Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok, Vőlegények!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok, Vőlegények! Hogy vagytok vele? Mi a legnagyobb félelmetek az esküvő napjával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nekünk az (bár őszintén megmondom, hogy a párom inkább röhögne rajta), hogy lesz olyan a vendégseregben akit még éjfél előtt a mentő fog elvinni detoxba, úgy csattra vágja magát.

Én nem vagyok nagy ivós, és nem szeretem az agresszív részegeket. :D igazándiból egyetlen srác van előreláthatólag aki szétvághatja magát hamar :D

Feleségek, akik már túl vagytok a nagy napon! Mit javasoltok? Mit kell tenni az ilyen emberrel? Meg kell mondani, hogy fogja vissza magát?

2019. márc. 25. 14:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is idén lesz a lagzi, a mi családunkban is van olyan alkat, aki képes balhét robbantani ha többet iszik. Mivel az én oldalamról van, ezért kerek perec megmondtam neki, hogy nem merészeljen balhét csinálni, mert a rendőrökkel vitetem el és soha többé nem állok vele szóba. Természetesen kikerekedtek a szemei az ijedtségtől. Remélem tartani is fogja magát.

Én ezt tanácsolom nektek is. Aki feléről fog érkezni a problémásabb vendég, azzal komolyan tudatni, hogy úgy viselkedjen, hogy senki szórakozása kárára ne váljon.

2019. márc. 25. 14:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából fontossági sorrendben:

1. anyám párja kurjonggat ha iszik, nagyhangú, nem tudom párom családja hogy veszi

2. egyik rokon barátja még egy paraszt esküvőkön, de rá rá tudok állítani valakit

3. elrontják a szertartáskor a zenét. :D

4. sok rohangálás miatt nem tudok annyi időt tölteni a vendégekkel amennyit szeretnék.

Őszintén az segít hogy mi már a polgárit kettesben megejtettük, így az esküvőt egy nagyon komplex bulinak élem meg. :D

2019. márc. 25. 15:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben én azt javasolnám, hogy vagy meg sem kell hívni, ha nagyon gáz a figura.

Vagy valakit megkérnék, hogy ha kezd vállalhatatlan lenni, akkor kísérje szépen haza. Nem kell megvárni, amíg csattra vágja magát.

2019. márc. 25. 21:05
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Ha annyira olyan, meg sem hívnám lehet...

Nálunk a "drága" sógornőm itta le magát és csinált jelenetet amivel engem akart idegesíteni még ittasan is. Amúgy levegőnek néz engem és persze esküvőmön is... Szóval utálom őt én is már egy jó ideje. Én nem hívtam meg egy büdös szóval sem, a férjem hívta, mert hát annyira megérdemelte amúgy! Mikor telibe fossa a testvérét is, de hát meg kell hívni hugit mert a vér kötelez. Mindenki előtt persze előadta a szerető testvért! Azt a színjátékot sosem felejtem.

Anyósomék meg leszartak konkrétan. Képet sem készítettek velem egyet sem, de magukat posztolta ezerrel. Meg is jegyezte valaki anyósomnak, hogy a menyasszonyról is kér képet... Hát csak megosztotta amit én tettem fel másnap. A napomon úgymond úgy keresztbe szartak, hogy el sem hiszed! Ilyen családba... Ja nem bocs, nem kerültem be...

Konkrétan emiatt semmi szép érzésem az esküvőmről. Nem az én lagzim volt, csak ott voltam meg kifizettem. Én csak a rendezvényszervező voltam. Partiztam Anyámékkal egyet legalább, csak úgy...

2019. márc. 26. 00:16
 5/12 szonata ***** válasza:
Egyszerű. Nem kell meghívni. Hiába figyeli valaki, az ilyen alkalmakkor amúgyis megfeledkeznek az emberek ha van, volt a jónevelésről. Többet megengednek maguknak és az ilyen emberek méginkább.
2019. márc. 26. 07:00
 6/12 A kérdező kommentje:

Hű, #4-es. Brutál. Nagyon sajnállak.

De nem a család a lényeg, nem anyósodhoz mentél hozzá, hanem a férjed, hogy szeretitek egymást.

2019. márc. 26. 07:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Na igen, én pont az ilyenek miatt, mint ami a 4-esnél van, nem hívom meg az apám meg a nagymamám. Nálunk nincs illik... :) Főleg, ha amúgy telibe van xarva, és mi telibe vagyunk. :) Nekem amúgy az a félelmem, hogy mégis megjelennek az esküvőn és balhét rendeznek. Kitelik tőlük.
2019. márc. 26. 11:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A családommal semmi. Bolondok, nem tehetnek róla :D imádom őket. Én attól félek, hogy lebetegszem vagy elesek a magassarkúban.
2019. márc. 26. 11:58
 9/12 A kérdező kommentje:

Na igen. A családját nem válogathatnak meg az ember. Van ahol van “illik” meg van ahol nincs.

Na de a csúszós talpú magassarkú a csempe jellegű táncparketten (nekünk ilyen lesz 😳) nem segít :D

2019. márc. 27. 10:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én esetemben az lenne az ideális kérdés, hogy mitől nem félek az esküvővel kapcsolatban. :D

Szeptemberben lesz az esküvőnk, de hetek óta rémálmaim vannak (szó szerint).

Rettegési rangsor:

1. Nem jön el egy szolgáltató (pl fodrász, fotós, sminkes, anyakönyvvezető)

2. Megrongálódik a már kifizetett, megvett ruhám még az esküvő előtt (pl kigyullad a szalon, ahol tárolják)

3. Lekéssük az esküvőt (másik településen lesz és aznap megyünk kocsival, lehet akár dugó, baleset, fodrász késése...)

4. Elbénázzuk a polgári szertartást vagy elrontják a zenét

5. Rossz idő lesz a kinti szertartásnál (Egy normális embernek ez állna az 1. helyen :D

6. Nem olyan lesz a díszlet amilyet megálmodtam

Röviden ennyi. :)

Nekünk kis esküvőnk lesz, pici, röviditalmentes csomaggal.

2019. márc. 31. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!