Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények kisesküvői tortával kapcsolatban? 13-15 fő, azaz 16 szeletes torta. Milyen ízvilág legyen?
Mivel nem többemeletes ennyi személynek, nem tudunk három ízvilágot mondjuk három szintre tenni. De mégis azt szeretnénk, hogy ízletes legyen, és a vendégek többsége szeresse.
Ötletek?
Csokitorta. Vagy szavazzanak a vendégek.
Vagy amit ti szerettek.
15 főre a 16 szelet nem kevés?
Nem kellene legalább 32, hogy aki akar, az többet is tudjon enni?
Mi 25 fóre 5 8szeletes és egy 1 16szeletest rendeltünk, mind különbözőek voltak. Egy egy 8szeletesből legalább a fele társaság evett, mert mindenki mindet meg akarta kóstolni annyira jók voltak.
Volt csokis, nugátos, túrókrémes, gyümölcsös...
Lehet olyat is csinálni, hogy nem 1 emeletes torta, hanem egy tortaállványra kerüljön, mint egy fa ágai 3-4
14-15 főre 16 szeletes torta kevés!
Marha gáz, mikor valaki esetleg repetázna, vagy hajszálvékony szelet jutott neki, és hoppá, nem tud, mert nincs torta.
Legyen kettő db, úgy már okés.
Én gyümölcsöset és csokisat (nem gejl) kínálnék. Ha nincsenek gyerekek, akkor pedig túró vagy ilyesmi.
Köszönöm a hasznos infókat!
Én bele sem gondoltam, magamból indultam ki, hogy egy szeletnél többet nem bírok megenni, de lehet jó döntés lenne többet rendeljünk. Elvégre hűtőbe tesszük és másnap is fogyasztható.
Köszi mindenkinek!
Azt hiszem a gyümölcsös lesz a nyerő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!