Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy csalódott vagyok az esküvőmmel kapcsolatban?
Ha tehetném, másképp csinálnék sok mindent, pedig csak 1 hónapja volt. Másik helyen lenne, más lenne a menetrend, más lenne a dekoros, másik ruhát kellett volna. Elnézve a szép képeket, a dekoros nem volt valami kreatív, másoknak sokkal sokkal szebb volt minden. Hivatásos fotós sem volt, nem volt kreatív fotózás, nem volt vőfély, kis esküvő volt, kevés a rokon. Ráadásul egész nap esett, rosszul voltam. Miért érzem azt, hogy mindent másképp csinálnék? Hogy hozzá mentem a férjemhez, nem bántam meg, de ez egy egyszeri alkalom volt és úgy érzem sokkal többet ki lehetett volna belőle hozni. El fog ez múlni? Folyton csak kesergek, férjem megérti, de szerinte ne másoknak akarjak megfelelni, ne azt nézzem, hogy kinek mi volt, mert másnak meg ennél rosszabb volt. Én alapból egy vidám természetű vagyok, nem tudom, mi ütött belém. Kérlek ne ítéljetek el, nem akarok így érezni.
29N
Köszi a választ, leállok. Megbecsülöm azt, ami volt.
Igen, az jó lenne, de most veszünk majd lakást, majd azt. :)
Csináljátok majd valami évfordulós nyaralást, szép ruhában, szép helyen, profi fotóssal, csak ti ketten.
És tényleg szerencsés vagy hogy ilyen férjed van 🙂
Nekem is kis esküvőm volt, vőfély és profi fotós nélkül. Ezeket abszolúte nem bánom, a ruhám nagyon szép volt , abroncsos - hercegnős.
Egyet bánok csak, hogy nem tavasszal volt.
Szerintem is picit túlreagálod :) Fotózást bármikor tarthattok, más ruhában, szép helyen. Az esküvő pedig olyan volt, amilyen, de azzal vagy, akit szeretsz, és az előbbiről nem függ a házasságod minősége :) Inkább erre fordíts energiát, és mindenre, ami előtted áll, ne egy rossz napon keseregj.
Sok boldogságot!
Miért olyannagy dolog egy esküvő?
Nem bántásból kérdezem, én is nő vagyok, de sosem értettem, miért kell ebből ekkora ügyet csinálni? 🤔
Nálam az volt a legjobb dolog az esküvőmben, amikor végre hazaèrtünk, átöltöztem kényelmesbe, és Facebook-ozhattam.
Le lett tudva az egész műsor, nincs több idegeskedés, kapkodàs, asszony szája befogva, a " Mikor veszel már el? kérdéseit sem kell halgassam :)
Ja az előtte való esküvőmön is ezt élveztem a legjobban, de ott Facebook (még nem volt) helyett tévét néztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!