Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehetne ezzel kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezzel kapcsolatban kompromisszumra jutni?

Figyelt kérdés

A párom kis esküvőt szeretne, én pedig nagyot. Neki elég egy két tanús szertartás, én pedig pont a másik véglet híve vagyok, szeretnék egy jó nagy lagzit legalább 100 fővel :) Középutat nem nagyon találunk, ugyanis nem hívnék meg sok embert egy rövid, egyszerű szertartásra, de 10 embert sem tartanék ott éjjelig bulizni. Értitek...

Ráadásul én szeretném ha ott lehetnének a barátaim is, ő pedig csak szűk családi körben szeretne "ünnepelni"

Jól kifogtuk egymást... :)

Van valami ötletetek hogyan lehetne ezt variálni úgy, hogy mindenkinek jó legyen?

2019. nov. 9. 17:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Hát, tènyleg jól kifogtátok egymást. Szerintem fújjátok le az egészet, rövid időn belül úgyis válni fogtok.
2019. nov. 9. 17:32
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Tartanék egy kisebb esküvőt, majd a barátokkal egy nagyobb "esküvői" bulit egy héttel később. Láttam már ilyen megoldást.
2019. nov. 9. 17:35
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

30-40 fővel egy vacsora, kis zene, és egy kisebb étterem, vagy helyi kultúrban termet bérelni.

Nálunk hasonló volt. 30 fő a szűk család, plusz pár barát, mindkét részről. A szertartás után a mi kértünkben grilleztünk. Pavilont és kerti bútort béreltünk. Zenét egy barátunk hozott, ez volt az ajándék. Így nem is volt az egész drága.

2019. nov. 9. 17:37
 4/13 anonim ***** válasza:
43%
Neked kellene eldönteni, hogy te most felhajtást meg bulit szeretnél vagy pedig a pároddal összekötni az életed. A házasság rajtatok kívül senki másra nem tartozik. Én úgy gondolom, hogy ha neked az lenne a prioritás, hogy a pároddal egybekeljetek akkor nem érdekelne a nagy felhajtás.
2019. nov. 9. 17:39
 5/13 anonim ***** válasza:
63%

Ha lenne esküvőm,nekem se kellene pár embernél több,és ebből nem is engednék.A nagy esküvők szerintem csak a magamutogatásról szólnak.

Hanyagoljátok az egészet.

2019. nov. 9. 17:43
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
Én abban a lagziban éreztem legjobban magam, ahol kb 50 fő volt.. szűk családi kör és legközelebbi barátok. Minek összecsődíteni a fél várost?
2019. nov. 9. 17:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy arany középút, amikor a szűkebb család és a legközelebbi barátok is ott vannak, mindkettőtöknek megoldás lehet. Tehát nem meghívni az évekkel ezelőtt utoljára látott unokatestvért meg az általános iskolai barátokat, akikkel azóta se beszéltek, hanem tényleg azokat, akikkel rendszeresen találkoztok és összejártok- ez szerintem a párodnak sem lenne kifejezetten ellenszenves, és te is megkapod a bulidat.
2019. nov. 9. 18:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Te vagy a no?

En is amellett szavaznek, hogy az eskuvot tartsatok kisebb korben, 20-30 ember, es aztan egy nagyobb bulit valahol.

Es a kapcsolatod erdekeben itt most neked kell tobbet engedni, jo gyakorlas lesz az elkovetkezendo kozos eletetekre.

2019. nov. 9. 18:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A középút egy 30-50 fős esküvő, amiben mindkét oldalról azok vannak meghívva, akik igazán számítanak: család, rokonok, és a barátok, ennyi.

Nő vagyok, és esküszöm, én a családon kívül csak kb 4-5 barátomat hívnám el. Minek a fél város, az 50. meghívottad gondolom nagyon a szívén visel, mint a a lista elején álló régi barátod.. (irónia, csak hogy értsd)

Olyan is volt, hogy rokon, akivel kb 10 éve nem beszéltünk, akarta meghívni a páromat, aki szépen elküldte a búsba, hogy ugye ezt ő sem gondolta komolyan.. :D Teljesen egyet értek.

De ez szubjektív vélemény, a köztes út amit írtam, aztán nagyon mac ah annyira ragaszkodsz a nagy parádéhoz is, megtartjátok később, ha ez annyira fontos neked...

2019. nov. 9. 19:16
 10/13 Savlekotő ***** válasza:
22%
Sose értem h miért nem azzal vagytok együtt akivel gördülékeny,egyforma gondolkodásúak szexuális étvágyúak vagytok,akivel már esküvő előtt se passzoltok utána se fogtok..
2019. nov. 9. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!