... És itt szó szerint kiakadt mindeki,hogy én mit képzelek,ez a minimum amit a vendégek kapnak az esküvőn...

Őszintén ha már mindenki türelmetlen, és tudják,hol tartunk anyagilag...nem az lenne a normális, hogy jó rendben van,nem adunk pénzt,de cserébe akkor abban tudunk segíteni hogy...

Vagy figyelj akkor mi 3-an úgy gondoltuk,hogy pénz helyett kifizetjük a fotóst....

Ha valaki kifizetne valamit akkor hálám jeléül viszonozám,hogy figyelj akkor nem kell adni pluszba semmit

És még engem hülyéztek le, amikor nem látom,mi a próblèma...

Kompromisszum. Ennyi.

szept. 1. 04:15
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

Helyszínt azért nem találunk,mert nem akarunk keresztülutazni 1 órát Budapesten.

17 kerületben lakunk és a közelben próbálunk találni helyszínt, ami egy 30 főre elegendő konferencia terem

és nem horror áron akarják oda adni nekünk

szept. 1. 04:17
 2/25 anonim ***** válasza:
94%
Havi kb. 10E Ft-ot tudtatok félretenni ketten? Hát nem is tudom...
szept. 1. 06:05
 3/25 A kérdező kommentje:
És akkor mi van ?
szept. 1. 06:06
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Az van, amit leírtál Kérdező.
szept. 1. 06:09
 5/25 anonim ***** válasza:
95%

10 e semmi sry de akármilyen esküvő nektek luxus, el kéne engedni és a rongy rázás helyet inkább ebből a pénzből magatokat fejlesszétek hogy nőjön a jovedelmetek!

szeretni egymást esküvő nélkül is lehet és az ingyen is van.

szept. 1. 06:12
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Halasszátok el, kár ezen ennyit stresszelni, minek erőltetni ha nincs meg rá a keret?

Kinek fontos, hogy egybe kell kelni?

szept. 1. 06:23
 7/25 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ninca esküvő ami ennyiből kijönne.

De akkor hogy akartok gyereket is egyáltalán? Az bőven többet elvisz.

[link]

Csak a rota oltás volt 10 éve 40 ezer, ismétlése újabb 40 ezer.

Es az még csak egy oltás..

szept. 1. 06:28
 8/25 A kérdező kommentje:

Semmilyen rongyrázás nincsenek

Normális keretek között próbáljuk szervezni

szept. 1. 06:36
 9/25 A kérdező kommentje:

#7 egészségügyi probléma miatt nem lehet és amúgy se akarunk

És igen szeretnénk esküvőt

szept. 1. 06:37
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
De kik ülnek tűkön akik annyira akarják már a ti esküvőtöket?
szept. 1. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!