Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Normális, hogy csalódott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy csalódott vagyok az esküvőmmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha tehetném, másképp csinálnék sok mindent, pedig csak 1 hónapja volt. Másik helyen lenne, más lenne a menetrend, más lenne a dekoros, másik ruhát kellett volna. Elnézve a szép képeket, a dekoros nem volt valami kreatív, másoknak sokkal sokkal szebb volt minden. Hivatásos fotós sem volt, nem volt kreatív fotózás, nem volt vőfély, kis esküvő volt, kevés a rokon. Ráadásul egész nap esett, rosszul voltam. Miért érzem azt, hogy mindent másképp csinálnék? Hogy hozzá mentem a férjemhez, nem bántam meg, de ez egy egyszeri alkalom volt és úgy érzem sokkal többet ki lehetett volna belőle hozni. El fog ez múlni? Folyton csak kesergek, férjem megérti, de szerinte ne másoknak akarjak megfelelni, ne azt nézzem, hogy kinek mi volt, mert másnak meg ennél rosszabb volt. Én alapból egy vidám természetű vagyok, nem tudom, mi ütött belém. Kérlek ne ítéljetek el, nem akarok így érezni.

29N

2019. aug. 18. 20:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%
Azért abban ne légy olyan biztos, hogy egyszeri alkalom!
2019. aug. 18. 20:20
 2/20 anonim ***** válasza:
14%
Rendezzétek meg újra a lagzit, csak azt!
2019. aug. 18. 20:27
 3/20 anonim ***** válasza:
75%

Nem menstruálsz esetleg? :D

Én akkor vagyok ilyen ha megjön.

Próbálj arra gondolni hogy másoknak pl nincs pénze esküvőre. Kicsire se. Szerencsés vagy mert van egy férjed aki szeret! És ez a legfontosabb!

2019. aug. 18. 20:27
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem el fog múlni az érzés.

Ha hiányzik a kreatív fotózás, akkor menjetek el páros fotózásra.

Utólag okosabb az ember. Én is sokmindent máshogy csinálnék, de mindegy, elmúlt.

Egyébként meg szerintem túl van fújva ez az egész esküvő téma. Nem kell mindennek tökéletesnek lennie, évek múlva úgysem fogsz emlékezni a dekorációra/menüre, csak arra, hogy boldog voltál.

2019. aug. 18. 20:29
 5/20 A kérdező kommentje:

De, tegnap jött meg.

Tudom és igazad van, szégyenlem magam az ilyen gondolatok miatt.

2019. aug. 18. 20:30
 6/20 A kérdező kommentje:
Nyilván ezeket akkor is éreztem, mikor nem menstruáltam.
2019. aug. 18. 20:33
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk inkább ez, mint hogy a házasság rossz, de az esküvő pazar volt. Láttam ilyet már.

Rengeteg lehetőségetek lesz együtt fotózkodni még. Bár esküvő csak egy volt, de ezt veheted örök tanulságnak - hogy mindig figyeljetek rá, hogy a nyaralás, az otthon, a ruhák, az autó olyan legyen, amiben nincs megalkuvás... vagy legalábbis minél kevesebb. Egy esküvő amúgy is megterhelő más párnak is, nemcsak neked. Az a boldogság amit másokon látsz egy dolog. Nem látod, hogy fáj a lába a cipőtől, a ruha vágja, a rokonok meg idegesítik... :) Az a fő, azzal vagy, akit szeretsz.

2019. aug. 18. 20:34
 8/20 anonim ***** válasza:
87%

Túlságosan sokat láttál ebbe az egész bohóckodásba + jól le is foglalt a szervezés úgy 1-másfél évig.

Most meg vége a bulinak, unatkozol, agyalsz. Menj kapálni.

2019. aug. 18. 20:37
 9/20 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van utolsó, de azért az utolsó mondatot finomabban is megfogalmazhattad volna.
2019. aug. 18. 20:41
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Keress valamit amivel lefoglalhatod magad! Túlmisztifikálod ezt az egészet....a pároddal vagy az a lényeg aki szeret. Másnak még párja sincsen, vagy olyan aki nem szereti.

Akár lakás dekorálásban is kiélheted magad:)

2019. aug. 18. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!